Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@08:11:50 GMT

هشت دستگاه مکنده غلات در اراک تولید شد

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۲۵۵۱۸

هشت دستگاه مکنده غلات در اراک تولید شد

اراک - ایرنا - مدیرعامل شرکت دانش بنیان ماشین سازی اراک گفت: هشت دستگاه مکنده غلات با همکاری شرکت آلمانی نایرو در ماشین سازی اراک ساخته شد.

«جعفر صفری» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: کاربری جرثقیل مکنده غلات در تخلیه بار از کشتی است و در گام نخست 8 دستگاه از این تجهیزات تخصصی در مدت یک سال در ماشین سازی اراک ساخته و برای نصب به بندر چابهار ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: ظرفیت این هشت دستگاه بیش از 600 تن در ساعت است که اکنون 6 دستگاه از هشت دستگاه مکنده غلات در بندر شهید بهشتی چابهار نصب شده و 2 دستگاه دیگر نیز در حال انتقال و نصب است.
مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک بیان کرد: این شرکت با مشارکت نایرو در قراردادی به ارزش 17 میلیون یورو کار طراحی و ساخت هشت دستگاه جرثقیل مکنده غلات را برعهده دارد و با کسب دانش فنی ساخت این تجهیزات، ایران را از ورود آن بی نیاز شده است.
وی ادامه داد: پیمانکار اصلی قرارداد ساخت جرثقیل مکنده غلات شرکت نایرو آلمان است و تولید این تجهیزات تخصصی پس از بازدید مسئولان این شرکت آلمانی از خطوط تولید و حوزه فنی مهندسی ماشین سازی اراک به این شرکت واگذار شده است.
صفری یادآوری کرد: با عملکرد مناسب این شرکت در ساخت و نصب این محصول، 6 دستگاه دیگر از مکنده های مذکور با لحاظ نمودن مشارکت بیش از 51 درصد در حال واگذاری به ماشین سازی اراک است.
ماشین سازی اراک از بزرگترین شرکت های تولیدکننده سازه های عظیم و تخصصی فلزی و انرژی، تجهیزات نفتی، انواع مخازن، بویلرهای حرارتی، گلوله های فلزی، انواع پل، دکل و شیرهای سرچاهی است و به عنوان یکی از واحدهای صنعتی مادر تخصصی و پیمانکاری عمده کشور مطرح است.
شرکت ماشین سازی اراک ( سهامی عام) به منظور پشتیبانی از صنایع بنیادین و برآورده کردن نیازهای صنعتی کشور، در سال 1346 در زمینی به مساحت 134 هکتار در شهر اراک تاسیس شد و در سال 1350 به عنوان اولین صنعت سنگین کشور به بهره برداری رسید.
استان مرکزی با حدود سه هزار واحد تولیدی و صنعتی به عنوان دومین قطب صنایع مادرتخصصی و چهارمین قطب صنعت کشور شهرت دارد و از نظر تنوع محصولات تولیدی نیز جایگاه نخست را در ایران به خود اختصاص داده است.
3017/6013/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صنعت دستگاه مكنده غلات اراك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۵۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز

محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در جریان حضور وزیر نیرو در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وزیر نیرو برای اطلاع از آخرین وضعیت تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور به منظور تولید برق پایدار و مطمئن طی پیک تابستان امسال از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران بازدید کرد.

مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد 180 پروژه تعمیراتی به ظرفیت 12 هزار و 800 مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته 16 هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج 80 میلیون یورو ارز از کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.

وی افزود: شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت 50 هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

در حاشیه بازدید وزیر نیرو، محصول دانش‌بنیان "دستگاه پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی" با یک دهم قیمت تمام شده محصول خارجی در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران راه‌اندازی شد.

دستگاه پرس گرم شینه‌های سیم‌پیچی استاتور ژنراتور نیروگاه‌های حرارتی و برقابی با همت و توانمندی مهندسان داخل کشور در کمتر از چهار ماه ساخته و بومی‌سازی شده است که ساخت این دستگاه مانع از خروج 900 هزار یورو از کشور شده است.

این دستگاه قابلیت کار به صورت 24 ساعته را دارد و قادر است روزانه حدود چهار عدد شینه ژنراتور یک واحد حرارتی 320 مگاواتی و یا هشت عدد شینه یک ژنراتور واحد 250 مگاواتی برقابی را با دقت دهم میلی‌متر پرس و آماده نصب در ژنراتور کند.

این محصول جزو اولین دستگاه‌های پرس گرم شینه‌های ژنراتور نیروگاهی است که به صورت تمام اتوماتیک در داخل کشور ساخته شده است و می‌تواند دما و فشار را به صورت همزمان کنترل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می کند
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • نمایشگاه بین المللی خودرو در پکن آغاز به‌کار کرد+ تصویر
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند