Web Analytics Made Easy - Statcounter

افسانه بایگان می‌گوید: استفاده از ظرفیت دانشکده و آموزش‌ها با محوریت برگزاری کلاس تربیت معنوی هنرجویان به ارزیابی صحیح این حوزه کمک می کند.

به گزارش ایسنا، افسانه بایگان چهارشنبه شب در نشست با هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد که به همت حوزه هنری استان برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر کلاس تربیت معنوی در دانشکده‌ها نداریم و ارزیابی خلاقیت هنرجو اجرایی نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید ارزیابی خلاقیت هنرجویان در آموزش‌ها مورد توجه قرار بگیرد، اظهار کرد: تحقق آزمون خلاقیت‌سنجی در دانشکده‌ها مهم است.

این بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر با بیان اینکه شاخک‌های حسی کسانی که گرایش هنری را می پذیرند حساس‌تر است، خاطرنشان کرد: باید در این مسیر با شفافیت حرکت کرده و همه نقاب ها را برداریم.

بایگان تصریح کرد: باید در ابتدا تکلیف خود را با خود مشخص کنیم که برای چه به کار هنری روی آورده‌ایم و انگیزه ما چه بوده است.

وی ادامه داد: انسان پر از امکان بالقوه است و بالفعل شدنش برای کسانی که شاخک‌های قوی تری دارند به شکل مطلوبی محقق می شود.

این بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر عنوان کرد: هنرمند باید نسبت به کانال‌های خود حساس باشد و زیبایی ها را ببیند.

بایگان دیدن کمال و زیبایی در اوج هرج و مرج را یک ظرفیت مهم دانست و اضافه کرد: تربیت کردن حواس ظاهری و باطنی در مسیر هنرمند مهم است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۸۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی بازی و خلاقیت، چاشنی آموزش می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، روش‌های تدریس مستقیم و کلاس‌های عاری از هیجان در سیستم آموزشی نوین سال‌ها است که مورد نکوهش قرار گرفته و تاکید‌ها همواره بر این بوده که آموزش‌ها با بازی همراه باشند تا دانش‌آموزان بتوانند مفاهیم درسی را به طور عینی لمس کنند؛ در همین راستا معلم مراغه‌ای توانسته است با طراحی بیش از ۳۰۰ بازی به ویژه برای درس ریاضی، خلاقیت و سرگرمی را چاشنی آموزش کند.

بازی‌های طراحی شده توسط معلم مراغه‌ای برای اولین بار معرفی شده‌اند و بسیاری از آنها هدفمند و به صورت برد و باخت بوده و دارای مهره، تاس و کارت هستند و دانش‌آموزان را با انگیزه‌ای مضاعف به برنده شدن و در نتیجه یاد گرفتن عمیق مفاهیم درسی تشویق می‌کند و در راستای اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبنی بر تدریس چندساحتی است.

دانش‌آموزان کلاس درس خانم نصرالله‌زاده معتقد هستند که همراه بودن بازی با آموزش سبب یادگیری بهتر مطالب کتاب درسی و ایجاد شادی و نشاط در کلاس و حل آسان مسائل دشوار ریاضی می‌شود، این معلم برای هر مبحث درس ریاضی، بازی جداگانه‌ای طراحی کرده و در بسیاری از آنها از وسایل دور ریز استفاده کرده که بیش از ۴۰۰ بازی در دو جلد کتاب تحت عنوان «دست‌ورزی‌های ریاضی» منتشر شده است.

نگار نصرالله زاده، معلم نمونه و متولد سال ۱۳۶۶ بوده و دارای ۱۱ سال سابقه تدریس و پنج سال سابقه فعالیت در نهضت سوادآموزی است، این معلم مراغه‌ای در حوزه دانش بنیان نیز فعال بوده و توانسته است ایده‌های فناورانه را تبدیل به محصول کرده و شرکت دانش بنیانی را هم در این خصوص با مجوز پارک علم و فناوری استان تاسیس کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • خلاقیت در عرضه ماست (+عکس)
  • خلاقیت کیف "سامسونیت" در فروشگاهش (عکس)
  • داستان‌های افسانه‌ای ازهم‌گسیخته
  • شایعه محال؛ افسانه عجیب راه دادن مربیان سرخابی به پرسپولیس و استقلال
  • در مصاحبه با پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگاری نظر شخصی اعمال نشود
  • رویای بزرگ بازیکن افسانه ای فوتسال ایران و جهان!
  • روز جهانی هنر ۱۴۰۳ + شعار و پوستر World Art Day 2024
  • وقتی بازی و خلاقیت، چاشنی آموزش می‌شود
  • عطوان: ژنرال‌ها و مقامات عربی از ایران یاد بگیرند + فیلم