Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@03:40:40 GMT

استاد سر کلاس برگرد...!

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۲۵۳۴۹

استاد سر کلاس برگرد...!

«نسیم عرب‌امیری» از شاگردان ابوالفضل زرویی یادداشتی برای استادش نگاشته است که در اوج ناباوری از این دیار کوچ کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اردیبهشت‌ماه سال ۹۲ بود که قلب مهربان استاد زرویی زیر تیغ بی‌رحم جراحی رفت. شعری به مناسبت تولدشان سرودم و تقدیم‌شان کردم. بیت آخرش این بود: «بیماری‌تان مرا پکر کرد، استاد سر کلاس برگرد!» دیروز هم در اوج غم و ناباوری ایمیلی برایشان فرستادم: «استاد سر کلاس برگرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» به صفحه کامپیوتر خیره شدم و با خودم آرزو می‌کردم تمام آنچه دوست و آشنا می‌گویند اشتباه باشد و استاد با همان لحن مهربانانه‌اش برایم جوابی بفرستد اما جوابی نیامد و نیامد. تا اینکه امروز با پاهای لرزان و دلی سوزان به قطعه هنرمندان رفتم و به چشم خود دیدم چه‌طور ما بی‌معرفت‌ها استاد با معرفت و مظلوم طنز فارسی را در آنجا تنها رها کردیم و رفتیم.

آری ما آدم‌های بی‌معرفت هیچ‌وقت حجم معرفت و مرام استاد زرویی را نتوانستیم درک کنیم. آنقدر که در مراسم تشییع و خاک‌سپاری‌اش هم یکی از همین بی‌معرفت‌ها خود را صاحب یکی از طرح‌های به سرانجام نرسیده استاد جلوه می‌داد و دیگری از لحظه خاک ریختن بر پیکر استاد فیلم می‌گرفت تا در صفحه‌ مجازی‌اش منتشر کند و آن یکی کمی آن سوتر در حال گرفتن عکس سلفی بود! چه می‌شود کرد دیگر نباید منتظر جوابش باشم و باید باور کنم استاد بامعرفت رفت و ما آدم‌های بی‌معرفت ماندیم تا در این دنیای فرومایه به جان هم بیفتیم و دمار از روزگار هم در بیاوریم.

در راه برگشت از قطعه هنرمندان یکی از دوستان طنزپرداز مرا صدا کرد و گفت استاد به شما اعتماد و باور زیادی داشتند و در صحبت‌هایشان به کارهای شما اشاره می‌کرد و راهی که در طنز پیشه کرده‌ بودید را می‌پسندید. شاید اگر قبل از این ماجرا از کسی این جملات را می‌شنیدم بال در می‌آوردم اما حقیقت‌اش در آن لحظه تمام دنیا بر سرم آوار شد اول برای اینکه از این به بعد باید بیشتر مراقب قلمم و آنچه می‌نویسم باشم دوم برای اینکه چه‌طور می‌شود منی که هیچ‌وقت قطره‌ای از محبت‌های این بزرگوار را نتوانستم جبران کنم در دایره افراد معتمدش قرار می‌گرفتم و ببین اطراف استاد چه خبر بوده که من با این همه نقص جزء افراد معتمدش بودم! همه این‌ها را گفتم که بگویم استاد زرویی غریبانه رفت و غریبانه زندگی کرد و مسبب این حجم تنهایی‌اش در وهله اول ما آدم‌های بی‌معرفت دور ‌و اطرافش بودیم که او را از فضای فرهنگی دور کردیم و در وهله بعد مسئولین فرهنگی آنطور که باید و شاید یادی از این استاد بی‌بدیل طنز معاصر نکردند، چنانچه می‌توانستند با کمی همت شرایط بهتری را برای زندگی او فراهم کنند و البته ناجوانمرانه‌ است که نگوییم تنها کسی که در این سالها جوانمردانه و برادرانه در کنار استاد زرویی ایستاد و جبران تمام بی‌مهری‌های رفقا و دوستان و مسئولین را می‌کرد آقای سیدمهدی شجاعی بود که بی‌صدا و آرام به مراسم تشییع آمد و بی‌صدا و آرام رفت در حالی که به حق عزادار واقعی اوست که در این سالها قدر استاد زرویی را دانست و به جای تمام مسئولین فرهنگی نسبت به ایشان احساس مسئولیت می‌کرد. چنانچه استاد زرویی که به حق خود دریای محبت بود و قدر محبت را هم خوب می‌دانست چه در میان دوستان نزدیک و چه در خبرگزاری‌ها به این موضوع اشاره کرده بود.

علی‌ای‌حال هر چند سخت و دردناک است اما باید باور کنیم زرویی مهربان رفت اما نام بزرگ او تا ابد جاودان خواهد ماند. برای زرویی همین بس است که همان‌ها که روزگاری خانه‌نشین‌اش کردند و در عزلت‌نشینی او نقش داشتند امروز از او به نیکی یاد می‌کنند و می‌نویسند. اصلا چند هنرمند را به محبوبیت زرویی دیده‌اید که این تعداد آدم با گرایش‌ها و اعتقادات مختلف عزادارش باشند و این تعداد رسانه با جناح‌ها و گرایش‌های مختلف یک صدا از مهربانی و بزرگی و عظمتش بنویسد. شاید راز زرویی این بود که با بودنش دنیای بهتری را ساخته بود!

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۵۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلاقیت در شیوه‌های آموزشی در کلاس درس یک معلم قمی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آقای جعفری منش، معلم پایه پنجم مدرسه شهید عبداللهی قم با بیان اینکه ۸ سال است که به شغل شریف معلمی مشغول است افزود: استفاده از روش‌های خلاقانه با محوریت بازی و همچنین تاکید بر پرورش یک شهروند و انسان وخوب در جامعه موارد مورد تاکید در امر آموزش است.

وی همچنین برقراری یا رابطه دوستانه بر پایه اخلاق را سر لوحه رابطه خود با دانش آموزان قرار داده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خلاقیت در شیوه‌های آموزشی در کلاس درس یک معلم قمی
  • حیات سراسر معرفت و فرزانگی امام جعفر صادق (ع)
  • هاشمی تهرانی: امروزه در فضای حقیقی و مجازی حشر با علما از بین رفته/ هیئات مذهبی خیلی اوقات منبری ندارد/ بسیاری از بزرگان و مسئولین نظام دغدغه حجاب دارند/ اگر با جوانان حرف زده می‌شد اینجای کار نبودیم
  • شهید مطهری در اوج حکمت و استادی، روضه خوانی را ترک نکرد
  • طوفان الاقصی جوانان غرب را بیدار کرد
  • علمای ربانی در برخی نقاط مهجورند/ حجاب از معضلات کف جامعه است
  • اردبیل| پای کلاس درس معلمانی که عشق را تفسیر می‌کنند
  • خبرنگاری که معلم شد
  • بزرگداشت معلم تکریم سنت‌های پسندیده خدا و تعظیم علم و معرفت است
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است