Web Analytics Made Easy - Statcounter

افسانه بایگان می‌گوید: استفاده از ظرفیت دانشکده و آموزش‌ها با محوریت برگزاری کلاس تربیت معنوی هنرجویان به ارزیابی صحیح این حوزه کمک می‌کند. ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۸ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم ، افسانه بایگان در نشست با هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: در حال حاضر کلاس تربیت معنوی در دانشکده‌ها نداریم و ارزیابی خلاقیت هنرجو اجرایی نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید ارزیابی خلاقیت هنرجویان در آموزش‌ها مورد توجه قرار بگیرد، اظهار کرد: تحقق آزمون خلاقیت‌سنجی در دانشکده‌ها مهم است.

این بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر با بیان اینکه شاخک‌های حسی کسانی که گرایش هنری را می پذیرند حساس‌تر است، خاطرنشان کرد: باید در این مسیر با شفافیت حرکت کرده و همه نقاب ها را برداریم.

بایگان تصریح کرد: باید در ابتدا تکلیف خود را با خود مشخص کنیم که برای چه به کار هنری روی آورده‌ایم و انگیزه ما چه بوده است.

وی ادامه داد: انسان پر از امکان بالقوه است و بالفعل شدنش برای کسانی که شاخک‌های قوی تری دارند به شکل مطلوبی محقق می شود.

این بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر عنوان کرد: هنرمند باید نسبت به کانال‌های خود حساس باشد و زیبایی ها را ببیند.

بایگان دیدن کمال و زیبایی در اوج هرج و مرج را یک ظرفیت مهم دانست و اضافه کرد: تربیت کردن حواس ظاهری و باطنی در مسیر هنرمند مهم است.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه ها

R41383/P41383/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۹۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی از ایده تا بازار

 


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مدیر آموزش و پرورش شهرستان رودان گفت: برگزیدگان در زمینه کشاورزی، صنعت، هنر، خدمات، پوشاک، مالی، رایانه و برق برتر شناخته شدند.
احمد فولادی افزود: از ۹۶ اثر ارسالی هنرجویان ۷ هنرستان به نخستین جشنواره ایده تا بازار، ۱۰ اثر به مرحله پایانی راه یافت و سه ایده نوین از سوی هیئت داروان بعنوان برگزیده این جشنواره معرفی شد.
وی گفت: هدف از برگزاری این جشنواره شناسایی، رشد و شکوفایی خلاقیت و مهارت‌آفرینی، استعداد سازی هنرجویان، تشویق و ترویج فرهنگ ایده‌پردازی و خلاقیت، آشنایی هنرجویان با پژوهش و شیوه‌های کشف و حل خلاقانه مسائل است.

بیشتربخوانید: معرفی نفرات و گروه‌های برتر جشنواره ملی آسمان هشتم در میناب

دیگر خبرها

  • نخستین اظهار نظر اسماعیلیان در مورد سریال رمضانی الحشاشین
  • نگاهی به تئاتر شاماران/ردپای افسانه جاماسب در زندگی سیاه باز
  • اعزام پنج هزار گلستانی به سفر معنوی حج تمتع
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی از ایده تا بازار
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • نفرین شاه باستانی ایران: افسانه پیروزی بر صخره‌های سرپل‌ذهاب
  • باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه ازاد چه گفتند؟
  • میراث شیخ بهایی از افسانه تا واقعیت