Web Analytics Made Easy - Statcounter

روابط عمومی این اداره کل در گزارش روز پنجشنبه خود به نقل از سهراب مختاری افزود: بر اساس این طرح باید نسبت به ایجاد اشتغال برای 400 هزار دانش آموخته در سراسر کشور از طریق برقراری مشوق سهم کارفرما اقدام شود.
وی ادامه داد: این طرح بر پایه استفاده حداکثری از اعتبارات و ظرفیت های موجود در قانون بودجه سنواتی و همچنین ظرفیت های خالی و بدون استفاده در بنگاه های بخش خصوصی و تعاونی که به دلایلی همچون افزایش هزینه های حقوق، دستمزد و سایر هزینه های تولید قادر به جذب نیروهای کار جدید نیستند، تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او اظهار داشت: بر این اساس، کارفرمایان بنگاه های فعال اقتصادی بخش خصوصی و تعاونی دارای کُد کارگاهی تامین اجتماعی در صورت جذب و به کارگیری جوانان دانش آموخته دانشگاهی از بین گروه هدف این طرح، به طور کامل از پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی سهم کارفرما معاف شده و این سهم از سوی دولت پرداخت خواهد شد.
مختاری افزود: هچمنین کارفرمایانی که به عنوان واحد پذیرنده، اقدام به جذب شهروندان دارای گواهی کنند، بابت همان کارورزان و در چارچوب آیین نامه اجرایی ماده 71 قانون برنامه ششم توسعه به مدت 2 سال از مزایای معافیت حق بیمه سهم کارفرما برخوردار خواهند شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس بیان داشت: باید توجه داشت که آن دسته از نیروهای کار جدید مشمول معافیت حق بیمه سهم کارفرما می شوند که در دفاتر کاریابی غیر دولتی دارای مجوز به عنوان جوینده کار ثبت نام کرده باشند.
وی افزود: بیکاران دارای مدرک کارشناسی و بالاتر که حداقل سه ماه از نام نویسی آنها در مراکز مشاوره شغلی و کاریابی گذشته باشد و سابقه بیمه تامین اجتماعی بیش از یک سال قبل از ثبت نام داشته باشند، مشمول این طرح می شوند.
مختاری گفت: حداکثر سن برای مشمولان این طرح در مقطع کارشناسی 25 سال تمام، کارشناسی ارشد 28 سال تمام و دکتری 32 سال تمام است و به حداکثر سن دانش آموختگان جویای کار پسر، دوره سربازی نیز در صورت طی کردن این دوره اضافه می شود.
وی گفت: کارفرمایان کارگاه هایی که نیروی جدید را به جای نیروی کار شاغل با مدرک تحصیلی کارشناسی یا بالاتر که اخراج، مستعفی و یا ترک کار کرده اند به کار گیرند، مشمول استفاده از معافیت بیمه ای نخواهند شد.
مختاری افزود: همچنین چنانچه تعداد بیمه شدگان کارگاه پس از برقراری معافیت بیمه سهم کارفرما کاهش پیدا کند و فرد یا افرادی که طبق تاییدیه این اداره کل یا نماینده آن به عنوان نیروی کار جدید در کارگاه شاغل شده اند از صورت مزد ارسالی کارفرما حذف شوند، آن کارگاه به نسبت کاهش نیروی کار جدید از معافیت سهم کارفرما محروم خواهد شد.
6122 /6118
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف تامین اجتماعی دستمزد قانون کارشناسی ارشد مراکز مشاوره منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۱۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

با ابلاغ جدید بیمه مرکزی، شرط پرداخت بدهی‌های عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث لغو شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با ابلاغ رسمی بیمه مرکزی از 17 تیرماه سال 1402 صدور کد یکتای بیمه‌نامه شخص ثالث منوط به مفاصاحساب عوارض آزادراهی و بزرگراهی شد و در صورت بدهی بیمه‌گذار، سامانه سنهاب کد یکتا صادر نمی کرد.

بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که  بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و  فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.

این بخشنامه البته واکنش های متعددی را درباره کاهش آمار بیمه شخص ثالث را به همراه داشت و نامه ‌نگاری هایی درباره لغو این شرط با وزیر اقتصاد انجام شده بود.

برهمین اساس نیز رئیس کل بیمه مرکزی در بخشنامه ای به صنعت بیمه شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث بعد از تسویه بدهی عوارض آزادراهی را لغو و تأکید کرد: شرط اخذ مفاصاحساب بدهی‌های ناشی از عوارض آزادراهی از متقاضیان خدمات بیمه شخص ثالث توسط شرکت‌های بیمه گر لغو شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • انجام ۷ هزار و ۸۷۵ بازدید از مراکز کارگری چهارمحال و بختیاری
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود