Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشاور امور رسانه اي استانداري کرمان ارتقاي اميد و انسجام ملي را محور برنامه هاي روابط عموميهاي اين استان برشمرد و گفت : در شرايط کنوني بايد با تکيه بر اين مقوله ها به نشاط اجتماعي کمک کرد.
مشاور امور رسانه اي استانداري کرمان ارتقاي اميد و انسجام ملي را محور برنامه هاي روابط عموميهاي اين استان برشمرد و گفت : در شرايط کنوني بايد با تکيه بر اين مقوله ها به نشاط اجتماعي کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش شارا به نقل از ايرنا، عباس تقي زاده در نشست با روابط عمومي فرمانداري هاي استان افزود: اميد و مداراي اجتماعي مقوله مهمي در بحث سرمايه اجتماعي است و توجه به عنصر مردمي بودن برنامه ها يکي از مولفه هاي مهم ارتقاي سرمايه اجتماعي مي باشد.
وي با اشاره به لزوم توجه به نشاط اجتماعي و اميد در برنامه هاي چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب، اظهار داشت: اميد و مداراي اجتماعي مقوله مهمي در بحث سرمايه اجتماعي است و توجه به عنصر مردمي بودن برنامه ها يکي از مولفه هاي مهم ارتقاي سرمايه اجتماعي مي باشد.
مشاور استاندار در امور رسانه و روابط عمومي با بيان ويژگي چند رسانه اي عصر کنوني، تصريح کرد: بايد با زبان چند رسانه اي و ديجيتال با مخاطب برنامه هاي انقلاب که غالبا نسل جوان هستند، صحبت کنيم و روابط عمومي ها در عصر جديد بايد کارکردي چندگانه داشته باشند.
تقي زاده مهمترين رسالت روابط عمومي ها را ايجاد تفاهم اجتماعي دانست و افزود: در فضاي شبکه اي دنياي کنوني، رسانه ها و ارتباطات به ويژگي هويت بخش سياست تبديل شده است و فرهنگ نقشي مهم در سياست دارد و در چنين فضايي بايد بتوانيم در راستاي پيشرفت کشور، جريان سازي کنيم و گفتمان بسازيم.
وي با تاکيد بر عملکرد روابط عمومي فرمانداري ها و انعکاس درست و حرفه اي عملکرد فرمانداران استان، گفت: توجه به توليد محتواي مناسب و متنوع براي بيان دستاوردهاي مجموعه با استفاده از ابزارهاي مختلف اين حوزه ضروري است.
تقي زاده همچنين بر ارتباط روابط عمومي ها با رسانه ها تاکيد کرد و اظهار داشت : در سايه تعامل دو سويه ميان اين دو عنصر اطلاع رساني است که مي توان با بيان بموقع اقدامات و فعاليت دستگاههاي اجتماعي خدمات رسان بر نشاط اجتماعي افزود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۸۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور

احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی در کشور، اظهار داشت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.

وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.

راستینه اضافه کرد: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.

وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید

فرهنگ زیربنای پیشرفت و توسعه کشور است

راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم، بیان داشت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.

وی افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.

راستینه با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.

وی تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.

راستینه ادامه داد: افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • «پویش مدار امید» برگزار می شود
  • احضار مدیر روابط عمومی پرسپولیس و مدیر رسانه سپاهان به کمیته انضباطی
  • تداوم جنجال‌های دیدار پرسپولیس و سپاهان؛ احضار ۲ نفر به کمیته انضباطی
  • یک پرسپولیسی و یک سپاهانی به کمیته انضباطی احضار شدند
  • احضار ۲ مدیر پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی
  • دو مدیر سپاهان و پرسپولیس در کمیته انضباطی
  • کارگران در تحقق شعار سال نقش غیر قابل انکار دارند
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها