Web Analytics Made Easy - Statcounter

فقر و محرومیت ناشی از تبعیض در هرمزگان سبب شده است تا همراهان بیمار به دلیل نبود مراکز رفاهی، شب و روز خود را در گوشه خیابان ها، پارکینگ ها و کف بیمارستان ها سپری کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  هرمز؛ بهبود وضعیت درمانی و بهداشت از جمله شاخصه های بسیار مهم در پیشرفت کشورها محسوب می شود لذا برخورداری از امکانات درمانی یکی از حقوق شهروندی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرمزگان از جمله استان هایی است که در حوزه درمانی زیرساخت های بسیار ضعیفی  دارد و اکثر نقاط حتی بزرگترین شهرستان های آن به دلیل کمبود و یا نبود امکانات درمانی و بیمارستانی پای بومیان را به مرکز استان می کشاند.

وجود بیمارستان های تخصصی دولتی وخصوصی در بندرعباس سبب شده تا بیماران برای درمان های تخصصی و دریافت خدمات مناسب به این شهرستان روی بیاورند اما از آنجایی که بیشتر اقشار جامعه توان پرداخت هزینه های هگفت بیمارستان های خصوصی را ندارند به ناچار به سوی بیمارستان های دولتی هجوم می آورند.

بی توجهی به مساله رفاه حال همراهان بیمار در برهه کنونی یکی از مهمترین چالش های بیمارانی است که از اطراف بندرعباس برای  دریافت خدمات درمانی پس از ورود با آن روبرو می شوند.

اگر پس از ورود به بندرعباس به بیمارستان های این شهر گذر کرده باشید در بیرون یا درون بیمارستان ها همراهان بیماری را می بینید که به دلیل نداشتن مکان مناسبی برای اسکان به ناچار چادرهای خود را علم کرده اند.

پیاده روهای مقابل در ورودی و یا پارکینگ ها از جمله مکان هایی هستند که همراهان بیمار برای استراحت خود انتخاب کرده و گرمای طاقت فرسا و سرمای استخوان سوز زمستان را به جان می خرند البته ناگفته نماند شرایط زمانی حادتر می شود که دوره درمان بیمارانشان طولانی می شود.

کف بیمارستان و صندلی های تعبیه شده در راهروهای انتظار نیز یکی دیگر از مکان هایی است که علاوه بر نشستن بهترین محل برای خوابیدن و استراحت همراهان بیمار می باشد چرا که تا حدودی می توانند از گرما و سرما در امان بمانند.

از آنجایی اکثر بیماران از اقشار کم درآمد جامعه می باشند لذا به دلیل وضعیت مالی ضعیف و نداشتن پول کافی برای پرداخت هزینه های هنگفت هتل ها و مهمانپذیرها را ندارند به ناچار در هر گوشه ای از بیمارستان اتراق می کنند.

نبود مراکز رفاهی در کنار بیمارستان ها یکی از مهمترین چالش هایی است که علاوه بر فضای آلوده بیمارستان ناشی از بیماری، سلامت جسمانی شهروندان را به خطر می افکند چون سرویس بهداشتی و حمامی برای استحمام آنها وجود ندارد.

در برخی از استان های کشور همراه سراهای متعددی برای رفاه حال و آسایش همراهان بیماران در کنار مراکز درمانی احداث شده است  تا همراهان بیماران شب ها بتوانند خستگی روزانه و حتی مسافت های طولانی سفر خود را از تن بیرون کنند.

سپری شدن روزها و شب های همراهان بیمار در گوشه و کنار خیابان ها و پیاده روهای شهر بندرعباس در شان و منزلت مردم نجیب و خون گرم هرمزگان نبوده و نیست.

البته ناگفته نماند این وضعیت در اکثر بیمارستان های بندرعباس به وفور مشاهده می شود اما هیچ گونه اقدامی برای رفع آن از سوی مسئولان مشاهده نمی شود که در واقع می توان این گونه برداشت نمود که فرمایش رهبری مبنی بر اینکه بیماران نباید جز رنج بیماری و درد دغدغه دیگری نداشته باشند، در هرمزگان رنگ دیگری به خود گرفته است.

فقر و محرومیت ناشی از تبعیض سهم مردم استانی است که نقش کلیدی و بسیار مهمی در اقتصاد  کشور دارد و به تنهایی بودجه کل کشور را تامین می کند چون هیچ یک از شهرستان های علاوه بر بی بهره ماندن از امکانات درمانی توان پرداخت هزینه های سرسام آور دارو و درمان را ندارند.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۴۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، این سازمان به‌عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای ۴۰۳ داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت ۶۴۰ داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، ۳۶۳  داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و ۴۰ داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۹/۹۹ درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.
این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.
براساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هولدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد  از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (هولدینگ دارویی تیپیکو) تأمین می‌شود.
گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین اجتماعی همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.
مطابق آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس ۱۴۸ میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.
لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص