Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - رئیس پلیس فتا: بر اساس آخرین آمار موجود، 35 میلیون نفر در فضای مجازی عضو کانال های تلگرام و طلاگرام (تلگرام طلایی) هستند.
سردار سیدکمال هادیان فر روز چهارشنبه در حاشیه نشست سراسری فرماندهان و روسای پلیس فتا در جمع خبرنگاران افزود: بر همین اساس از ابتدای سال گذشته تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل جرایم در فضای مجازی 71 درصد رشد و کشف جرایم نیز 80 درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه کشف جرایم در پلیس فتا از زمان گزارش، 15 روز به طول می‌انجامد، اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون 41 هزار مورد از جرایم مختلف مربوط به فضای مجازی گزارش شده است که پیش بینی می شود این رقم تا پایان سال به 58 هزار مورد برسد.

به گزارش ایتنا از ایرنا، هادیان فر ادامه داد: با توجه به اینکه بیشترین جرایم فضای مجازی مربوط به برداشت غیرمجاز از حساب های مردم است، با هماهنگی به عمل آمده با بانک ها مقرر شده است در صورت تقاضای مردم تمام بانک ها رمزهای یک بار مصرف در اختیار آنان قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: در دومین مرحله اجرای طرح ایمن سازی فضای مجازی به سراغ دستگاه های خودپرداز رفته و 500 هزار دستگاه ATM سراسر کشور را ساماندهی خواهیم کرد.
رئیس پلیس فتا گفت: هم اکنون در استارتاپ ها یا فضای کسب و کار مجازی شاهد سه هزار و 200 درصد رشد هستیم که پلیس فتا نیز از آنان در چارچوب قانون حمایت خواهد کرد و آنها نیز باید از اطلاعات مردم صیانت کنند.

وی اضافه کرد: 51 هزار نفر در صف نوبت دریافت اعتماد الکترونیک هستند که تا امروز 32 هزار نفر نماد اعتماد دریافت کرده‌اند. 
هادیان فر درباره جرایم در فضای مجازی تصریح کرد: جرایم در اینستاگرام 24 درصد رشد اما در تلگرام 41 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است که البته تلگرام به دلیل فیلتر شدن نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

وی افزود: اکنون 42 هزار نفر همیار پلیس فتا در سراسر کشور فعال هستند که در سال گذشته نیز به 210 هزار دانش آموز در این ارتباط آموزش های فضای مجازی ارائه شد.
هادیان فر اظهار داشت: اکنون در 146 نقطه کشور مراکز پلیس فتا فعال است و در آینده نزدیک در مناطقی که دارای 150 هزار نفر جمعیت باشند، مراکز پلیس فتا راه اندازی خواهد شد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: استارتاپ تلگرام پیام رسان شبکه اجتماعی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۳۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلطان کوکائین در تهران دستگیر شد

سردار ایرج کاکاوند، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا با اشاره به شناسایی و دستگیری عامل اصلی تبلیغ و فروش کوکائین در شهر تهران اظهار کرد: بر اساس رصدهای انجام شده در شبکه‌های اجتماعی، پیج اینستاگرامی به آدرس معلوم، که کاربر آن اقدام به فعالیت گسترده مجرمانه در زمینه تبلیغ و فروش کوکائین می‌کرد، مورد شناسایی قرار گرفت.

وی ادامه داد: به لحاظ حساسیت و وسعت اقدامات مجرمانه کاربر موصوف، پس از شناسایی هویت واقعی وی توسط مرکز اطلاعات فضای مجازی این پلیس، مشخص شد وی از اراذل و اوباش تهران بوده و با نام مستعار، در امر تهیه مواد مخدر کوکائین از غرب کشور و توزیع آن در شهر تهران فعالیت می‌کند.

کاکاوند گفت: با اشراف اطلاعاتی کامل بر فعالیت مجرمانه سرکرده فوق، محل سکونت، پاتوق و محل دپوی مواد مخدر مورد اشاره در شرق شهر تهران مورد شناسایی قرار گرفت و پس از هماهنگی با مراجع قضایی و پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب، در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه موسوم به «عملیات گاندو» متهم دستگیر و حدود ۲ کیلوگرم کوکائین جاساز شده و ۲ قبضه سلاح کلت کمری به همراه ۱۲ عدد فشنگ جنگی، از وی کشف و پرونده متهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار مراجع قانونی قرار گرفت.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در خاتمه با اشاره به رصد شبانه‌روزی اقدامات مجرمان و سودجویان در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی توسط افسران متخصص پلیس مبارزه با مواد مخدر، تصریح کرد: برابر ماده ۱۵ قانون جرایم رایانه‌ای و ماده ۷۳۴ قانون مجازات اسلامی، ترویج به مصرف، خرید و فروش و آموزش تولید مواد مخدر در فضای مجازی مصداق بارز جرم است و به افرادی که در فضای مجازی اقدام به اشاعه و ترویج مصرف مواد مخدر می‌کنند هشدار می‌دهیم که پلیس با رصد دقیق و لحظه‌ای فضای مجازی اجازه هیچ گونه فعالیت مجرمانه‌ای را به مخلان نظم و امنیت نمی‌دهد.

منبع: ایران

دیگر خبرها

  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف
  • مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در بوشهر
  • با آگهی‌های اجارهٔ ارزان خانه گول نخورید!
  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف | زن جوان دستگیر شد
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در تهران
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در این شهر
  • ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در غرب تهران مسدود شد
  • هشدار پلیس فتا به کنکوری‌ها
  • سلطان کوکائین در تهران دستگیر شد