Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@06:01:57 GMT

صادرات چرم خام رونق گرفت

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۳۲۱۷۵

 رسول شجری با اشاره به اینکه رکود اقتصادی کشور شرایط اقتصادی را برای واحدهای تولیدی سخت کرده است، اظهار داشت: 30 تا 40 درصد مواد اولیه واحدهای تولیدی کفش از محل واردات تأمین می‌شود که در حال حاضر واحدهای تولیدی در خرید آنها با مشکل روبه رو هستند.

رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز با بیان اینکه کارخانجات چسب در تأمین مواد اولیه تولید چسب مشکل دارند، گفت: هزینه های بالای تولید کفش باعث شده تا صادرات چرم به صورت خام رونق پیدا کند به نحوی که ترکیه از ما چرم خام خریداری و بعداً محصولات تولیدی خود را به ما می فروشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه خرید های مدت دار متوقف شده و واحدهای تولیدی به دلیل عدم نقدینگی کافی به سختی مشغول کار هستند، افزود: در حال حاضر مواداولیه واحدهای تولیدی کفش بیش از 200 برابر افزایش پیدا کرده اما تولیدکنندگان به دلیل عدم توان خرید مردم فقط افزایش 50 درصدی را در قیمت محصولات خود اعمال کرده‌اند.

وی با گلایه از اینکه سیستم بانکی برای عدم پرداخت تسهیلات مناسب به تولیدکنندگان، تصریح کرد: واحدهای تولیدی امروز با کمتر از 50 درصد ظرفیت فعالیت و حتی تعدادی قادر به تولید نیستند که این موضوع برای صنعت کفش کشور بسیار نگران کننده است.

شجری اضافه کرد: اگر این شرایط ادامه پیدا کند نمی‌توانیم نیاز بازار شب عید مردم را تأمین کنیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: رکود اقتصادی شرایط اقتصادی کفش واردات ترکیه نقدینگی صنعت شب عید بازار صادرات چرم خام کفاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۲۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟