Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نظام پزشکی استان اصفهان با اشاره به عقب افتادن هزینه‌های سازمان‌های بیمه گفت: ۱۶ ماه است که این طلب عقب‌ افتاده و بیمارستان‌ها با وجود طلب داشتن حق بیمه از آنها، پولی دریافت نکردند و برای تامین مخارج بیمارستان‌ها با مشکل روبه‌رو هستند. ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۳ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، عباسعلی جوادی پیش از‌ظهر امروز در نشست مطبوعاتی نمایندگان مراکز تشخیصی و درمانی بخش خصوصی سازمان نظام پزشکی اصفهان با اشاره به کمبود تخت بیمارستانی در استان اصفهان، اظهار داشت: در 10 سال آینده با کمبود 6 هزار تخت بیمارستانی مواجه می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر هر تخت بیمارستانی جدید، حدود 3 میلیارد تومان پول نیاز دارد تا بتواند به بیماران خدمات بدهد.

رئیس نظام پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه 55 درصد تخت‌های بیمارستانی استان باید در بخش خصوصی باشد، گفت: این میزان در استان اصفهان 35 درصد است.

وی بیان کرد: بخش‌های خصوصی باید در راستای کاهش و برطرف کردن کمبود تخت‌های بیمارستانی و همچنین به روز رسانی تعداد استاندارد، همکاری کنند.

جوادی تصریح کرد: هر تخت بیمارستانی به 3.5 میلیون پرسنل، از رئیس بیمارستان گرفته تا فرد بخش خدماتی بیمارستان نیاز دارد و اگر هر بیمارستان یک هزار و 500 پرسنل داشته باشد که به طور میانگین هر کدام 3 میلیون حقوق بگیرند، فقط حدود 4 میلیارد تومان هزینه پرداخت حقوق پرسنل است.

وی با اشاره به عقب افتادن هزینه‌های سازمان‌های بیمه گفت: 16 ماه است که این طلب عقب‌ افتاده است و بیمارستان‌ها با وجود طلب داشتن حق بیمه از آنها، پولی دریافت نکردند و برای تامین مخارج بیمارستان‌ها با مشکل روبه رو هستند.

رئیس نظام پزشکی استان اصفهان افزود: بیمارستان‌های خیریه نیز با همین مشکلات گریبانگیر هستند و مردم از خیریه‌ها توقع دارند ولی به علت افزایش هزینه‌های تجهیزات بیمارستانی و خرید نقدی آنها با معضل مواجه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به استانداردهای بین‌المللی و اینکه جمعیت اصفهان رو به پیری می‌رود در 10 سال آینده نیاز به افزایش 5 تا 6 هزار تخت بیمارستانی، احساس می‌شود و در غیر اینصورت برای مردم مشکلاتی به وجود می‌آید.

نبض اقتصادی داروخانه‌های اصفهان، خوب نمی‌زند

رئیس کمیسیون دارو‌سازی اصفهان در این نشست با اشاره به وضعیت داروخانه‌های اصفهان اظهار داشت: نبض اقتصادی داروخانه‌های اصفهان، خوب نمی‌زند.

غلامحسین صادقیان افزود: اگر تعادل بین دریافت دارو در داروخانه‌ها و پرداخت هزینه بابت دارو به شرکت‌های پخش دارویی، وجود نداشته باشد، داروخانه‌ها با مشکل رو‌به‌رو می‌شوند.

وی با بیان اینکه بخشی از هزینه دارو را بیمار به داروخانه و بخش دیگر را سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌کنند، گفت: در بخش دریافت پول از بیمار مشکلی نیست ولی سازمان‌های بیمه‌گر بیش از 6 ماه است که بدهی خود را به داروخانه‌ها نداده‌اند و این امر سبب بروز مشکلاتی شده است.

رئیس کمیسیون دارو‌سازی اصفهان تصریح کرد: شرایط اقتصادی فعلی کشور به گونه‌ای شده که زمان باز‌پرداخت پول دارو به شرکت‌های پخش و توزیع دارو کوتاه شده و به عبارتی باید به صورت نقدی پرداخت انجام گیرد و اکنون با وجود بدهی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها، مشکل خرید دارو به وجود می‌آید.

وی خاطرنشان کرد: حدود 750 داروخانه در سطح استان اصفهان زیر‌نظر دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان به صورت روزانه و شبانه‌روزی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند.

صادقیان با اشاره به کیفیت داروهای ایرانی گفت: تمامی داروهای ساخت داخل از استاندارد لازم و کیفیت خوبی برخوردار هستند و در حال حاضر 96 درصد داروها، تولید داخل هستند که این مساله یک افتخار ملی محسوب می‌شود.

طرح توسعه بیمارستان سیدالشهدا(ع) کرمان آغاز شدمشهد| هدف بیمارستان رضوی برخلاف سایر بیمارستان‌های خصوصی خدمات‌رسانی است نه درآمدزاییحادثه درگیری فیزیکی در یک بیمارستان‌ خصوصی شهر رشت در حال بررسی است

سالانه 150 هزار بیمار در بخش خصوصی، خدمات دریافت می‌کنند

رئیس کمیسیون صنفی بیمارستانی‌های خصوصی اصفهان با اشاره به صنف بیمارستانی اظهار داشت: حدود 16 سال از ایجاد این صنف می‌گذرد در حالیکه به صورت رسمی 8 سال از ثبت آن می‌گذرد.

سید‌امین ابن‌شهیدی افزود: صنف بیمارستانی همواره تلاش می‌کند که مسائل درمانی، بیمارستانی، کلینیک‌ها و مشکلاتی که توسط اعضا برای مردم ایجاد می‌شود را رفع کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 12 بیمارستان خصوصی، 2 بیمارستان در حال احداث و 9 کلینیک جراحی خصوصی در استان اصفهان به فعالیت مشغول‌ هستند، گفت: در شرایط اقتصادی فعلی جامعه که ایجاد کار مشکل است، بخش خصوصی توانسته 7 تا 10 هزار پرسنل را در تمام بخش‌های بیمارستان‌های خصوصی به کار بگیرد.

رئیس کمیسیون صنفی بیمارستانی‌های خصوصی اصفهان بیان کرد: حدود 10 تا 12 هزار عمل جراحی ماهیانه در بیمارستان‌ها و کلینیک‌های خصوصی انجام می‌شود که به عبارتی 150 هزار بیمار در سال زیر پوشش خدمات بخش خصوصی است.

وی تصریح کرد: در بخش‌های جراحی تخصصی و فوق‌تخصصی هم خدمات ارزنده‌ای به بیماران می‌شود و همچنین در زمینه سرطان نیز بیمارستان میلاد بار زیادی از بخش شیمی درمانی بیماران را به دوش می‌کشد.

ابن‌شهیدی با اشاره به کلینیک‌های ویژه چشم‌پزشکی خاطرنشان کرد: بخش خصوصی در زمینه جراحی‌های تخصصی و فوق‌تخصصی چشم هم خدمات شایسته‌ای را به بیماران ارائه می‌دهد.

وی گفت: در بعضی اذهان، بیمارستان خصوصی یک تجارت در‌نظر گرفته می‌شود، در حالی‌که اینگونه نیست و در شرایط اقتصادی فعلی، اداره بیمارستان خصوصی بسیار مشکل است، در سال جاری 5 درصد افزایش تعرفه بیمارستانی داشتیم ولی بین 100 تا 150 درصد هزینه‌ها افزایش یافته است.

رئیس کمیسیون صنفی بیمارستانی‌های خصوصی اصفهان اظهار داشت: بیمارستان‌های خصوصی به طور میانگین، ماهانه 200 میلیون تومان به بیماران تخفیف می‌دهد و در سال این عدد به 3 تا 4 میلیارد تومان می‌رسد.

وی با بیان اینکه تمام کشور و از‌جمله استان اصفهان با بیمه مشکل دارند، گفت: 16 ماه طلب چند میلیاردی عقب افتاده از بیمه‌ها را داریم و با مشکلات دیگری از‌جمله عدم افزایش تعرفه، نوع محاسبه مالیات، تامین وسایل پزشکی و ... روبه رو هستیم.

ابن‌شهیدی بیان کرد: ما در بخش خصوصی، حامیان بیماران هستیم و کار با کیفیت ارائه می‌دهیم و به علت بالا بودن هزینه‌ها، این بخش نیز با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کند.

240 آزمایشگاه خصوصی در اصفهان فعالیت دارند

عضو هیئت مدیره و نماینده صنف آزمایشگاه استان اصفهان در ادامه نشست با اشاره به علم پزشکی ایران، اظهار داشت: طب کشور باعث افتخار است و بهترین و بالاترین طب را در ایران داریم که استان اصفهان نیز از این قائده مستثنی نیست.

محمدحسن بقایی افزود: سطح علمی تیم‌های پزشکی استان اصفهان در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد و همچنین در بخش آزمایشگاهی، استان اصفهان خوب عمل کرده است.

وی با بیان اینکه در 2 دهه گذشته، آزمایشگاه‌های استان اصفهان از‌نظر توسعه کمی و کیفی خوبی برخوردار شده‌اند، گفت: 240 آزمایشگاه خصوصی در اصفهان فعالیت می‌کنند.

عضو هیئت مدیره و نماینده صنف آزمایشگاه استان اصفهان بیان کرد: آزمایشگاه‌های خصوصی استان اصفهان، از نظر کیفی و برنامه‌ریزی‌های مدون، 2 بار در سال ممیزی آزمایشگاه‌ها انجام می‌شود و همچنین هر 3 ماه یکبار مورد کنترل کیفی خارجی قرار می‌گیرند.

وی تصریح کرد: کیفیت تمام آزمایشگاه‌های خصوصی استان اصفهان بسیار بالا و از صحت و دقت بالایی برخوردار است و به مردم با صراحت می‌گویم به آزمایشگاه‌ها اعتماد کنند و در صورت نیاز به انجام آزمایش، می‌توانند با خیال راحت به نزدیک‌ترین آزمایشگاه به منزلشان مراجعه کنند.

بقایی با اشاره به بدهی سازمان‌های بیمه‌گر به آزمایشگاه‌ها گفت: دو بیمه خدمات درمانی و تامین اجتماعی 12 ماه است که به آزمایشگاه‌های طرف قراردادشان بدهکارند.

وی خاطرنشان کرد: آزمایشگاه‌ها نیز برای تامین مخارج تهیه تجهیزات آزمایشگاهی و دیگر هزینه‌ها، نیازمند وصول بدهی شرکت‌های بیمه است.

15 تا 18 درصد تخت‌های بیمارستانی در استان اصفهان، خصوصی هستند

قائم مقام شورای هماهنگی استان اصفهان با اشاره به کیفیت خدمات بخش خصوصی اظهار داشت: تمامی خدمات از جمله بیمارستانی، دارویی و آزمایشگاه و ... کیفیت بسیار خوبی دارند.

حسین ایقایی افزود: وقتی ما می‌گوییم کیفیت داروهای ساخت داخل خوب است یا آزمایشگاه‌ها از دقت و صحت برخوردارند یا می‌گوییم بحران دارو نداریم، واقعا همین‌طور است، با کسی تعارف نداریم.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی در شرایط اقتصادی فعلی، مدیریت می‌کند، گفت: ما نمی‌گوییم کمبود نداریم ولی مشکلات را مدیریت می‌کنیم تا با بحران مواجه نشویم.

قائم مقام شورای هماهنگی استان اصفهان بیان کرد: 15 تا 18 درصد تخت‌های بیمارستانی در استان اصفهان خصوصی هستند و در صورت تکمیل ساخت بیمارستان اسپادانا در سپاهان‌شهر و بیمارستان هزار تخت‌خوابی شهرک سلامت، این میزان به 33 درصد افزایش پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: بخش دولتی، همکاری لازم را بخش خصوصی ندارد و اگر این 2 بخش در کنار هم قرار گیرند، استان اصفهان می‌تواند مانند یک استان نمونه کشور شود و این در حالی است که سالهاست، فقط 2 بیمارستان خصوصی در اصفهان ساخته شده است.

انتهای پیام/ ز

R41346/P41362/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۵۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی

مشکلات پایان ناپذیر کادر درمان به ویژه در بخش دولتی، باعث شده برخی از پزشکان و پرستاران، خدمت در بخش خصوصی را به ماندن در بیمارستان‌های دولتی ترجیح دهند.‌

به گزارش مشرق، بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است