Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کریم نجفی برزگر عصر امروز در حاشیه نشست با هیئت علمی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تاکنون احکام حدود ۱۴ دانشگاه که بیشتر دانشگاه های حوزه مرزی هستند و با کشورهای همسایه ارتباط دارند تنظیم شده است و ۱۴ دانشگاه از سایر کشورها نیز عضو شبکه مجازی اسلامی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه هایی مانند دانشگاه قزوین و جامعه المصطفی که بیشتر مجازی هستند و دانشگاه آزاد و پیام نور وارد شبکه مجازی شده اند و ۱۴ دانشگاه سایر کشورها همچون علامه اقبال لاهوری در پاکستان نیز به عضویت این شبکه درآمده اند؛ این  ظرفیت ها ایجاد شده و همه کشورها خواهان این هستند که بخش مجازی فعال شود.

دبیر کل شبکه آموزش مجازی جهان اسلام در ادامه به اقدامات انجام شده برای توسعه شبکه مجازی دانشگاه های جهان اسلام اشاره کرد و گفت: یکی از کارهایی که باید انجام شود آمایش آموزش عالی در دانشگاه های کشورهای مختلف است تا اطلاعاتی در خصوص دانشگاه های مجازی اعم از تعداد استاد، دانشجو، رشته ها و کتاب ها و زبان کتب دانشگاهی به دست آید که این فرآیند آغاز شده و شناسایی دقیق از دانشگاه های مجازی کشورهای مختلف در حال انجام است تا ارتباطات دقیق تر، ظریفتر و جامع تر باشد.

وی از تعیین اعتبارات برای تحقق اهداف این شبکه  مجازی دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد: این شبکه مستقل است و می تواند از عضوگیری و حق عضویت ها و کارگاه های مشترک که برگزار می کند درآمد زایی کند که این مورد در اساس نامه نیز دیده شده است.

نجفی برزگر به مشکلات راه اندازی شبکه مجازی دانشگاه های جهان اسلام نیز پرداخت و بیان کرد: در ایران مشکلات اینترنتی وجود دارد که این به مباحث آموزشی ضربه می زند؛ این موضوع با وزارت علوم مطرح شده و قرار است بخش مجازی دانشگاه های افزایش یابد و شبکه مجازی کشور به ریاست رئیس جمهور به سمتی رود که ظرفیت های مجازی و ارتباطات علمی دانشگاه ها با کشورها افزایش یابد.

وی  از اعتبار علمی مدارک دانشگاهی طی آموزش مجازی به عنوان دیگر موضوع در دست بررسی یاد کرد و گفت: بحث آموزش مجازی بحثی جدی در وزارت علوم است و شبکه مجازی دانشگاههای اسلامی هم این مدارک را تایید می کنیم و کمک ما در راستای تحقق تایید مدارک در دیگر کشورها است. 

دبیر کل شبکه آموزش مجازی جهان اسلام در ادامه به منصوب شدن رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به عنوان نماینده شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام در خوزستان اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر رشته های خاص دارد که دانشگاه های دیگر این رشته ها را ندارند و از این نظر که کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عمان با حوزه دریا ارتباط دارند و تنها این دانشگاه در منطقه به  رشته در بخش های مختلفی دریا ازجمله اقتصاد دریایی و زیست محیطی دریا می پردازد به عنوان گزینه مناسب برای این مسئولیت شناسایی شد.

وی افزود: انتخاب دانشگاه علوم و فنون دریای خرمشهر بر این اساس  انجام شد که این دانشگاه از نظر نزدیکی به کشور عراق و حاشیه حوزه خلیج فارس بهترین محل است و از طرف دیگر فراهم بودن ظرفیت علمی، رشته های مورد نیاز متقاضی علوم و فنون دریایی، آموزش های خاص این دانشگاه و ظرفیت آن برای کشورهای دیگر از مزایای این دانشگاه است.

نجفی برزگر به تشریح روند انتخاب این دانشگاه به عنوان نماینده خوزستان نیز پرداخت و توضیح داد: با معاون وزیر علوم عراق صحبت شد و رشته هایی مورد نیاز آنها در دانشگاه  دریایی خرمشهر وجود داشت و در واقع این زمینه را برای این دانشگاه فراهم شد.

وی افزود: در پی این تصمیم مکاتبه ای با وزیر علوم عراق انجام شد و قرار است طی سفری به دعوت رئیس دانشگاه علوم و فنون  دریایی خرمشهر وزیر علوم کشور عراق از کل منطقه بازدید کند و تفاهمنامه لازم را برای ارتباط با دانشگاه علوم و فنون دریایی منعقد شود.

کد خبر 4477146

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه مجازی شهرستان خرمشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۹۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مدل‌های قدیمی مسائل جامعه را حل نمی‌کند، گفت: علم به خودی خود نمی‌تواند مسائل جامعه را حل کند بلکه با خلاقیت در مواجه با مسائل پیچیده راهکار ارائه می‌دهد.

محمدمهدی طهرانچی ۱۰ اردیبهشت در اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ در جمع اساتید گروه کشوری علوم اجتماعی در چالوس در ابتدای سخنان خود با اشاره به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه اظهار کرد: در دورانی زندگی می‌کنیم که انسانیت به مسلخ رفته است و نظام علمی در خدمت حاکمیت نظام سلطه قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه این نظام سلطه یک چهره‌ای داشت که بسیار بزک شده بود اما درون این چهره و پشت آن چهره کریهی است که جز قدرت و پول چیزی نمی‌شناسد، افزود: امام راحل مکتبی را بنیان نهادند که طوفانی را به پا کرد که امروز بیش از هر زمانی چهره کریه این نظام سلطه را آشکار می‌کند.

وی تصریح کرد: دموکراسی، حقوق بشر و کودک، محیط زیست و یونسکو از واژه‌های زیبایی هستند که با کشتن ۱۵ هزار کودک و حمله به معترضان در متن دانشگاه به مسلخ رفته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اقدامات بی رحمانه نظام ظلم و صهیونیست در مقابل علم و زنان، بیان کرد: نظام سلطه دانشگاه و زن و کودک نمی‌شناسد و باید گفت طوفان، دستکش مخملی را برده است و مشت آهنین هویدا شده است.

طهرانچی با تاکید براینکه این‌روزها غرب بدون نقاب و واکنش در مقابل مقام دانشجویان و اساتید دانشگاه را می‌توان دید، افزود: امسال روز معلم کلید واژه «من‌هم یک پروفسورم» در فضاهای رسانه‌ای و مجازی منتشر خواهد شد.

وی در ادامه به کاهش ورودی‌های علوم انسانی و علوم پایه در دانشگاه آزاد اسلامی  پرداخت و گفت: در حوزه علوم اجتماعی این گرایش کمتر بوده است که باید علت‌یابی و سپس برای آن راه حل ارائه شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تعداد دانشجویان در حوزه علوم اجتماعی را چهار هزار و ۳۶ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۵۰ درصد در تهران مشغول به تحصیل هستند و اگر این روند ادامه یابد تعداد دانشجویان در سال‌های آینده در این رشته کاهش بیشتری خواهد یافت.

طهرانچی با بیان اینکه انتخاب رشته، سرمایه گذاری فرد برای آینده خود است، خاطر نشان کرد: در دو دهه قبل اقبال رشته‌های جامعه شناسی در دانشگاه آزاد اسلامی بالا بود و گرایش به علوم سیاسی نیز بدین گونه بود اما در حال حاضر رشته مدیریت و اذناب آن گرایش بیشتری یافته است.

وی با بیان اینکه انتخاب رشته یک برایند فردی است اما فرایند جمعی آینده کشور را رقم می‌زند، افزود: نسل جوان دیگر برایش مدرک تحصیلی و اعتبار دانشگاه ملاک نیست.

این مسئول اشباع کاذب اطلاعات را موجب عوض شدن نگاه بچه‌ها به آموزش عالی دانست و گفت: فرزندان ما تصویر را از دریچه دیجیتال می‌گیرند.

طهرانچی با اشاره به اینکه تعداد دانشجویان با اعضای هیئت علمی و اساتید به نوعی همخوانی ندارد، تاکید کرد: ناترازی در دانشگاه یک مسئله است که باید اصلاح شود و مسئله شناسی ما باید دقیق باشد.

وی با بیان اینکه چهارگانه کنش تنها علم نیست بلکه بینش، توانش، دانش و گرایش هست، گفت: یکی از اشکالات این است که همت بچه‌ها را کوچک کردیم و توانش را پایین آوردیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه فضای مجازی توانش بچه‌ها را به سمت توانایی‌های عاریتی سوق داده است، گفت: غضب و وحشت تقویت شده است و فکر می‌کنند خیلی توانمند شده‌اند.

طهرانچی با اشاره به نقش مهم ایمان در تقویت فرزندان و با تاکید بر اینکه مدل‌های قدیمی مسائل جامعه را حل نمی‌کند، اظهار کرد: علم به خودی خود نمی‌تواند مسائل جامعه را حل کند بلکه با خلاقیت در مواجه با مسائل پیچیده راهکار ارائه می‌دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه دانشگاه باید جامعه پرداز باشد، افزود: بچه‌های ما به جای دانایی به دنبال توانایی هستند و سودمندی را در توانایی می‌بینند.

طهرانچی با بیان اینکه باید از دریچه توانایی با بچه‌ها سخن گفت، یادآور شد: باید از دریچه توانایی مهارت، خلاقیت و نوآوری را به سمت آن‌ها سوق داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود