Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، «تقریباً همه ما در زندگی مشکلاتی داریم که با برطرف شدن آن‌ها احساس خوشبختی می‌کنیم، اما بیشتر ما نمی‌توانیم تشخیص دهیم که مشکل واقعی از کجا سرچشمه می‌گیرد!» لیلا جعفری، نویسنده کتاب «راز‌هایی که هر آدمی باید بداند» با این عبارات که در پشت جلد کتاب نوشته شده است، مخاطبان خود را به خواندن کتابی دعوت می‌کند که به گفته خودش مناسب برای آن‌هایی است که با خود روراست هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  او ادامه می‌دهد: در این کتاب سعی کرده‌ام در قالب مثال و تجربه کمک کنم ریشه مشکلات خود را پیدا کنید؛ مشکلاتی که در روابط، شغل و... پیش‌روی شما قرار می‌گیرند...

کتاب «راز‌هایی که هر آدمی باید بداند» نوشته لیلا جعفری در سال ۱۳۹۶ به همت انتشارات نسل نو‌اندیش و در ۱۲۰ صفحه در رده کتاب‌های روانشناسی منتشر شده و با قیمتی مناسب در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است. از لیلا جعفری آثار دیگری هم، چون روز تاریک (مؤسسه انتشارات امیرکبیر)، مینا و شب آخر (انتشارات قدیانی) و زندگی در بلور‌های نمک (براساس زندگی و خاطرات امیر سرتیپ دوم خلبان والی اویسی) در بازار کتاب موجود است.
موضوع اصلی کتاب «راز‌هایی که هر آدمی باید بداند» راه و رسم زندگی است و شامل ۱۵ فصل با عناوین مختلف می‌باشد. این ۱۵ مقاله مجموعه مطالبی را در بر می‌گیرد که نگارنده به صورت پراکنده و در تاریخ‌های مختلف، اما به لحاظ محتوایی مرتبط و هدفمند در صفحه سبک زندگی روزنامه «جوان» منتشر کرده است. نگارنده با ویرایش و تغییراتی اندک این مجموعه را در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است و برای کسانی که مجال مطالعه این ۱۵ مقاله را در صفحه سبک زندگی نداشته‌اند، فرصتی است تا به صورت یکجا و در قالب یک کتاب آن را مطالعه کرده و از سیر منطقی و منسجم مطالب بهره‌مند شوند.
عناوین فصل‌ها عمدتاً به صورت سؤالی مطرح شده و رویکرد نوشته‌ها نقد نگرش‌ها و رفتار‌هایی است که به هر دلیلی نیاز به اصلاح دارد و با ذکر مثال‌هایی از تجارب شخصی، به ارائه راه‌حل‌هایی برای بهبود آن‌ها پرداخته است. به عنوان مثال در مقاله نخست کتاب با عنوان سؤالی «باید چوب بالای سرمان باشد» آمده است: «نمی‌دانی؟ فهمیدنش کار زیاد سختی نیست. همین الان نگاه کن به خودت، به دست‌هایت و گوش‌هایت. در حال انجام چه‌کاری هستند، با دست دیگرت که روزنامه را در دست ندارد، زباله درون پیاده‌رو یا محل کار می‌ریزی؟ گوش‌هایت چطور؟ به حرف‌های همکاران یا همسایگانت که بخواهی نخواهی به گوشت می‌رسد، گوش می‌دهد و دقت می‌کند؟ یا کار‌های دیگری از این قبیل انجام می‌دهی که شاید از بیانش خجالت بکشی؟... اگر سرمان به کار خودمان است و فکر می‌کنیم اشتباهی نداریم، شاید واقعاً همین‌طور باشد. از طرفی شاید دلمان نمی‌خواهد بپذیریم که خطاکاریم، اما اگر فکر می‌کنیم که الان یا گاهی خطا می‌کنیم، پس شاید وقتش رسیده که کمی هم به آن‌ها فکر کنیم... برای اینکه خودمان را بشناسیم و ببینیم که واقعاً نیازی به چوبی بالای سرمان داریم یا نه، باید با خودمان روراست باشیم. نه اینکه خودمان را زیر سؤال ببریم و شخصیتمان را به میز محاکمه بکشانیم، نه. فقط خودمان و رفتارمان را بررسی کنیم.»
در مقاله دوم به موضوع اهمیت هدیه دادن به ویژه به اعضای درجه یک خانواده می‌پردازد. در مقاله سوم با عنوان «چرا ازدواج نمی‌کنی؟» دست روی نگرش جوانان در آستانه ازدواج درباره تجرد و تأهل و تأثیر آن در ازدواج نکردن گذاشته است.
در مقاله چهارم با عنوان «پدر! مرا ببوس» با موضوع محبت به فرزند، می‌خوانیم: «فکر می‌کنی فرزندانت بزرگ شده‌اند و دیگر از این حرف‌ها گذشته که دست نوازش بر سر آن‌ها بکشی؟ اگر درگیر این حرف‌ها با ذهنت هستی، پس کمی هم با قلبت درگیر شو. کمی هم به صدای آن گوش بده. ببین در قوانین قلب تو محبت سن و سال می‌شناسد؟ آیا قلب تو برای اینکه دست نوازش بر سر فرزندانت بکشی، جنسیت تعیین می‌کند؟ آیا قلبت خوشحال است از اینکه ذهن تو توانسته دست‌ها و آغوش گرمت را از فرزندانت دور کند؟ پدر با توام...»
مقاله پنجم به موضوع بخشش پرداخته و نویسنده در جایگاه راوی اول شخص مثالی از زندگی خود را محور قرار داده است.
مقاله ششم با عنوان «سپاسگزاری عاشق را هم عاشق‌تر می‌کند» به موضوع اهمیت و نقش تأثیرگذار توجه کردن و قدردانی به ویژه در زندگی مشترک پرداخته است. موضوع مقاله هفتم نیز با عنوان «خودمان را از پس غبار فراموشی کشف کنیم» تأکید بر خودشناسی در تعامل با دیگران دارد. مقاله هشتم با عنوان «برای چه سبکی به دنیا آمده‌ایم؟» مخاطب را به واقع‌بینی در باره شرایط زندگی‌اش دعوت می‌کند. عنوان مقاله نهم «پاداش خوب کار کردن مردم را می‌دهیم؟» است. در این مقاله می‌خوانیم: «همه ما وقتی با شخصی برخورد می‌کنیم که کارش را به درستی انجام نمی‌دهد، واکنش منفی نشان می‌دهیم و اگر خیلی آدم منصفی باشیم، ممکن است تنها با کمی غر زدن و ایراد گرفتن از او جریان را تمام کنیم.

اما وقتی با شخصی سر و کار پیدا می‌کنیم که کار کردنش حرف ندارد چه؟ آیا از او به صورت ویژه‌ای تشکر می‌کنیم؟ شاید در دل بگویید خب او دستمزدش را می‌گیرد و من لازم نیست که کاری انجام بدهم! اتفاقاً همینطور هم هست و او از بابت انجام کارش دستمزد می‌گیرد.

اما آن شخصی که کارش را کامل انجام نمی‌دهد یا کم‌کاری‌هایی دارد هم بابت کارش دستمزد می‌گیرد. حالا اگر کمی دقیق شویم متوجه می‌شویم که به این راحتی نباید با بی‌تفاوتی از کنار این قضیه گذشت. مگر نه اینکه دل ما با این بی‌تفاوتی کمی احساس نارضایتی می‌کند؟ همین احساس، این یقین را در ما زنده می‌کند که ما مسئولیم. همه ما مسئولیم. در برابر رفتار دیگران مسئولیم و می‌توانیم با عملکرد خود آن را تقویت یا سرکوب کنیم.»

مقاله دهم با تیتر سؤالی «فداکاری مسخره است؟» به موضوع ایثار و فداکاری در قبال دیگران می‌پردازد. در مقاله یازدهم با عنوان «معیار انتخاب همسر چیست؟» به جوانان توصیه می‌کند کلاه خود را قاضی کنند که هدفشان از ازدواج چیست.
مقاله دوازدهم با عنوان «من خوب کار می‌کنم» به موضوع درستکاری پرداخته است. «با حرف‌هایمان می‌توانیم خوشبخت شویم» عنوان مقاله سیزدهم است. در این مقاله می‌خوانیم: «.. انجام هر کاری در خاطر هوشمند هستی، ماندنی است. چیزی از خاطر هستی فراموش نمی‌شود. حتی اگر ناخودآگاه و بدون نیت واقعی خودمان را بدبخت خطاب کنیم، هستی هم همین پیام را از ما می‌شنود. وقتی به پیرامون خود این را اشاعه می‌دهیم که من بدبخت هستم، هستی هم همان را دریافت می‌کند و جریان زندگی را نسبت به پیامی که شنیده است برای ما درنظر می‌گیرد... وقتی حرفی می‌زنیم که بار منفی دارد، نتیجه منفی هم به دنبال خواهد داشت. وقتی به دیگری حرف ناصحیحی را یاد می‌دهیم، نتیجه یادگیری آن اشتباه به زندگی خود ما هم وارد می‌شود...» مقاله چهاردهم با عنوان «خانواده همسرت را دوست داری؟» به موضوع تعامل با خانواده و فامیل همسر پرداخته و آخرین مقاله نیز با عنوان «راز خودمان را کشف کنیم» مخاطب را به تعمق و خودشناسی در باره مسائل و مشکلاتش دعوت می‌کند.
منبع:روزنامه جوان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۴۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی

محققان گوگل می‌گویند با وجودی که دستیار‌های هوش مصنوعی ابزار‌هایی مفید و کاربردی هستند، اما می‌توانند کاربران را از نظر عاطفی بیش از حد به خود وابسته کنند. این وابستگی عاطفی می‌تواند پیامد‌های اجتماعی منفی به‌دنبال داشته باشد.

به گزارش دیجیاتو؛ دستیار‌های هوش مصنوعی این روز‌ها بیش‌از‌پیش درحال توسعه هستند و تقریباً در تمامی پلتفرم‌ها به ابزاری کاربرپسند تبدیل شده‌اند. با این شرایط، محققان گوگل در مقاله‌ای در مورد استفاده بیش از حد از آن‌ها و وابستگی عاطفی کاربران نسبت به چنین ابزار‌هایی هشدار می‌دهند.

کاربران در معرض وابستگی عاطفی به هوش مصنوعی قرار دارند

براساس مقاله جدید آزمایشگاه تحقیقاتی DeepMind گوگل، دستیاران هوش مصنوعی پیشرفته و شخصی‌سازی‌شده مزایای بالقوه زیادی به‌همراه دارند و می‌توانند تغییراتی همه‌جانبه در زندگی ما ایجاد کنند. این ابزار‌ها می‌توانند وضعیت کار، آموزش و فعالیت‌های خلاقانه و همچنین نحوه برقراری ارتباط ما را تغییر دهند. محققان این مطالعه می‌گویند اگر توسعه هوش مصنوعی بدون برنامه‌ریزی مدبرانه باشد، می‌تواند به یک شمشیر دولبه تبدیل شود.

این مقاله می‌گوید: «این ابزار‌های غیرطبیعی (مصنوعی) حتی ممکن است محبتی خیالی و رویکردی عاشقانه نسبت به کاربر ابراز کنند. چنین وضعیت‌هایی می‌تواند پایه و اساس ایجاد وابستگی عاطفی طولانی‌مدت به هوش مصنوعی را برای کاربران ایجاد کنند.»

در صورت عدم کنترل این ارتباط، استقلال کاربر ممکن است تحت‌الشعاع قرار گیرد و روی روابط اجتماعی وی تأثیرگذار باشد. هوش مصنوعی حتی می‌تواند جایگزین تعامل انسانی شود.

این خطرات، صرفاً موضوعاتی نظری نیستند. حتی زمانی که هوش مصنوعی در حد یک چت‌بات باشد نیز می‌تواند روی کاربر تأثیر بگذارد. در سال ۲۰۲۳ کاربر پس از چت طولانی با چت‌بات متقاعد شده بود که خودکشی کند.

«ایسون گابریل»، دانشمند محقق در تیم تحقیقاتی DeepMind و یکی از نویسندگان مقاله در توییتی هشدار داد که انواع دستیار شخصی و دستیار‌های شبیه انسان، به‌صورت فزاینده‌ای برخی موضوعات در مورد انسان‌شناسی، حریم خصوصی، اعتماد و روابط مناسب را مطرح می‌کنند. او معتقد است که باید با دقت بیشتری به حوزه‌های اجتماعی و هوش مصنوعی توجه کرد.

دیگر خبرها

  • وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی
  • کتاب‌های کارآفرینان که باید قبل از تأسیس استارت‌آپ بخوانند
  • کتاب «اُمّ علاء» نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • از روز جهانی کتاب و حق مولف تا نقش کتاب در سبد خانواده‌ها
  • «شهر آفتاب» فضای مناسب برای برگزاری نمایشگاه کتاب را ندارد + فیلم
  • چاپ یک‌رمان پلیسی دیگر از فردریک دار/«آموزش آدمکشی» در بازار نشر
  • «محل سگ بگذارید لطفا!»
  • عرضه رمان ایرانی «باغ کَج» در بازار نشر
  • مجموعه داستان دوباره همان زخم‌ها را به صورتم بزن در کرمانشاه منتشر شد