Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر هم‌اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: "وحدت کلمه" مهم‌ترین چیزی بود که امام(ره) به وسیله آن انقلاب و جنگ تحمیلی را به پیروزی رساند و امروز هم به این مهم نیازمندیم. ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۵ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، رضا شکوهی ظهر امروز در آیین معارفی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: دانشگاه یک واحد تخصصی و آموزشی بسیار بزرگ و نهاد فرهنگی، اجتماعی و تربیتی بسیار مهم بوده و در همه شرایط به ویژه سال‌های پس از انقلاب ایفای نقش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: مدیریت بخش فرهنگی سخت‌تر و پیچیده‌تر از سایر حوزه‌ها بوده و به همین دلیل همواره موردتوجه امام راحل و مقام معظم رهبری بوده تا جایی که نهادی ویژه زیر نظر خود را برای کمک به بخش فرهنگ در دانشگاه‌ها ایجاد کرده‌اند.

شکوهی، وجود نهاد رهبری را فرصت مغتنمی برای مدیریت فرهنگی دانشگاه دانست و گفت: باید حداکثر استفاده را از این فرصت برد و دفتر نهاد در دانشگاه علوم پزشکی، منشأ خیر کثیر بوده و در بخش دانشجویی، کارمندی و استادان کارهای متنوعی داشته که با مشارکت سایر بخش‌ها به موفقیت رسیده است.

بررسی الگوی وحدت اسلامی در مراسم‌های دینی در بدرقه کنفرانس وحدت اسلامی؛ هفته وحدت، سیمای مهربانی و مودت اختصاصی: روایت آیت‌الله اراکی از پاسخ منفی 100 کشور به آمریکا برای تحریم اجلاس وحدت

وی تصریح کرد: بر اساس اساس‌نامه نهاد، هدف کلی این بخش توسعه، تعمیق و تحکیم ارزش‌های اسلامی به شمار می‌رود و هیچ جای اساس‌نامه موارد حزبی در نظر گرفته نشده که امیدوارم بتوانیم این هدف که خواسته رهبری، شهدا و مردم است را تحقق‌بخشیم.

شکوهی اعلام کرد: بی‌شک این مهم جز با همدلی و همسویی و همراهی محقق نمی‌شود که تاکنون هم وجود داشته، هرچند ممکن است اختلاف سلیقه‌هایی هم وجود داشته باشد.

وی مطرح کرد: مهم‌ترین کلمه کیمیایی که امام(ره) به وسیله آن انقلاب و جنگ تحمیلی را به پیروزی رساند "وحدت کلمه" بود و ما هم باید چنین باشیم و اگر غیر این عمل کرده و به دنبال تفرقه‌افکنی باشیم به رسالت خود عمل نکرده‌ایم.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان هم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 16 آذر 1332 گفت: "احمد قندچی"، "مصطفی بزرگ نیا" و "مهدی شریعت رضوی"، غیورانه در برابر استکبارستیزی ایستاده و الگوی پایمردی شدند.

دفاع همه‌جانبه از حق بدون جناح‌بندی سیاسی ویژگی مهم نهاد رهبری در دانشگاه

علیرضا آذرخش افزود: رویکرد ما در انتخاب مسئولان بر اساس گفته مقام معظم رهبری، حفظ نقاط قوت و تقویت نقاط ضعف است و ارتباط مؤثر، صمیمانه و پدرانه با دانشجویان، انتقادپذیری و شنیدن سخنان دانشجویان در فضای منطقی، دفاع همه‌جانبه از حق بدون جناح‌بندی سیاسی، تعامل با استادان، شفافیت مالی، استفاده از جوانان در تصمیم‌گیری‌ها و توجه ویژه به کلاس‌های درس معارف از نقاط قوت مسئول پیشین نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوده است.

به گزارش تسنیم در این آیین با قدردانی از زحمات حجت‌الاسلام داود خوش‌باور مسئول پیشین نهاد، حجت‌الاسلام مهدی فاطمی پور به عنوان مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان منصوب شد.

انتهای پیام/ش

R41405/P1377/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۴۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • پاسداران بیانات رهبری را برای خود حجت شرعی می‌دانند