Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران گفت: این دانشگاه دارای ۶ کانون همیار سلامت روان رسمی و مجوز دار است که حدود ۱۴۰۰ الی ۱۵۰۰ عضو فعال دارد.

به گزارش مهر، نشست آموزشی، تخصصی در خصوص ایدز و رفتارهای پرخطر ویژه مسئولان مراکز مشاوره و اعضای شورای مرکزی کانون همیاران سلامت روان دانشگاه های منطقه یک صبح امروز در دانشگاه تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمید پیروی درباره هدف از برگزاری این نشست، گفت: هدف این است دانشجویان همیاران سلامت روان با توجه به پتانسیلی که دارند به عنوان گروه مرجع اجتماعی بتوانند، آموزش های لازم را در محیط دانشجویی، خوابگاه ها و بین سایر اقشار اجتماعی گسترش داده و گروه های در معرض خطر را تشویق کنند تا تحت آزمایش قرار گیرند.

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران ادامه داد: هدف کلی برنامه این است که دانشجویان همیاران سلامت، اطلاعات علمی و آموزش های لازم و به روز را به دور از انگ و تبعیض گسترش دهند.

وی گفت: دانشگاه تهران در حال حاضر ۶ کانون همیار سلامت رسمی دارد که ۱۴۰۰ الی ۱۵۰۰ دانشجو عضو فعال این کانون ها هستند که در پردیس کشاورزی منابع طبیعی کرج، فارابی، ابوریحان، خوابگاه فاطمیه، خوابگاه چمران و پردیس مرکزی فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه این دانشجویان از همه رشته ها و مقاطع هستند افزود: نقش همیاران سلامت روان را نمی توان در توسعه و ارتقاء سلامت روان نادیده گرفت.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۷۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟

آیا اخبار ناگوار را برای حفظ سلامت روان مان نباید دنبال کنیم؟ بهتر است در انکار به سر ببریم؟ بنظرتان این توصیه‌ها درست است؟ آنهم با توجه به اینکه هر کدام از ما شیوه خودمان را برای به آرامش رسیدن و مواجهه با شرایط سخت داریم.

به گزارش خبرآنلاین، امیر حسین جلالی ندوشن، روانپزشک و استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران در این باره با تاکید بر اینکه بهتر است از پی گیری کردن اخبار نا معنبر بپرهیزید، می‌افزاید: آنچه ما را آزار می‌دهد و دچار تنش می‌کند، دریافت اطلاعات از کانال‌های مختلف خبری است.

فقط یک یا دو کانال معتبر خبری را دنبال کنید. ما خیلی وقت‌ها در زمان‌های سخت از خودمان غافل می‌شویم؛ داشتن خواب کافی، روتین روزانه، تحرک بدنی و داشتن رژیم غذایی سالم به بهبود شرایط روحی مان کمک می‌کند. بعلاوه بهتر است از انزوا پرهیز کنیم و با تکیه بر استقاده از ظرفیت‌های اجتماعی و انسانی با هدف اینکه همدرد هم باشیم، التیام بیشتری را فراهم می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • (ویدیو) مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟
  • ببینید | مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی آمریکایی در ۲ هفته/ حمایت‌ها از طرف جامعه دانشگاهی ایران ادامه دارد +تصاویر
  • بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در آمریکا
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران