Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@14:06:23 GMT

قیمت نجومی یک پرس سیب زمینی در فرودگاه مهرآباد

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۳۳۴۰۷

قیمت نجومی یک پرس سیب زمینی در فرودگاه مهرآباد

خراسان نوشت: برای تهیه گزارش ابتدا از رستوران مجموعه پذیرایی هما نرسیده به پایانه‌های یک و دو آغاز می‌کنیم، مجموعه‌ای شیک و جذاب که انواع غذا‌های ایرانی و فست فود و دسر در آن سرو می‌شود، با مراجعه به منوی این رستوران می‌توان از صبحانه عدسی ۵۵۰۰ تومانی و سوسیس تخم مرغ ۷۵۰۰ تومانی تا باقالی پلو با ماهیچه ۵۳ هزار تومانی را مشاهده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیمت سوپ در این رستوران شش هزار تومان است و برخی غذا‌های ایرانی مثل زرشک پلو با مرغ هر پرس ۱۸ هزار تومان و چلوکباب کوبیده پرسی ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان ارائه می‌شود. قیمت دوغ نیز دو هزار تومان، آب معدنی کوچک هزار تومان و بزرگ دو هزار تومان درج شده است. اما با مراجعه به رستوران داخل سالن انتظار پایانه ۲ قیمت‌ها بالاتر و متفاوت‌تر می‌شود، در این رستوران که در طبقه بالای سالن قرار دارد، قیمت هر پرس باقالی پلو با ماهیچه ۷۵ هزار تومان و قیمت سوپ دوبرابر قیمت موجود در رستوران مجموعه پذیرایی هما یعنی ۱۲ هزار تومان است.

هرچند کیفیت مواد غذایی ارائه شده مقداری می‌تواند در قیمت غذا موثر باشد، اما تفاوت صد درصدی مقداری عجیب به نظر می‌رسد آن هم درحالی که این دو رستوران در فاصله نزدیک به یکدیگر قراردارند و اتفاقا فضای رستوران هما که خارج از مجموعه پایانه فرودگاه است، شیک‌تر و تمیزتر است.

قیمت انواع فست فود در رستوران پایانه ۴ نیز بالاست به طوری که از ۲۳ هزارتومان برای ساندویچ ژامبون مرغ شروع می‌شود و تا ۴۲ هزارتومان برای پیتزای مخصوص ادامه دارد. همچنین در یکی از فست فود‌های فرودگاه یک پرس سیب زمینی سرخ شده به قیمت ۱۷ هزار تومان به فروش می‌رسد.

قیمت آب میوه و نوشیدنی در کافی شاپ‌ها و فروشگاه‌های داخل پایانه‌های فرودگاه مهرآباد واقعا بالاست و قیمت تنقلات بعضا بی ضابطه است، مثلا چیپسی که قیمت روی آن پس از افزایش قیمت‌های اخیر دو هزارتومان درج شده، دو هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می‌شود یا آب هویجی که در داخل شهر بین پنج تا حداکثر ۱۰ هزارتومان فروخته می‌شود در چند فروشگاه داخل پایانه ۲ به قیمت هرلیوان بزرگ ۱۸ هزار تومان است.

نوشیدنی‌های گران

قیمت انواع نوشیدنی نیز وضعیت مشابهی دارد، مثلا کافه گلاسه با قیمت ۲۱ هزار تومان داخل یکی از رستوران‌ها سرو می‌شود یا قهوه ترک ۲۰ هزار تومان و قهوه فرانسه ۲۲ هزار تومان، کیک گردویی و پودر شکلاتی نیز این جا ۱۶ هزارتومان و بستنی مخصوص ۱۸ هزار تومان قیمت دارد که حتما بیرون از فرودگاه می‌توانید آن‌ها را به قیمت‌های به مراتب کمتر پیدا کنید.

وقتی درباره گران بودن قیمت آب هویج ۱۸ هزارتومانی به متصدی یکی از این فروشگاه‌ها اعتراض می‌کنم و می‌گویم این آب هویج در داخل شهر هفت هزار تومان است، پاسخ می‌دهد: جا با جا فرق می‌کند، این جا فرودگاه است و گران‌ترین جای شهر، هرمتر مربع این فروشگاه‌ها متری ۴ میلیون تومان تمام می‌شود! می‌پرسم: متری ۴ میلیون تومان برای خرید است یا اجاره؟ می‌گوید: اجاره! این جا دولتی است و امکان خرید زمین فروشگاه وجود ندارد.

عینک دودی ۷۵ تا ۹۲۰ هزار تومانی!

برخی از فروشگاه‌های داخل فرودگاه مهرآباد به فروش کالا‌های لوکس یا فانتزی مثل انواع زینت آلات و انگشتر، عینک دودی و ... تعلق دارد که برخی از مسافران پولدار فرودگاه احتمالا به سراغ آن‌ها می‌روند، اما چیزی که عجیب است تفاوت قیمت بسیار زیاد درآن هاست، مثلا فروشگاهی در پایانه ۲ یک نوع عینک دودی مردانه متعلق به نشان تجاری وارداتی را ۹۲۰ هزار تومان عرضه می‌کند و فروشگاهی دیگر در پایانه ۴ انواع عینک دودی مردانه را از قیمت ۲۳۰ هزار تومان تا حتی ۷۵ هزار تومان می‌فروشد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: فرودگاه مهرآباد سیب زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۳۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان

اگر از علاقمندان به غذا خوردن هستید پس می‌دانید که سفر و غذا لازم و ملزوم یکدیگرند. یکی از بهترین راه‌ها برای تجربه فرهنگ یک کشور، مزه کردن غذا‌های آن است و در این میان برخی از کشور‌ها به ارائه برخی از بهترین غذا‌های جهان شهرت دارند.

به گزارش روزیاتو، رده‌بندی زیر از کشور‌هایی با بهترین غذا‌ها در وهله اول به کمک کتاب‌های معروف «راهنمای رستوران و هتل میشلن» به دست آمده که با اعطای ستاره به آن‌ها به ارزیابی کیفیت غذا‌ها می‌پردازد. در مرحله بعد نیز نظرات کاربران در وبسایت‌های مختلف ازجمله سی‌ان‌ان و همچنین پلتفرم‌های گفتگو مانند ردیت و کورا در نظر گرفته شده است.

۱۰. کره جنوبی

آشپزی کره جنوبی در سطح بین‌المللی شهرت دارد و در لیست کشور‌هایی با بهترین کیفیت غذا در جهان در رتبه دهم قرار دارد. مانند بسیاری از غذا‌های آسیای شرقی، برنج جزء اصلی غذا‌های کره جنوبی است. کیمچی از موارد منحصر به فرد آشپزی در این کشور است و در اکثر خانواده‌ها مصرف می‌شود. برخی از غذا‌های کره جنوبی که در جهان معروف هستند عبارتند از: گوچوجانگ، بیبیم‌بپ و بولگوگی.

۹. سوئیس

حدود ۴۰۰ نوع غذا در سوئیس وجود دارد که در سال ۲۰۰۸ به طور رسمی در میراث آشپزی سوئیس گنجانده شدند. یک فرد در این کشور سالانه نزدیک به ۱۱ کیلوگرم شکلات مصرف می‌کند که سوئیس را به بزرگترین مصرف‌کننده شکلات در جهان تبدیل می‌کند. محصولات غذایی سوئیس بسیار متنوع و فراوان است، این کشور ۷۰۰ نوع پنیر، بیش از ۲۰۰ نوع نان و ۲۵۰۰ نوع انگور تولید می‌کند.

۸. انگلستان

غذا‌های بریتانیا به دلیل تجارت‌های این کشور با دیگر کشور‌ها به شدت تحت تأثیر غذا‌های سراسر جهان قرار گرفته است. غذا‌های بریتانیایی به‌طرز آشکاری از از غذا‌های بومی چینی، هندی، فرانسوی، ایتالیایی، ژاپنی، آمریکایی، مکزیکی، اسپانیایی، تایلندی و ترکی تاثیر پذیرفته‌اند. بسیاری از اقلام غذایی بریتانیایی در سطح بین‌المللی محبوبیت یافته‌اند نظیر پای شپردز، پای سیب و اسکون. روستای چدار در سامرست نیز جایی است که پنیر چدار اولین بار در آن ساخته شده است.

۷. چین (ماکائو و هنگ کنگ)

غذا‌های چینی ازجمله معروف‌ترین غذا‌های دنیا هستند. کیفیت غذا در این کشور بی عیب و نقص است و چین دارای نزدیک به ۲۱۵ رستوران ستاره دار در «میشلن» است. غذا‌هایی مانند دیم سام و هات‌پات در میان غذا‌های چینی بسیار معروف هستند و در کشور‌های دیگر نیز رواج دارند.

۶. آلمان

غذا‌های آلمانی غنی و متنوع هستند، زیرا از مواد اولیه موجود در هر فصل در آن‌ها استفاده می‌شود. غذا‌های رایج در این کشور عبارتند از: براتوورست، کوفته سیب زمینی، کلم ترش، شنیسل و اشترودل. در طول جشنواره اکتبر این کشور، غذا و نوشیدنی آلمانی با شور و اشتیاق جشن گرفته می‌شود. Sauerbraten غذای ملی این کشور محسوب می‌شود.

۵. ایالات متحده

آشپزی آمریکایی یک آش شلم‌شوربای واقعی است، زیرا به دلیل عوامل زیادی مانند مهاجرت، تغییرات منطقه‌ای و تاثیرات فرهنگی تنوع گسترده‌ای دارد. ایالات متحده آمریکا بزرگترین کشور صادرکننده مواد غذایی در جهان است. در حالی که فرهنگ فست فود در این کشور بیداد می‌کند، دارای رستوران‌های با استاندارد بالاست و بیش از ۲۳۰ رستوران ستاره‌های میشلن را دریافت کرده‌اند.

۴. اسپانیا

اسپانیا به دلیل آب و هوای منطقه‌ای متنوع و تأثیرات فرهنگی، غذای بسیار متنوعی دارد. علاوه بر این، مادرید و بارسلونا به ترتیب ۵۳ و ۴۸ غذای بومی ارائه می‌دهند. غذا‌های اسپانیایی از مواد تازه و باکیفیت تشکیل می‌شوند. مواد تشکیل‌دهنده از منطقه‌ای به منطقه دیگر متفاوت است و انواع مختلفی از غذا‌های دریایی، گوشت پخته شده، انواع پنیر و زعفران در غذاهایشان زیاد به کار می‌رود.

۳. ژاپن

غذا‌های ژاپنی به دلیل ارزش زیبایی شناختی، مواد اولیه تازه و طعم‌های متعادل شناخته شده است. در حالی که سوشی یک غذای معروف ژاپنی به حساب می‌آید، غذای ملی این کشور کاری با برنج است که در این منطقه بسیار مصرف می‌شود. سایر غذا‌های ژاپنی که معمولاً در کشور‌های دیگر موجود است عبارتند از: ساشیمی، سوپ میسو، ماچا و رامن. ماچا یک صادرات مهم مواد غذایی این کشور است و به ایالات متحده، چین، سریلانکا و هند عرضه می‌شود.

۲. ایتالیا

طبق یک مطالعه، غذا‌های ایتالیایی معروف‌ترین و پیتزا شاخص‌ترین و محبوب‌ترین وعده غذایی در جهان است. میراث آشپزی ایتالیایی غرق در آشپزی خانگی سنتی است که از مواد ساده، اما خوش طعمی مانند روغن زیتون، گوجه فرنگی، سیر و ریحان استفاده می‌کند. روغن زیتون ازجمله صادرات مهم این کشور است.

۱. فرانسه

فرانسه در صدر فهرست کشور‌های با بهترین کیفیت غذا در جهان قرار دارد. این کشور دارای بیشترین رستوران‌های ستاره‌دار میشلن در جهان است که نشان‌دهنده تمرکز این کشور بر رستوران‌های با استاندارد بالا است. صدف و حلزون از بهترین غذا‌های لذیذ فرانسوی به حساب می‌آیند. فرانسه با مصرف ۲۱.۶۷ کیلوگرم به ازای هر نفر، سومین مصرف‌کننده سرانه پنیر در سال در جهان است. هنر آشپزی فرانسوی یکی از مهم‌ترین‌ها در جهان است و نقش عمده‌ای در آکادمی‌های آشپزی مدرن دارد.

دیگر خبرها

  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • سفربه تهران قدیم؛ تصویری متفاوت از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال قبل (+عکس)
  • پلمب رستوران و تالار پذیرایی به علت تیراندازی عروسی در خرم‌آباد
  • پلمب رستوران و تالار پذیرایی در خرم‌آباد
  • دانشجوی آمریکایی سارق در فرودگاه مهرآباد به دام افتاد/ عکس
  • دانشجوی آمریکایی سارق در رودگاه مهرآباد به دام افتاد/ عکس
  • ۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان