Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی مریدی مدیرکل دفتر آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با مدیریت آب‌های سطحی و جاری در کشور اظهار کرد: روان آب‌های سطحی همان آب‌های ناشی از بارش باران و آلوده هستند، آلودگی که ناشی از فعالیت صنایع و تخلیه فاضلاب در برخی مناطق است و منجر به آلودگی میکروبی و فلزات سنگین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: توسعه شبکه جمع آوری آب های سطحی در منطقه5

وی افزود: سرازیر شدن روان‌ آب‌ها به اراضی کشاورزی موجب آلودگی زیست محیطی و بهداشتی محصولات کشاورزی می‌شود و ممکن است شهروندان با استفاده از این محصولات، دچار انواع بیماری‌ها شوند.

مریدی گفت: بر اساس گزارش‌ها حدود 400 میلیون مترمکعب از روان آب‌های شهر تهران با فاضلاب ترکیب می‌شود و 250 میلیون مترمکعب از آن‌ها نیز در اراضی کشاورزی مصرف می‌شود.

وی ادامه داد: با مدیریت و جمع آوری صحیح روان آب‌ها می‌توانیم از این آب‌ها برای مصارف کشاورزی، آبیاری باغات و صنایع استفاده کنیم که این اقدام موجب کاهش مصرف آب شهری در بخش‌ها می‌شود.

مدیرکل دفترآب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه تاکنون مدیریت جمع آوری آب‌های روان به صورت جدی انجام نشده بود، گفت: آبخیزداری یکی از موضوعات مهمی است که در حال پیگیری آن هستیم، چراکه باعث کاهش تبخیر آب، نفوذ بیشتر آب به داخل زمین، تقویت آب خوان‌ها و رودخانه‌ها و جلوگیری از ایجاد رسوبات در سدها می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست کمبود آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۷۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر بالاتر رفت
  • ترافیک پرحجم و روان در معابر پایتخت
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • پایداری هوای قابل قبول در پایتخت
  • ترافیک سنگین در محور‌های شمال شرق پایتخت