Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ مهدی شریفی نخبه بسیجی و مخترع دستگاه عایق های رطوبتی برق و انرژی در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری بسیج با اشاره به کاربرد عایق های رطوبتی گفت: عایق رطوبتی و یا ایزوگام لایه پیش ساخته ای است با پوشش مقاومی از قیر و الیاف مصنوعی که با گرما بر بستر بام چسبانده می شود و از نفوذ آب و رطوبت به محیط زیر خود جلوگیری می کند و به صورت رول با شیت در طول، عرض و ضخامت مورد نیاز و با پوشش های فلزی و ساده تولید می شود و عمر ایزوگام بطور میانگین 10 سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عایق سه بعدی، که خاصیت رطوبتی،حرارتی و صوتی را با هم دارند که هم از نظر قیمت،کیفیت و استحکام از مدل های قبلی که تولید شده بودند بهتر هستند،که در این مدل ما استحکام آن را تا 300 درصد افزایش داده ایم که در حال ثبت اختراع این طرح هستیم.

این فعال تولیدی ادامه داد: اگر بخواهیم از مزیت های طرح اختراع شده خود در بحث آسفالت بگوییم این است که اگر نگاه کنیم میبینیم که آسفالت ها پس از مدتی ترک می خورند و شکسته می شوند که این طرح ما از شکستگی و ترک آن جلوگیری می کند

وی با اشاره به ظرفیت های منطقه دلیجان توضیح داد: منطقه دلیجان قطب اصلی عایق های کشور است،که 24 درصد از مجموع صادرات عایق رطوبتی کشور سال گذشته از شهرستان دلیجان انجام شده است و طبق آمار دقیق ارزآوری و تولید ثروت از محل صادرات عایق رطوبتی سال گذشته در کشور 33 میلیون دلار بوده که هشت میلیون دلار آن متعلق به واحدهای مستقر در دلیجان بوده است و ارزآوری صادراتی ایزوگام در دلیجان در سال گذشته نسبت به مدت مشابه قبل آن 45 درصد افزایش داشته است.

این فعال بسیجی تصریح کرد: شهرستان دلیجان با ظرفیت تولید 70 میلیون مترمربع سالانه بیش از 60 درصد نیاز عایق رطوبتی کشور را تامین می کند که دلیجان با داشتن 110 شرکت تولیدی به عنوان تنها خوشه صنعت عایق رطوبتی کشور مطرح است و 100 شرکت تولید عایق رطوبتی در دلیجان فعال است که بیش از 2هزار و 500 نیروی کار در این واحدها به طور مستقیم مشغول به کار هستند.

وی با اشاره به مشکلات پیش رو برای ثبت اختراعات توضیح داد: مشکلی که در بحث ثبت اختراع داریم این است که وقتی ما به این موضوع ورود پیدا کردیم و نظریه مان این بود که برخی شرکت ها فقط آلودگی به خورد مردم می دهند همه چیز تحت تأثر قرار گرفت، و متأسفانه زمان بری بیش از حد ثبت اختراع به یک معضل تبدیل شده است و باید در این مقطع زمانی کلی هزینه های کلان انجام شود تا به نتیجه برسد مثلا به ما می گویند که بروید یک کیلومتر آسفالت کنید و آن را ارائه بدهید که انجام دادن این کار هزینه زیادی می خواهد و در توان ما نیست.

این فعال صنعتی بیان داشت: متأسفانه بزرگترین مانعی که در ثبت اختراعات وجود دارد این است که به قشر جوان در جامعه اعتمادی ندارند و وقتی ما می گوییم طرح ما این مزیت ها را خواهد داشت و مقدار زیادی از هزینه ها را کمتر خواهد کرد کسی باور نمی کند و ترجیح می دهند از همان روش با هزینه های سنگین استفاده کنند ولی طرح ما را یک بار هم آزمایش نکنند.

شریفی با انتقاد از روند بازگشایی شرکت هایی که تعطیل شده اند و باعث بیکاری جوانان شده است گفت: بنیاد مستضفان دلیجان با واگذاری شرکتی که چند سال گذشته در آن اختلاس ایجاد شد می تواند زمینه اشتغال چند صد نفر را فراهم کند،راه اندازی این شرکت و اینگونه شرکت ها که اکثرا در سال 91 به بعد در اثر اختلاس و یا عوامل دیگر تعطیل شده اند نیاز به یک عزم قوی می خواهد و می شود با راه اندازی آنها زمینه اشتغال بسیاری از جوانان دلیجان و نراق و حتی مناطق اطراف را فراهم کرد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: برخی از تولیداتی که توسط این شرکت ها انجام می شد اکنون بازار خوبی برای صادرات ایجاد کرده است ولی متأسفانه قدرت هایی در شهرستان دلیجان وجود دارد که از راه اندازی این شرکت ها جلوگیری می کند که می طلبد دستگاه های نظارتی در این قضیه ورود جدی پیدا کنند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۹۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی

احمد علیرضابیگی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین گفت: «شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»

به گزارش هم‌میهن، او افزود: شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد؛ بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.

او گفت: تمام این موضوعات سیاسی است و این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آن‌ها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد.

او افزود: چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد. رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آن‌ها عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.

دیگر خبرها

  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی
  • جذب نیرو‌های بومی در شرکت‌های منطقه از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان دهلرانی است
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • کشف ۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در روستای دودهک دلیجان