Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@15:24:05 GMT

وزارت اقتصاد: 1580 مجوز کسب و کار باقی مانده است

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۳۰۱۶۲

وزارت اقتصاد: 1580 مجوز کسب و کار باقی مانده است

تهران- ایرنا- معاونت امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی به شناسایی حدود 2082 عنوان مجوز کسب و کار و حذف 500 سند زاید اشاره کرد که هیات مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، اطلاعات 1580 عنوان مجوز باقیمانده را منتشر کرده است.

به گزارش ایرنا، تارنمای وزارت امور اقتصادی و دارایی عصر چهارشنبه در واکنش به طرح موضوعی مبنی بر تاخیر چهار ساله این وزارتخانه برای اطلاع رسانی شرایط صدور مجوزها اطلاعیه ای صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر پایه این اطلاعیه، اطلاعات مربوط به 1580 عنوان مجوز کسب و کار باقیمانده بر اساس اطلاعات اعلام شده از سوی مراجع صدور به همراه مصوبات هیات مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در تارنمایی به نشانی www.iranmojavez.ir بارگذاری شده است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی رییس هیات مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب‌ و ‌کار به شمار می رود و دبیرخانه آن در معاونت امور اقتصادی وزارتخانه مستقر است.
این معاونت از سال 1393 بر اساس بند (22) ماده (1) قانون اصلاح مواد 1، 6 و 7 قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی، پایگاه اطلاع رسانی مجوزهای کسب و کار را راه‌اندازی کرد و با فراخوان دستگاه های اجرایی و مراجع صدور مجوز که بر اساس نص ماده (7) این قانون مکلف بودند اطلاعات مربوط به مجوزهای خود را روی این پایگاه بارگذاری کنند، تکالیف قانونی خود را انجام داده است.
هیات مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب‌ و ‌کار تاکنون 59 جلسه کمیته تخصصی و 23 جلسه منجر به صدور مصوبه داشته که اطلاعات آن نیز روی این تارنما قرار دارد.
در این اطلاعیه آمده است: وزارت اموراقتصادی و دارایی با انجام پروژه «نقشه ملی استعلامات مجوزهای کشور» که در حال به روز رسانی است، نقشه تبادل اطلاعات و استعلامات میان دستگاهی را برای نخستین بار پیاده‌سازی کرده و اطلاعات کامل آن را روی تارنمای رسمی معاونت امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی به نشانی اینترنتی http://econo.mefa.ir به طور عمومی و رایگان قرار داده است.
وزارت امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: این وزارت نه فقط تکالیف قانونی خود را انجام داده، بلکه با پیاده‌سازی پروژه‌های هدفمند مانند سامانه های «صدور مجوزهای کسب و کار کشور (سام)»، «دریافت، انعکاس و پیگیری رسیدگی به شکایت متقاضیان صدور مجوزهای کسب و کار (دادور)»، «مرکز تماس فوریت‌های بهبود محیط کسب و کار (یاور)» و «پایگاه اطلاع‌رسانی مجوزها و نقشه ملی استعلامات کشور (نما)» در قالب مجموعه یکپارچه «پیشخوان مجوزها و خدمات کشور» برای تسهیل صدور مجوزهای کشور گام‌هایی اجرایی و ملموس برداشته است.
این وزارتخانه اعلام آمادگی کرد گزارش مشروح اقدام های انجام شده در چارچوب بهبود محیط کسب و کار و تسهیل صدور مجوزهای مربوط به آن را از طریق رسانه ملی اطلاع رسانی کند.
به گزارش ایرنا، حذف 500 مجوز زاید را تیرماه 1395 معاون وزیر اموراقتصادی و دارایی اعلام کرده بود.
آن زمان «شاپور محمدی» گفته بود: تاکنون حدود 2 هزار مجوز صدور کسب و کار احصا شده است که ۵۰۰ مجوز زائد حذف شد.
معاون امور اقتصادی وزیر امور اقتصاد و دارایی فروردین ماه امسال در ارومیه گفت: یکی از بزرگ ترین مشکلات در کشور استعلام مجوزهای کسب و کار برای تولید کنندگان، سرمایه گذاران و کارآفرینان است.
سامانه دریافت، انعکاس، پیگیری و رسیدگی به شکایت متقاضیان صدور مجوزهای کسب و کار به عنوان یکی از اجزای مرکز ملی پایش محیط کسب و کار محسوب می شود.

اقتصام**6984*1961*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد مقاومت 92 كسب و كار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۰۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد

استان‌های مرکزی، بوشهر، ایلام، سمنان و کردستان در قعر جدول رتبه‌بندی استان ها در حذف مجوزهای کاغذی قرار دارند. - اخبار اقتصادی -

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین تعداد حذف پروانه کسب کاغذی در استان های تهران 82,507 هزار و خراسان رضوی با 37,775 و گیلان با 32,616 انجام شده است.

 بالاترین درصد تبدیل حذف پروانه کسب کاغذی در استان های لرستان با 41٪ و گیلان با 30٪ و چهارمحال و بختیاری با 27٪ انجام شده است.

بر اساس حکم تبصره 7 ماده 1 قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، تبدیل به مجوزالکترونیکی (شناسه‌ یکتا) شوند و کسب وکارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می شوند.

️همچنین با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب وکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب وکار کشور qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهد شد.

متقاضیان می توانند ️با گوشی همراه خود و ورود فقط 3 کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به سرعت، #رایگان و #غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی
  • برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان
  • تبدیل بیش از نیم میلیون مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است