Web Analytics Made Easy - Statcounter

حشمت الله فلاحت‌پیشه، رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در حاشیه جلسه علنی امروز (چهارشنبه) قوه مقننه، با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش درباره اعتقاد تعدادی از نمایندگان به خودتحریمی بودن پیوستن به CFT گفت: بنده شکی ندارم که موافقان و مخالفان دلسوز هستند و دلسوزانه صحبت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کار ما این بود که دغدغه‌ی دو طرف را ببینیم؛ لذا تاکید می‌کنم که پیوستن به CFT به معنای خود تحریمی نیست.

وی با بیان اینکه یک سری شروط در لایحه CFT اضافه شده است، ادامه داد: در شرط اول آمده هر اقدام، رفتار، گفتار و ارائه اطلاعات که خلاف قانون اساسی باشد، جایز نیست و از این موضوع کشور منع شده است.

نماینده اسلام آباد غرب در مجلس افزود: برخی نگران بودند که ممکن است CFT شرط پذیر نباشد. حال اینکه ۷۳ کشور دنیا، شروطی را تعیین کرده و اکنون هم عضو هستند. با این فرض که آن‌ها شرط ما را نپذیرند، ما برای این دغدغه‌بندی را به انتهای طرح دوم آورده‌ایم مبنی بر این که مفاد ماده ۶ این کنوانسیون مانع شرط گذاری جمهوری اسلامی ایران نمی‌شود، با این عبارت مشکل را حل کردیم.

فلاحت پیشه با اشاره به تشکیل کارگروه مشورتی برای بررسی ایرادات شورای نگهبان گفت: سعی کردیم موضوع را با توافق و تفاهم پیش ببریم به همین دلیل رای‌گیری صورت گرفت. اعضای کمیسیون رای اجماعی دادند. در مجلس هم بیش از ۱۲۵ نفر رای دادند.

وی توضیح داد: برخی از موارد به مجمع تشخیص مصلحت رفت عمدتا مواردی است که مربوط به رای محاکم خارجه از ایران است که شورای نگهبان آن را خلاف شرع می‌داند، چون این احکام نباید در ایران اجرا شود. حال آنکه این روال درباره سایر قرارداد‌ها و کنوانسیون‌های قضایی و استرداد انجام می‌شود؛ لذا ما آن را به مجمع تشخیص ارجاع دادیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا ایران با الحاق سیاسی از لیست سیاه FATF خارج می‌شود، گفت: نامی به عنوان لیست سیاه وجود ندارد که این هم از ایرادات شورای نگهبان بود. نام آن لیست دولتی‌های غیر همکار است کما این که ما اکنون در چنین لیستی یا همان لیست سیاه که مصطلح شده هم قرار نداریم.

فلاحت پیشه ادامه داد: ما در لیست دارای ریسک بالا هستیم. کشوری هستیم که همکاری می‌کنیم. ۶ مورد ایراد را هم رفع کردیم؛ لذا اینکه به CFT پیوستیم خود تحریمی نیست، بلکه جلوگیری از بهانه‌هایی است که ممکن است علیه ایران شکل بگیرد به ویژه بهانه‌هایی که معمولا آمریکایی‌ها در حوزه‌های بانکی دنبالش هستند.

رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا قبل از پایان مهلت چهار ماهه FATF مجمع تشخیص نظرش را اعلام می‌کند، گفت: این را باید از مجمع بپرسیم. مجمع همان جلساتی را برگزار کرده که منتظریم نظرش را بدهد. ما جلسات مشورتی و اجماعی را برگزار کردیم که حتما این کار در مجمع هم صورت می‌گیرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: فلاحت پیشه سی اف تی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۳۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون

علی خضریان سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در تشریح بازدید روز گذشته خود از اداره کل انتقال خون استان تهران گفت: این بازدید به نمایندگی از مجمع نمایندگان استان تهران و جهت آشنایی میدانی با دستاوردها، خدمات، ظرفیت‌ها و مشکلات این مجموعه مهم و حیاتی برگزار شد.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران افزود: با توجه به اینکه بر اساس گزارش ارائه شده از سوی مسئولین سازمان انتقال خون، این اداره کل تأمین کننده ۲۵ درصد خون و سایر فرآورده‌های خونی کشور و از مراکز حیاتی تهران است و خون، پلاسما، پلاکت، کرایو و ... از فرآورده‌های خونی است که این مجموعه برای بیمارستان‌ها و بیماران خاص، اعمال جراحی، بیماران سرطانی و ... تأمین می‌کند.

خضریان با بیان اینکه انتظارات اعتباری متناسب با وسعت و اهمیت این مجموعه از مهمترین مسائل اداره کل انتقال خون استان تهران است، گفت: با توجه به نیاز اداره کل انتقال خون به تجهیزات خاص برای تولید و انتقال محصولات خونی و حفظ سلامت این محصولات و هزینه بالای نیروی انسانی متخصص و شبانه‌روزی، مجموعه انتقال خون با کسری اعتبارات در سال گذشته مواجه بوده و این مسأله موجب نارضایتی بخشی از کارکنان و حتی ترک کار آنها و شرکت‌های طرف قرارداد شده است.

عضو هیأت رئیسه مجمع نمایندگان استان تهران ادامه داد: عدم مدیریت بحران برای وقایع طبیعی و آسیب پذیری برخی از اماکن وابسته به سازمان انتقال خون در برابر این حوادث و موضوعات مرتبط با حملات سایبری بخش دیگری از مشکلات انتقال خون کشور است که باید هرچه سریعتر مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد.

خضریان در پایان بیان کرد: با عنایت به برنامه دولت جهت افزایش نزدیک به ۵ هزار تخت بیمارستانی در سطح استان تهران، ضروری است موضوع نگاه ویژه به مراکز دریافت محصولات و فرآورده‌های خونی به عنوان یک امر حیاتی برای خدمات درمانی در تهران مورد توجه جدی قرار گیرد و در همین خصوص مقرر شد تا مجمع نمایندگان تهران در جلسات آتی خود با مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران به این موضوع ورود نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند +اسامی
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها