Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی رحیمی سده کارگردان نمایش «دو استکان چای داغ» که این روزها در تماشاخانه ماه حوزه هنری روی صحنه است، در این باره به خبرنگار مهر گفت: این نمایش اجرای خود را از ۲۸ آبان آغاز کرده است و تا ۱۶ آذر روی صحنه خواهد بود. تا امروز استقبال از نمایش متوسط بوده است اما در کل ناراضی نیستم چون بازخوردهای خوبی از سوی مخاطبان دریافت کرده ایم و همین مساله نشان می دهد در خروجی کار موفق بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره داستان نمایش توضیح داد: در یک کلینیک روانپزشکی در آلمان، طاهر بیمار اعصاب و روان دوران جنگ تحمیلی بعد از سال ها با فواد پزشک روانشناس عراقی روبرو می‌شود. آنها در دوران جنگ در وضعیتی کاملا متفاوت با هم روبرو شدند؛ در شرایطی که نیروهای بعثی از طاهر اعتراف می گرفتند، فواد پزشک معالج و احیا کننده او برای بازجویی مجدد بوده است. طاهر در پروسه روان درمانی فواد را به یاد می آورد و حالا شرایط میان آنها متفاوت شده است.

رحیمی سده ادامه داد: در این نمایش با پیچیدگی های روایتی سر و کار داریم. معتقدم برخی از اتفاقات جنگ بعد از پایان آتش بس میان ۲ کشور به پایان نمی رسد و فقط ساختمان ها و شهرها نیستند که نیاز به بازسازی دارند بلکه روان آدم ها هم نیاز به رسیدگی دارد. این اثر نمایشی ادای دینی به بیماران اعصاب و روان دوران جنگ است و معتقدم در طول این سال ها آنطور که باید به آنها رسیدگی نشده است. زندگی این عزیزان در مقطعی از تاریخ متوقف شده است و این مساله از تبعات هر جنگی است.

وی درباره بهره گرفتن از روانشناسان برای اجرای این نمایش بیان کرد: برای اجرای این نمایش از مشاور روانشناسی کمک گرفته شده است. درام در این اثر براساس یک پروسه روان درمانی شکل می گیرد که نیازمند کمک گرفتن از افراد متخصص بود. همچنین مولفه های سایکودرام نیز در این نمایش مورد استفاده قرار گرفته است. طاهر در این نمایش به بیماری P.T.S.D یا سندروم افسردگی پس از حادثه مبتلا است و در جریان جلسات روان درمانی اتفاقاتی که در گذشته برایش رخ داده بازسازی می شوند.

این کارگردان تئاتر در پایان یادآور شد: در این نمایش روایت خطی نیست و فلاش بک هایی داریم که در حقیقت فلاش بک نیستند بلکه وقایع گذشته در همان اتاق روانکاوی توسط بیمار و دکتر بازسازی می شوند. برای درمان، دکتر بیمار را در وضعیتی قرار می دهد تا مسایل و اتفاقات گذشته را بازسازی کند. در شیوه اجرایی مخاطبان به نوعی با رئالیسم جادویی مواجه می شوند چون با وجود واقعی بودن رخدادها در پروسه روان درمانی اتفاقاتی بین طاهر و فواد می افتد که ممکن است در دنیای واقع قابل باور نباشد.

عوامل این نمایش عبارتند از نویسنده: یلدا منتظری، کارگردان: مهدی رحیمی سده، بازیگران: سیاوش جامع، مهدی رحیمی سده، مجری طرح: پیمان یاحقی، طراح لباس: سمیه پسندیده خواه، طراح صحنه: میثم نویریان، طراح نور: پیمان یاحقی، طراح گریم: مجتبی تقوی نیا، طراح پوستر و بروشور: سیامک مددی، میکس موسیقی و صدای افکت: سیامک مددی، دستیاران: هادی شبانی، هانیه رحیمی، عطیه اخوان و هانیه وزیرپناه، عکس: یلدا ابراهیمی، محمد علی پور، مشاور روانشناسی: هانیه وزیرپناه، مشاور رسانه: سمیرا افتخاری، روابط عمومی: ناصر ارباب.

کد خبر 4475655 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: تئاتر ایران تماشاخانه ماه حوزه هنری مهدی رحیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۳۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه هنری با نمایش «آلاء» به جشنواره مونودرام کارتاژ تونس می‌رود

نمایش «آلاء» در ادامه اجرا‌های بین‌المللی خود از سوی مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری، در هفته دوم اردیبهشت ماه در جشنواره مونودرام کارتاژ تونس به روی صحنه می‌رود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم تبار، پیش از این در چهاردمین جشنواره بین‌المللی دائجون کره جنوبی، چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، تئاتر شهر و همچنین سالن اصلی تالار مولوی به روی صحنه رفته بود اینبار در هفته دوم اردیبهشت ماه با حمایت مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری در ششمین جشنواره مونودراما در شهر نابل تونس به روی صحنه می‌رود.

شیما جعفرزاده به عنوان بازیگر و همچنین فرهاد قائمیان و محمدرضا آزادفرد با صدای خود در این نمایش محمد کاظم‌تبار را یاری خواهند داد.

از دیگر عوامل نمایش «آلاء» می‌توان از: مربی اریال یوگا: سپیده صمد پور، طراح حرکت: امیر آقاجان، طراح لباس: سمیه پسندیده خواه، طراح صدا و موسیقی: علی خاتمی، مدیر تولید: حامد گودرزی، دستیار تولید: محسن صفری، طراح نور: حسین نادری، دستیار کارگردان: محمد قیاسی، علیرضا افیونی، مبین آریا، مشاور طراحی صحنه: سینا ییلاق بیگی، منشی صحنه: رضوان مقدسی، طراح پوستر و بروشور: رامین رستمی، مشاور رسانه: ناصر ارباب نام‌برد.

در خلاصه نمایش آمده است:چیزی تا سحر نمانده، لحظه‌ی وداع گاه اندوهگین نیست. هنگامه‌ای که شوق رسیدن در آن باشد. اکنون که جدایی بینمان جاری است. من به طلوع خورشید وصالمان ایمان دارم. به خنده‌های ممتد کنار هم. به دستانی که دوباره هم قسم خواهند شد و عشق، تبلور وجودیمان می‌شود.

دیگر خبرها

  • حوزه هنری با نمایش «آلاء» به جشنواره مونودرام کارتاژ تونس می‌رود
  • «دروغ پارلمانی» در پردیس شهرزاد بازگو شد
  • «سالیوان در ایران» به هفته دوم رسید
  • «دروغ پارلمانی» به شهرزاد آمد/ با دروغ همه چیز به دست میاد!
  • «پرویز خان» در بخش نمایش خانگی اکران خواهد شد
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • نمایش «آلاء» به تونس می‌رود
  • «آلاء» به تونس می‌رود
  • بازیگران شبکه نمایش خانگی را ستاره‌باران کردند