Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: سخت ترین صنعت در دنیا ساختن ناودریایی و آسان ترین آن ساخت خودرو است و ما با تکیه بر توان داخل و خودباوری توانستیم ناو دریایی را بسازیم اما برخی تا زمانی که فلان شرکت خودروسازی از کشور می رود تب می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما؛ امیر دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش امروز در گردهمایی عظیم انقلابیون جوان در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی درباره وضعیت و جایگاه ایران در طی 40 سال گذشته در صنعت دریانوردی اظهار کرد:  تنگه هرمز که مهتربن تنگه راهبردی جهان است در اختیار ماست و دشمن می داند اگر این منطقه به ثبات برسد می تواند باعث پیشرفت کشورهای منطقه شود از این رو تمام تلاش استکبار بر این است تا این منطقه را بی ثبات و ناپایدار کند و جنگ هایی که در کشورهای منطقه به راه می اندازد و آرامش را از آن سلب کرده، به همین علت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشرفت در سایه امنیت صورت می پذیرد

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: اگر منطقه ثبات و پایداری داشته باشد قدرت، ثروت، تسلط، منزلت و روند تولید می کند و کسی بر دنیا حاکم است که روند را تولید کند و این در شرایطی انجام می شود که امنیت در منطقه برقرار باشد.

وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب بود که ما توانستیم قدر منابع آبی خود را بدانیم و این پیشرفت ها همه به برکت انقلاب اسلامی ایران صورت گرفته است.

وی با توجه به فرمایشات رهبری درباره اهمیت دریا بیان کرد: مقام معظم رهبری استفاده از دریا را مسئله ای راهبردی می دانند که در پیشرفت کشور تاثیر کلان دارد.

یکی از دلایل مهم جنگ در یمن

امیر دریا دار خانزادی گفت: یکی از دلایلی که امروز در یمن جنگ رخ می دهد که فاجعه انسانی را به دنبال دارد و دستشان را به خون مردم بی گناه آغشته می کنند علاوه بر مسائل سیاسی، مسئله امنیتی و دفاعی نیز می باشد و این به خاطر اهمیت گذرگاهی است که در اختیار یمن است و می خواهند آن را از تسلط این کشور خارج کنند.

وی توضیح داد: دوسوم سطح جهان را آب فرا گرفته و 90 درصد تجارت جهانی نیز از طریق دریا انجام می شود و تمام تمدن های جهان نیز در مناطقی بوجود آمد که از نعمت آب برخوردار بودند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش بیان کرد: دو سوم نفت خام جهان بوسیله کشتی های تانکر حمل می شوند و 5گذرگاه راهبردی جهان در این منطقه واقع شده است و 17میلیون بشکه نفت از این منطقه دریایی خارج می شود که منافع کشورهایی مانند ژاپن و هند و چین و همچنین کشورهای اروپایی به آن وابسته است.

بیشترین تبادلات اقتصادی از مرز دریایی انجام می شود

امیر دریادار خانزادی ادامه داد: از مجموع کل مرزهای کشور ما 37درصد دریایی هستند و مابقی زمینی که با این وجود بیشترین فعالیت اقتصادی یعنی حدود 93 درصد صادرات و 83 درصد واردات از طریق دریا انجام می شود.

وی گفت: منطقه ریملند که کشور ما در آن قرار دارد بسیار مهم و استراتژیک است و قدرت های بزرگ نیز سعی می کنند متحدان خود را از این منطقه انتخاب کنند.

پیشرفتهای گسترده در امنیت دریایی

فرمانده نیروی دریایی افزود: در بحث امنیت دریا نیز ما پیشرفت های چشمگیری داشتیم و توانستیم در مقابله با دزدان دریایی که روز به روز افزایش می یابند از نفت کش های خود محافظت کنیم.

وی توضیح داد: دزدان دریایی نیز ساخته و تجهیز شده دست آمریکا هستند چون این سوال جدی وجود دارد در ناوی که در حالت عادی میتوان تا شعاع 50متری خود را دید این افراد با کمک تجهیزات پیشرفته که ساخته آمریکا است می توانند تا شعاع چند مایلی نفت کشی را رصد و به آن حمله کنند.

تمام نیروهای ما در داخل آموزش دیده اند

امیر خانزادی با اشاره به تکیه بر توان داخلی گفت: تمام نیروهای ما در داخل کشور آموزش دیده اند و امروز به چنان خودکفایی رسیده ایم که می توانیم تمام قطعات ناوهای خود را داخل کشور تولید کنیم .

وی ادامه داد: در دیداری که با رهبر انقلاب داشتیم به ایشان گفتیم عمر قانونی قطعات ما تمام شده و به علت تحریم نیز قطعه ای را به ما نمی فروشند ایشان با صراحت به ما گفتند عمر قانونی دروغ است بروید دنبال عمر انقلابی و همین باعث شد ما امروز ناوشکنی را داشته باشیم که 55 سال در اقیانوس فعالیت می کند در حالی که به ما می گفتند ظرفیت آن برای دریاست.

سخترین صنعت جهان را با توان داخل ساختیم

فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: سخت ترین صنعت در دنیا ساختن ناودریایی و آسان ترین آن ساخت خودرو است و ما با تکیه بر توان داخل و خودباوری توانستیم ناو دریایی را بسازیم اما برخی تا زمانی که فلان شرکت خودروسازی از کشور می رود تب می کنند و قادر به ساختن خودروی با کیفیت نیستند که این به دلیل در نظر نگرفتن ظرفیت های داخلی است.

وی افزود: امروز نیروهای ما آنچنان در کشور آموزش دیده اند که وقتی موج شکنی گسترده اطراف ناو را فرا می گیرد نیرو به گونه ای رفتار می کند که در کنار حوض آبی ایستاده است و تمام این آموزش ها نیز در داخل کشور انجام می شود.

تهیدات فقط با اقتدار مهار می شود

فرمانده دریایی ارتش گفت: وقتی با اقتدار وارد میدان شویم می توانیم تهدیدات را مهار کنیم و با تکیه بر همین اقتدار است که جمهوری اسلامی در سه دوره اجلاس نیروهای دریایی با رای خود آمریکا را از عضویت در آن حذف کرده است.

وی افزود: دشمنی استکبار نه به خاطر انرژی هسته ای، موشکی و... است بلکه به دلیل این است انقلاب اسلامی دست آنان را از ظرفیت های عظیمی که در منطقه وجود داشته کوتاه کرده است و همچنان سایه نحس این دشمنی در طول تمامی سال های انقلاب اسلامی ایران وجود خواهد داشت.

عکس: فائزه کابلی

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۴۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم

رییس اتاق بازرگانی ایران گفت:اتاق ایران برنامه های متنوعی برای افزایش ناوگان حمل و نقل، تسهیل تبادلات مالی با چین دارد. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم صمد حسن‌زاده عصر امروز در همایش ایران و چین همزمان با برگزاری ششمین همایش توانمندی‌های ایران (ایران اکسپو 2024)، اظهار داشت: اتاق ایران در بیشتر زمینه‌های فناوری معدنی و تجاری، نفت و گاز، تجهیزات پزشکی و محصولات دانش بنیان، فولاد و خدمات فنی و مهندسی، حوزه گردشگری و سایر موارد آماده همکاری بیشتر بین دو کشور است.

وی افزود: برنامه اتاق ایران برای توسعه تجاری بین دو کشور ایران و چین و تسهیل در صادرات با افزایش ناوگان حمل و نقل، تسهیل تبادلات مالی با راهکارهای متنوع است، ضمن اینکه حضور هیات‌های تجاری برای اجرای قراردادهای مشارکتی و رفع برخی موانع تعرفه‌ای و استاندارد کالاها و ضمانت‌های تجاری در دو کشور صورت گرفته است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه اتاق بازرگانی ایران به عنوان نماینده بخش خصوصی میزبان مقامات تجاری از کشور چین است، گفت: باید از توانمندی‌ها و توسعه اقتصادی بین ایران و چین بهره‌گیری کرد و در همین راستا از ظرفیت‌های موجود برای توسعه مناسبات بین دو کشور استفاده کرد.

حسن‌زاده اضافه کرد: چین با حجم 30 میلیارد دلار نخستین شریک تجاری ایران است که این حجم تجارت را می‌توانیم به 50 میلیارد دلار افزایش دهیم.

وی با اشاره به این که ایران شریک چین در خاورمیانه بوده است، گفت: اتاق ایران با سابقه 120 سال نقش سیاست‌گذاری و راهبردی در تجارت و بازرگانی دارد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاکید کرد: در زمینه‌های مشترک آماده توسعه همکاری ایران و چین هستیم؛ اولویت برنامه‌های اتاق بازرگانی توسعه و تقویت مناسبات تجاری با چین است تا دو کشور بتوانند از پتانسیل بخش خصوصی استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • پیش‌بینی استحصال ۱۰ تُن گُلاب از مزارع گل‌محمدی در شهر مرزی کُرَند
  • ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • مرزبانی باید به سیستم‌های رصد و پایش الکترونیک دریا مجهز باشد
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه و پیشرفت همه جانبه جامعه می‌شود
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه جامعه می‌شود
  • شاملا رکورد فروش را جابجا کرد