Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، کامبیز عباسی رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه همایش روز جهانی خاک در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از اولویت‌های ما در حوزه حفاظت از خاک در زمینه توسعه مکانیزاسیون است که مهمترین رکنی است که می‌تواند موجب اصلاح ساختار خاک کشور شود. در سال‌های اخیر توانستیم سهم عملیات کم خاک‌ورزی کشاورزی را با دانش بومی کشور همراه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نزدیک به 2 میلیون هکتار از اراضی کشور تحت عملیات کم خاک‌ورزی و بی‌خاک‌ورزی قرار گرفته‌اند. طی 5 سال گذشته با سرمایه‌گذاری‌های انجام شده و جهت‌دهی‌هایی که در حوزه ماشین‌های کشاورزی شد صنعت‌گران داخلی ما توانستند تمام ماشین‌های کشاورزی حفاظتی را در داخل کشور تولید کنند.

عباسی در ادامه تصریح کرد: قیمت این ماشین‌ها یک پنجم قیمت جهانی است و به سادگی و ابزار مناسب می‌توانیم عملیاات شخم و برگردان خاک را در بخش عمده‌ای از مزارع کنار بگذاریم. این ماشین‌ها در سطوح مختلف در کشور به کار گرفته شده و می‌توان گفت حدود 5 هزار از این ماشین‌آلات خاک‌ورز حفاظتی و بذرکار کشت مستقیمدر کشور تولید و استاندارد سازی شده و به لحاظ کمی و کیفی قابلیت صادرات به کشورهای همجوار را دارد.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی گفت: ما در کشور تا پایان برنامه ششم عملیات بی‌خاک‌ورزی و کشت مستقیم را در 50درصد از اراضی کشاورزی کشور داشته باشیم. در شرایط فعلی می‌توان گفت تقریبا 25 درصد از اراضی کشور عملیات بی‌خاک‌ورزی را اجرایی کرده‌اند. این طرح مزایای اقتصادی و فنی متعددی را برای خاک و مزارع دارد.

وی در رابطه با تسهیلات اختصاص یافته به بخش مکانیزاسیون خاطرنشان کرد: با تغییر رویکردی که از ابتدای دولت تا کنون داشتیم بیش از 6هزار و 500 میلیارد تومان در حزه مکانیزاسیون کشاورزی سرمایه‌گذاری کردیم. امسال هم علی رقم تمام تحریم‌ها خوشبختانه توانستیم بیش از 550 میلیارد تومان در طی 9 ماه تسهیلات جذب کنیم که بخش عمده‌ای از این تسهیلات در حوزه ماشین‌آلات به‌زراعی و بی‌خاک‌ورزی بوده است.

عباسی افزود: تولیدکنندگان خوبی در حوزه تولید ماشین‌آلات کشاورزی داریم که بدون نیاز به واردات نیازهای کشاورزان را تامین می‌کنند.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی ایلنا مبنی بر اینکه افزایش یا کاهش میزان خرید ماشین‌آلات توسط کشاورزان در شرایطی که قدرت خرید مردم کاهش یافته است، اذعان داشت: با توجه به اینکه ما 90 تا 95 درصد از نیازهای کشور را از صنعت داخل تامین می‌کنیم از ابتدای سال تاکنون بیش از 550 میلیارد تومان تسهیلات جذب شده که با سنوات گذشته فرقی نداشته است. ما خود اتکایی در صنعت مکانیزاسیون داریم و از ماشین‌آلات تولید داخل استفاده می‌کنیم و تمام گندم کشور با بذرکار داخلی کشت می‌شود و 95 درصد گندم با کمباین داخلی برداشت می‌شود و تحریم‌ها تاثیری را در روند توسعه مکانیزاسیون نداشته است.

وی با اشاره به افزایش قیمت ماشین‌آلات کشاورزی به خبرنگار ایلنا گفت: اما در برخی شهرها تغییرات قیمتی در حوزه ماشین‌آلات کشاورزی داشتیم که در حال پیگیری آن هستیم تا با تزریق ارز دولتی در برخی نقاط حساس این مشکل را برطرف کنیم. ماشین‌آلات داخلی طبق عرف متداول 25 درصد افزایش داشته و ماشین‌های وارداتی که تابع نرخ ارز هستند، آن بخش که ارز مبادلاتی می‌گیرند حدود 15 درصد افزایش داشتند و بخشی که ارز دولتی نمی‌گیرند افزایش قیمت داشتیم اما سهم آنها در عملیات کشاورزی بسیار ناچیز است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خاک کشاورزی نرخ ارز وزارت جهاد کشاورزی ارز مبادلاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۶۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی امیرکبیر، نمایشگاه چایناپلاس از ۳۵ سال پیش تا کنون مهمترین مرکز عرضه و تجارت محصولات پلاستیک و پتروشیمی است و جایگاه ویژه ای در بین رویدادهای این صنعت دارا می باشد.

چاینا پلاس از سال ۱۹۸۳ تاسیس گردیده و در حال حاضریکی ازمهمترین آوردگاه های عرضه و داد و ستد تولیدات پلاستیک و لاستیک در جهان است و به طور گسترده توسط پیشگامان این صنعت به عنوان یکی از تأثیرگذارترین نمایشگاه های صنعت پتروشیمی در جهان شناخته می شود.

شرکت پتروشیمی امیرکبیر در این دوره از نمایشگاه چایناپلاس، با غرفه‌ای وِیژه و محوری در سالن اصلی نمایشگاه و در کنار بزرگ‌ترین شرکت‌های پتروشیمی جهان، آخرین محصولات خود را در زمینه پتروشیمی و پلیمر ارائه نموده است.

این رویداد بین المللی در فضایی به مساحت بیش از ۲۵۰ هزار متر مربع برگزار می گردد که طبق برآورد های صورت گرفته، هر ساله شاهد بیش از ۲۰۰ هزار شرکت کننده از سراسر دنیا است که در سه حوزه تجهیزات و ماشین‌آلات، مواد خام و شیمیایی و صادرکنندگان چینی برگزار می‌شود.

پتروشیمی امیرکبیر به عنوان یک شرکت پیشرو در صنعت پتروشیمی و پلیمر، با حضور تیم اقتصادی مجرب و متخصصین توسعه بازار خود ضمن شرکت در این رویداد، جلسات فشرده و رایزنی های مثبتی با نمایندگان شرکت‌ها و تجار بین المللی برگزار نموده است که به تبادل نظر، عقد قرارداد و تنظیم تفاهمنامه هایی در خصوص همکاری های متقابل، صادرات و انتقال تکنولوژی منجر شده است.

یکی از نقاط قوت نمایشگاه شانگهای ۲۰۲۴، موضوع حفظ محیط زیست و تولید محصولات سازگار با طبیعت است که مجموعه امیرکبیر به عنوان صنعت سبز کشور در ۴ موضوع تولید سازگار با محیط زیست در حوزه بازیافت، پلاستیک‌های بازیافتی، پلاستیک‌های زیستی، افزودنی‌های سازگار با محیط زیست راهکارها و رویکردهای خود را ارائه نموده است.

این نمایشگاه از ۱۸ گروه ویژه تشکیل شده است که از جمله آنها می توان به بخش های فناوری سه بعدی، تجهیزات کمکی و آزمایشی ماشین آلات اکستروژن، ماشین آلات بسته بندی فناوری فیلم و پلاستیک، ماشین آلات قالب گیری تزریقی، ماشین آلات قالب گیری تزریقی و منطقه فنی تولید هوشمند، ماشین آلات بسته بندی پلاستیک و فناوری بازیافت اشاره کرد.

همچنین در بخش تولیدی نیز قسمت های تخصصی تامین کنندگان مانند افزودنی ها، بیوپلاستیک، مواد شیمیایی و مواد اولیه، رنگدانه رنگی، کامپوزیت ها، پلاستیک بازیافتی، الاستومرهای ترموپلاستیک و لاستیک دیده می شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899004

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۶ درصدی بارش در اردستان نسبت به سال آبی جاری
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می شود
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می‌شود