Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - دانشکده مدیریت دانشگاه تهران عصر امروز 14 آذرماه میزبان سومین کنفرانس مدیریت منابع انسانی با بررسی آخرین دستاوردهای علمی و اجرایی حوزه مدیریت منابع انسانی، تعامل و تبادل تجارب پژوهشگران و متخصصین حوزه منابع انسانی بود .

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا ، در این کنفرانس که با حضور استادان و مدیران برتر حوزه کارآفرینی منابع انسانی کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه تکنیک های مدیریت منابع انسانی در سازمان های کشور و بررسی چالش های منابع انسانی در بنگاه های کسب وکار ازجمله اهداف کنفرانس بود .
بابک زنده دل نوبری مدیرکل دفتر برنامه ریزی و نظارت سازمان اسناد و کتابخانه ملی در این مراسم درباره تجربه نظام مدیریت و عملکرد در این سازمان اظهار کرد: در سال 1389 این نهاد پروژه ارزیابی عملکرد با استفاده از مشاوربیرونی را آغاز کرد که پس از یک سال متوقف شد.
وی افزود: در سال 1393 سازمان اسناد و کتابخانه ملی توانست پروژه ارزیابی عملکرد را با استفاده از یک تیم داخلی دوباره آغاز کند اما این کار بازهم نیمه تمام ماند.
به گفته وی، فاز اول پروژه ارزیابی عملکرد در ابتدای سال 97 برای 34 هزار نیرو مصوب شد و کار خود را آغاز کرد.
زنده دل نوبری خاطرنشان کرد: بی توجهی به تجربیات گذشته، ابهام در پیامدها، توجه اندک به فرهنگ سازمانی، استفاده ابزاری توسط تعداد اندکی از ارزیابان و عدم توجه به منحصر به فرد بودن مأموریت های ملی سازمان از جمله چالش های مدیریتی در سال های قبل بوده است.

** شاخص گذاری نسبت به تصمیم گیری منابع انسانی
لیلا سارنگ مدیر کل منابع انسانی هنگل ایران نیز در ادامه درباره ارزیابی عملکرد شرکت هنگل در توسعه منابع انسانی گفت: شرکت هنگل از مدلی طراحی شده توسط دانشگاه هاروارد در 50 کشور دنیا استفاده می کند.
وی افزود: این شرکت دو فرم تهیه می کند و معیارهای از قبل تهیه شده را به صورت جامع و کامل توسط هر فرد یکبار درسال از کارمندان می پرسد.
سارنگ با اشاره به اینکه شرکت هنگل مشتریان و کارکنان را ارزیابی و مشخصات را در جداول مختلف یادداشت می کند، یادآور شد: در فضای تصمیمات سازمانی اظهار نظرهای بسیاری صورت می گیرد، هنگل سعی کرده نسبت به مسائل مختلف قطعیت و تصمیم گیری مناسب داشته باشد و در فضای تصمیم گیری با شاخص گذاری های متنوع نتایج بهتری حاصل کند.
**9491**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه تهران مديريت منابع انساني تبادل تجربيات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۰۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر فرهادی، ظهر دوشنبه در آیین گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: مقوله آموزش و پرورش در استان زنجان در متن قرار گرفته و همین امر موجب پرورش انسان‌های همچون دکتر مجید شهریاری و انسان‌های فرهیخته و متدین شده است.

وی با بیان اینکه معلم کارمند نیست و کار تکراری نمی‌کند، عنوان کرد: هر سال به تعداد دانش‌آموزان باید طرح و پروژه جدید در آموزش و پرورش اجرا شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه منابع انسانی در تعیین ثروت کشورها قابل قیاس با هیچ چیزی نیست، تصریح کرد: معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت دو پله شامل خانواده و مدرسه دارد خاطرنشان کرد: هر دو این پله‌ها متأثر از معلم است و معلم به این مقوله جامه عمل می‌پوشاند.

فرهادی ادامه داد: به همین خاطر مقام معظم رهبری مدام روی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید دارند و آن را نسخه شفابخش آموزش و پرورش خواندند.

وی با اشاره به اینکه سند غربی نیروی انسانی ما را نشانه گرفته بود، ابراز کرد: نیروی انسانی باید به درد کشور و مکتب ما بخورد و این سند مسیر را برای رسیدن به مقصد برای ما مشخص می‌کند.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش در توضیح اهمیت و جایگاه معلم یادآور شد: استاد یک فن را به دانشجو می‌آموزد اما کار معلم صرفاً آموزش دانش نیست بلکه زندگی را به دانش‌آموز یاد می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است و این نشان از توجه دولت سیزدهم به تعلیم و تربیت دارد.

فرهادی نظام رتبه‌بندی را کاری بسیار دشوار خواند و گفت: دولت سیزدهم بیش از ۹۰۰ هزار معلم را رتبه‌بندی کرد که ۵۷۲ هزار نفر تقاضای تجدید نظر دادند و در مدت چهار ماه تقاضای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و بیش از ۳۸۰ هزار نفر ارتقای رتبه گرفتند.

وی بیان کرد: امیدواریم دانش‌آموزانی در طراز سند تحول بنیادین و حیات طیبه که سیره تربیتی حضرت زهرا (س) در آن مورد تأکید قرار گرفته است، پرورش دهیم.

کد خبر 6098190

دیگر خبرها

  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • ارزیابی رسانه‌های عبری از وضعیت بد نتانیاهو/ خواب از چشم بی بی گرفته شده!
  • نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • منابع مصری: توپ در زمین اسرائیل است
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران