Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: جلسه مشترک اتحادیه قرآنی استان در راستای اجرای طرح قرآنی «بشارت ۱۴۵۲» با حجت الاسلام اسماعیل پور، مدیرکل اوقاف و امورخیریه بوشهر تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، جلسه مشترک مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکل های قرآن و عترت استان بوشهر در راستای اجرای طرح قرآنی «بشارت 1452» و تعامل دو سویه در سایر فعالیت های قرآنی با حجت الاسلام محمدرضا اسماعیل پور و باحضور علی اکبر مداح، سرپرست اداره امور قرآنی اوقاف، امروز (14 آذر) در محل دفتر مدیرکل اوقاف و امورخیریه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام محمدرضا اسماعیل پور، عضو شورای فرهنگ عمومی و مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان بوشهر بر بهره‌مندی از ظرفیت‌های دو طرف برای ارتقای فعالیت‌ها و شناسایی نخبگان قرآنی و حافظان کل قرآن کریم مناطق محروم که از وضعیت نامساعد مالی برخوردار هستند جهت معرفی به اوقاف تاکید کرد.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر با اشاره به اینکه هدف اصلی از اجرای طرح ایجاد انس با قرآن در خانواده و جامعه است، افزود: در اجرای این طرح عظیم می بایست تمامی دستگاه های عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی و پویش های مردمی و تشکل ها موسسات فعال که شامل حفظ سوره های جزء 30 قرآن کریم در 3 بخش برنامه ریزی شده است همکاری کنند.

وی اعلام اینکه متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه طرح ملی «بشارت 1452» به آدرس www.beshaarat.ir نسبت به نام‌نویسی در این طرح ملی اقدام کنند، گفت: بخش اول حفظ ازسوره مبارکه «ناس تا زلزال»، بخش دوم از سوره مبارکه «طارق تا بینه» و بخش سوم از سوره مبارکه «بروج تا نبأ» است.

مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان بوشهر اظهار کرد: آستان امامزادگان و بقاع متبرکه به عنوان یکی از اماکن فعالیت های فرهنگی و قرآنی آمادگی کامل جهت حضور فعالان قرآنی و موسسات را دارد.

برگزاری 144 کرسی تلاوت و مفاهیم قرآن کریم در بقاع متبرکه

حجت الاسلام اسماعیل پور گفت: کرسی تلاوت نور در 84 بقعه و جلسه مفاهیم قرآن کریم در 60 بقعه استان بوشهر در طی سال زیر نظر اداره امور قرآنی اوقاف و امورخیریه برگزار می شود.

ابراهیم مرادی، مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکل های قرآن و عترت استان بوشهر در این جلسه نکاتی را در خصوص کمبود فضا و نبود زیرساخت های مکانی جهت اجرا و سیاست گذاری فعالیت قرآنی عنوان کرد.

ثبت و صدور مجوز 88 موسسه قرآنی در سامانه اتحادیه

مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکل های قرآن و عترت استان بوشهر با اظهار براینکه خیرین در امر ایجاد زیرساخت ها تا کنون مساعدت خوبی داشته اند، اعلام کرد: 340 موسسه قرآنی، خانه قرآن شهری و خانه قرآن روستایی در استان مشغول به فعالیت قرآنی می باشند که تا کنون 88 موسسه قرآنی در سامانه اتحادیه ثبت و مجوز گرفته اند.

گفتنی است: در پایان این نشست علاوه بر آسیب‌شناسی برنامه‌های حفظ قرآن کریم، مقرر شد تا اتحادیه موسسات و تشکل های قرآن و عترت در اجرای طرح قرآنی «بشارت 1452» با اداره کل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر همکاری کند.

پایان پیام/518

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس میرزا کوچک جنگلی شیراز بیرجند مراجع و علماء مراجع دزفول اردبیل حوزه هنری بشارت ۱۴۵۲ طرح قرآنی ۱۴۵۲ اداره امور قرآنی کرسی تلاوت مفاهیم قرآن استان بوشهر سازمان اوقاف و امور خیریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۳۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد منتخب مجلس دوازدهم گفت: در صورتی که به قرآن توجه شود شاهد خیلی از مسایل و مشکلات امروزی جامعه نخواهیم بود و به دادگاه و پاسگاه نیاز نخواهیم داشت.

محمد بهرامی چهارشنبه شب در یک محفل قرآنی و در جمع برخی از فعالان قرآنی شهر یاسوج افزود: در خصوص مشارکت همه مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در انتخابات ۱۱ اسفند به خصوص مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون که در سطح کشور بالاترین مشارکت را داشتند، تقدیر و تشکر می کنم.

وی اظهار کرد: امیدوارم برخی از مسئولان این مردم را که با انگیزه بالا و اعتماد پای کار آمد و مشارکت بالایی را رقم زدند، پشیمان نکنند.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون به نمایندگی بعنوان قدرت نگاه نکردم، خاطرنشان کرد: یک خوشنامی قبل از مجلس دارم امیدوارم خداوند کمک کند که این خوشنامی که خدمت به مردم است، بماند.

بهرامی تصریح کرد: در مسیر خدمت به مردم نیاز به حمایت همه دارم، این جریان مربوط به قومیت، جریان سیاسی و گروه خاصی نیست بلکه جریان مردمی و متعلق به همه مردم است و تاکنون سعی کردم نگاه و رفتار ما مردمی باشد.

وی ادامه داد: خیلی از مشکلات در حوزه فرهنگی و نرم است که اگر از قرآن مجید الگو بگیریم بهترین الگو برای ماست.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون عنوان کرد: دو موضوع که دنیا بعنوان فرهنگ غنی به آن توجه کرده انسان محوری و علم محوری است و در این زمینه باید از همه داشته های که داریم استفاده کنیم.

بهرامی تاکید کرد: مشکل جامعه ما اینست که کمتر به مسایل قرآنی توجه می شود و در صورتی که به قرآن توجه شود شاهد خیلی از مسایل و مشکلات امروزی جامعه نخواهیم بود و به دادگاه و پاسگاه نیاز نخواهیم داشت.

وی اظهار کرد: در گذشته ارزش‌های بین شورا و شهرداری بود که الان یا گیر نمی آیند و یا کم رنگ شده اند.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس دوازدهم گفت: چرا اگر مسئولان و دستگاه‌ها ناکارآمد هستند به پای دین نوشته می شود، باید برای جوانان و نسل امروزی تشریح و تبیین شود که راه خیر و صواب همین راه قرآن و دین است.

بهرامی افزود: طی کردن راه توسعه ناشی از حوزه فرهنگی است و در این حوزه اصل قرآن و مسایل قرآنی است.

همچنین سید الیاس چراغ زاده از فعالان قرآنی در این نشست با بیان اینکه دغدغه اصلی مردم هم اکنون معیشت است، گفت: از آنچه ضربه می خوریم تهاجم فرهنگی غرب است که آثار مخربی را برجای گذاشت و یکی از دلایل این مسأله فاصله گرفتن از قرآن است.

وی خطاب به منتخب شهرستانهای بویراحمدی دنا و مارگون افزود: در مجلس شورای اسلامی روحیه فرهنگی خود را حفظ کرده و قرآن را یاری کنید.
علی نسب یکی دیگر از فعالان قرآنی نیز گفت: تقاضای فعالیت های قرآنی در سطح ملی داریم و نیاز است که مدیران بیشتر به قرآن توجه داشته باشند.
جلالی از فعالان قرآنی در ادامه با بیان اینکه دغدغه های قرآنی، فرهنگ قرآنی و خدمت به مردم باید مدنظر مسئولان باشد، گفت: خدمت به مردم دغدغه قرآن و فرهنگ قرآن است.

وی افزود: تا چشم بر هم بزنیم چهار سال دوره نمایندگی مجلس تمام می شود بنابراین آنچه می تواند در راستای اشاعه و توسعه فرهنگ قرآنی انجام دهید.
جلالی بیان کرد: اگر به قرآن و فرهنگ قرآنی توجه می شد این همه مشکلات بخصوص مشکلات معیشتی، مسایل اجتماعی و فساد اقتصادی در جامعه نداشته ایم.

این فعال قرآنی تصریح کرد: همه ما مسئول هستم و وظیفه داریم در حوزه قرآنی کار کرده و در اشاعه فرهنگ قرآنی بتوانیم ادای دین کنیم.

حسنی یکی دیگر از فعالان قرآنی نیز گفت: هر که می‌گذرد از قرآن عقب تر می مانیم و باید طوری عمل کنیم که این عقب ماندگی را جبران کرد. بهترین جا برای ترویج فرهنگ قرآنی مدرسه است و باید جلوی بی سوادی و ضعف قرآنی در مدارس گرفته شود و آموزش و پرورش تلاش ها و فعالیتهای بیشتری در این زمینه داشته باشد.

وی بیان کرد: مجلس دوازدهم می تواند به آموزش قرآن توجه بیش از پیش داشته باشد.

به گزارش ایسنا، همچنین گودرز خلفی از دیگر فعالان قرآنی با نامید بر عملکرد آموزش و پرورش در سطح کلان گفت: باید به رشته های فنی و مهندسی و علوم انسانی بیشتر توجه شود مدرک گرایی در دانشگاه‌ها کنترل شود.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • هجدهمین جلسه استماع قرآن به یاد معلمان فقید برگزار شد
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • قرآن همه چیز ماست
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • حماسه قرآنی روستای چارک گویای ایمان استوار مردم استان بوشهر است
  • تشکیل اولین جلسه کارگروه مدیریت پسماند مهاباد در سال جاری