Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد :شهردار منطقه۲۱ از برگزاری مستمر کارگاه های آموزشی “طرح تفکیک پسماند خشک از مبدا” در سطح مدارس ورودی غربی پایتخت با هدف آموزش و تشویق هرچه بیشتر دانش آموزان و همچنین والدین آنها جهت تفکیک و تحویل پسماندهای قابل بازیافت و استفاده مجدد از آنها خبر داد.

به گزارش امتداد ، رحمانی شهردار این منطقه با اشاره به اینکه با “تفکیک پسماندهای خشک و استفاده مجدد از مواد قابل بازیافت”، سلامت محیط زیست شهری تضمین خواهد شد، گفت: دانش آموزان، وارثان و آینده سازان ایران اسلامی هستند؛ از این رو با برگزاری مستمر کارگاه های آموزشی “طرح تفکیک پسماند خشک از مبدا” در سطح مدارس ورودی غربی پایتخت می توان آنان را به دوستداران طبیعت و حافظان محیط زیست شهری تبدیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه افزود: پایگاه های آموزشی تفکیک پسماند از مبدا همراه با جمع آوری پسماند های خشک دانش آموزان در قالب اهدای جوایز ویژه در فواصل زمانی معین در مدارس منطقه۲۱ برپا می شود تا علاوه بر نهادینه سازی فرهنگ تفکیک پسماند و حفظ محیط زیست شهری در بین آنان، خانواده های دانش آموزان نیز در این امر خطیر و انسانی محیط زیستی سهیم باشند.
رحمانی در خاتمه با بیان اینکه “برپایی پایگاه های آموزشی تفکیک پسماند از مبدا در مدارس منطقه۲۱” با “استقبال بی نظیر و مشارکت بی سابقه والدین دانش آموزان” نیز مواجه شده، یادآور شد: آموزش های لازم در خصوص شیوه های کم حجم سازی پسماند ها، مبانی تفکیک پسماند خشک از تر در مبدا و نقش آن در حفظ منابع طبیعی و محیط زیست به صورت مستمر توسط کارشناسان اطلاع رسانی اداره مدیریت پسماند معاونت خدمات شهری و محیط زیست این منطقه به دانش آموزان، والدین آنان و اولیای مدارس انجام می گیرد.

 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۵۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند