Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-25@22:11:57 GMT

دولت تا دیر نشده به داد صعنت پوشاک برسد

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۳۴۴۰۳

دولت تا دیر نشده به داد صعنت پوشاک برسد

محمدرضا کریمی‌پور مدیر تولید یک کارخانه نخ‌های پنبه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار جام‌جم آنلاین در حاشیه نمایشگاه ماشین‌آلات نساجی، مواد اولیه، منسوجات خانگی، ماشین‌های گلدوزی و محصولات نساجی با اشاره به اینکه 12 سال است در این زمینه مشغول به کار هستیم و 180 نفر در کارخانه ما مشغول هستند خاطرنشان کرد: نوسانات ارزی چند ماه گذشته موجب شده تا خیلی از شرکت‌هایی که ملزومات ما را تامین می‌کنند چون مواد اولیه خود را وارد می‌کنند با مشکل روبرو شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کریمی‌پور با اشاره به اینکه ما مواد اولیه خود مانند ویسکوز و پنبه را وارد و الیاف پلی‌استر را از داخل تولید می‌کنیم خاطرنشان کرد: شرکت تولید کننده الیاف پلی‌استر ما مواد اولیه خود را از پتروشیمی تندگویان تامین می‌کند که با توجه به اتفاقات اخیر قیمت‌های آنها نسبت به سال گذشته 4 الی 5 برابر شده و قطعا این برروی قیمت تمام شده ما هم به همین میزان تاثیر داشته است.
وی در ادامه تاکید کرد: قطعا با بالا رفتن قیمت‌ها، مصرف کننده محصول ما که بافنده‌های پارچه است باید قیمت خود را بالاتر ببرند و وقتی بافنده‌ها قیمت خود را بالاتر می‌برند قدرت خرید محصول نهایی که مردم هستند کمتر می‌شود و هرچقدر قدرت خرید مردم کمتر شود به نسبت آن تولیدات ما هم پائین می‌آید.
این مدیر تولید کارخانه نخ‌هایی پنبه‌ای در ادامه در خصوص صادرات این کارخانه هم خاطرنشان کرد: چون در گذشته تامین نیاز داخل جوابگوی اقدامات ما بوده برای صادرات سرمایه‌گذاری نکرده‌ایم ولی اکنون به فکر آن هستیم.
وی با اشاره به اینکه قبلا نزدیک به 40 درصد بازار نخ کشور توسط محصولات خارجی تامین می‌شد خاطرنشان کرد: حتی در زمانی که ارزش ارز افزایش پیدا نکرده بود مواد اولیه ایرانی قابل رقابت با اجناس خارجی بود.
کریمی‌پور در ادامه با اشاره به اینکه اکنون بدلیل افزایش قیمت ارز حضور اجناس خارجی در بازار کمتر از قبل هم شده است اظهار کرد: با وجود اینکه اکنون حضور اجناس خارجی کاهش پیدا کرده است اما قدرت خرید خریدارهای ما که بافنده‌ها هستند هم پائین‌تر آمده است.
وی با اشاره به اینکه الان پنبه صددرصد بیشترین خواهان را در بازار دارد خاطرنشان کرد: این نوع پنبه‌ که در ایران بیشترین مصرف را دارد طی سال‌های گذشته عمدتا وارد می‌شد اما اکنون صادرات پنبه از ازبکستان که تامین کننده آن بود به خارج از کشورشان خیلی محدود شده و کلا پنبه امسالی این کشور صادر نشده است
وی افزود: از طرف دیگر مبادلات ارزی هم بدرستی انجام نمی‌شود و این خودش موجب یک تشنج بسیار زیادی در بازار پنبه صددرصد شده است.
این مدیر تولید کارخانه نخ‌هایی پنبه‌ای با اشاره به اینکه افزایش قیمت ارز از یک طرف موجب شده نخ کمتری از خارج از کشور وارد شود خاطرنشان کرد: این اتفاق از طرف دیگر موجب شده که قیمت نخ داخل هم به واسطه کمبود مواد اولیه بالا برود و در شرایطی که تقاضای بیشتری برای نخ وجود دارد قیمت‌ها افزایش پیدا کرده است.
وی در ادامه با بیان اینکه پلی‌استری یکی از ملزومات تامین کنندگان مواد اولیه ماست اظهار کرد: قبلا امکان تامین این مواد اولیه از خارج وجود داشت اما الان آنها فقط مجبور هستند پلی‌استری مورد نیاز را از پتروشیمی‌های داخلی تهیه کنند و در شرایطی که کمبود این محصولات وجود دارد، محصولات موجود به بورس رفته و اینگونه قیمت‌های آن تا چند برابر هم شده است.
کریمی‌پور با بیان اینکه مبادلات ارزی یکی دیگر از مشکلات ماست خاطرنشان کرد: در شرایطی که اکثر اجناس مورد نیاز ما مانند پنبه صددرصد و ویسکوز کاملا وارداتی است و بخش کوچکی از آن از داخل تامین می‌شود نوسانات ارزی به میزان زیادی تاثیر خود را برروی کارهای ما نشان می‌دهد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی ما در تامین قطعات ماشین‌آلات مورد نیاز هم با مشکلاتی روبرو شده‌ایم و همین مساله موجب شده تا به امروز موفق به مواردات قطعه‌ای نشویم.
این مدیر تولید کارخانه نخ‌هایی پنبه‌ای با بیان اینکه روز اول نمایشگاه مهندس نصرالهی مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور صنایع نساجی و پوشاک در قرفه ما حضور داشت خاطرنشان کرد: در این دیدار به خانم نصرالهی تاکید کردیم که اگر اقدامات فوری انجام نشود قطعا کارخانجات صنعت پوشاک تک به تک متوقف خواهند شد و احتمالا تا یکی دو ماه آینده این قضیه خود را بیشتر نشان خواهد داد.
وی با تاکید براینکه باید کارگروه ویژه‌ای در دولت در مورد تولیدکنندگان پوشاک ایجاد شود خاطرنشان کرد: باید با تسهیل تخصیص ارز و ثبت سفارش‌ها به ما کمک کنند و در مورد مجوزهای گوناگونی که باید گرفته شود باید تجدیدنظر کنند.
کریمی‌پور در پایان تاکید کرد: باید دولت در مورد نساجی بدون فوت وقت تصمیم‌گیری عادلانه و منطقی انجام دهد تا بتوانیم از توقف چرخ کارخانجات و صنعت پوشاک در آینده نزدیک جلوگیری کنیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تولید کننده نخ وزارت صنایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۴۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ بسته پوشاک به ایتام شهرستان پاوه اهداء شد

حسن شیخ الملوکی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این تعداد پوشاک با همت یکی از خیرین تهیه و در بین فرزندان ایتام شهرستان پاوه توزیع شد.

وی افزود: ارزش ریالی ۸۰ دست پوشاک اهدایی به ایتام این شهرستان یک میلیارد ریال بوده و از کیفیت مطلوبی برخوردار بوده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان پاوه بیان کرد: پوشاک اهدایی در کمترین زمان ممکن به فرزندان مورد نظر تقدیم شد.

شیخ الملوکی اضافه کرد: تلاش می‌کنیم فعالیت‌های گسترده‌تری در این خصوص انجام شود و این هدایا با توجه به نیازسنجی به ایتام و نیازمندان مورد نظر و طبق نیت خیرین اهدا شود.

کد خبر 6088596

دیگر خبرها

  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • ۸۰ بسته پوشاک به ایتام شهرستان پاوه اهداء شد
  • پیش بینی کشت ۲۰ هزار هکتار پنبه در گلستان
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • توصیه ارزی همتی به دولت با عنوان خیرخواهانه
  • خاندوزی: تمام بدهی های کشور به بانک توسعه اسلامی را تسویه کردیم
  • توصیه همتی به دولت: فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید
  • ۱۶ هزار تن سیر در طارم برداشت می‌شود
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند