Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین رئیس پلیس فتای کردستان گفت: بیشترین درصد جرائم در استان مربوط به «برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی، مزاحمت‌های اینترنتی و کلاهبرداری‌های رایانه‌ای» است. ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۵ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فیض‌الله منصوری، ظهر امروز در پنجمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان که با موضوع «فضای مجازی و سلامت» در سالن جلسات شهدای دولت استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت:  اگر دشمن می‌تواند با بهره از فضای مجازی، برنامه‌های خود را دنبال کند، ما نیز می‌توانیم با استفاده از این بستر در راستای هدایت‌گری و آموزش بهره‌مند شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جهان کنونی شبکه‌های رایانه‌ای، اینترنتی و گوشی‌های موبایل در زندگی شخصی، خصوصی و خانوادگی ما ورود پیدا کرده و زندگی‌های امروزی با فناوری عجین شده است.

جانشین رئیس پلیس فتای استان کردستان با اشاره به اینکه در کنار محاسن و مزایایی که فضای مجازی برای ما خلق کرده است، باید توجه داشت که بحث تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمن نیز به‌صورت جدّ در این فضا دنبال می‌شود، تصریح کرد: در کنار این دستاوردها شاهد هستیم که هرچه فناوری حرکت روبه جلوی را در پیش گرفته، با افزایش جرائم سایبری روبرو هستیم.

وی با اعلام اینکه نسبت به سنوات گذشته فضای سایبری رشد قابل توجهی را داشته، گفت: این در حالی است که سطح سواد رسانه‌ای به نسبت به این رشد، بالا نرفته و به دلیل پایین بودن سطح سواد رسانه‌ای افراد جامعه و عدم آگاهی کابران تناسب شکل نگرفته و این امر منجر به افزایش جرائم سایبری شده است.

منصوری «برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی، مزاحمت‌های اینترنتی و کلاهبرداری‌های رایانه‌ای» را جرایمی دانست که بیشترین درصد فراوانی در استان کردستان را به خود اختصاص داده‌اند و عمده علل افزایش این جرائم را شامل عدم آگاهی، سهل انگاری افراد، اعتماد بیجا، عدم آموزش و ضعف سیستم دانست.

بیشترین جرائم در اردبیل مربوط به نزاع و درگیری‌های فردی و دسته‌جمعی است بیشترین جرائم در مناطق حاشیه‌نشین شهرها اتفاق می‌افتند بیشترین پرونده‌های کیفری در اردبیل مربوط به خشونت است

وی با ذکر اینکه بحث پیشگیری از جمله مباحث مورد توجه پلیس فتای استان است، اظهار کرد: در این راستا مصاحبه‌های رادیویی و تلویزیون، برگزاری دوره‌های آموزشی در سطح جوامع هدف، برپایی 50 نمایشگاه و رصد فضای مجازی توسط پلیس فتا در سطح استان صورت گرفته است.

جانشین رئیس پلیس فتای استان کردستان با اعلام اینکه 329 مورد کلاس آگاه‌سازی توسط پلیس فتا در سطح استان برگزار شده است، ادامه داد: خوشبختانه عملکرد پلیس فتای کردستان در بحث آموزش نسبت به سایر استان‌ها شاخص است.

وی با بیان اینکه در بحث آموزش علاوه بر مقوله‌هایی هم‌چون برگزاری دوره‌های آموزشی و نمایشگاهی، مقوله جذب نخبگان عرصه فناوری تحت عنوان پلیس افتخاری نیز دنبال شده است، خاطرنشان کرد: فضای مجازی محدود به جغرافیای خاصی نیست و نمی‌توان تعرف و هدف‌گذاری خاصی را نیز برای آن لحاظ کرد، بر این اساس خانواده بزرگ پلیس فتا در سراسر کشور، رسالت رصد و نظارت بر فضای مجازی را عهده‌دار است.

منصوری با تأکید بر اینکه پلیس به تنهایی نمی‌تواند در راستای ارتقای سطح سواد رسانه‌ای جامعه وارد عمل شود، اعلام کرد: باید از ظرفیت‌های آموزشی موجود هم‌چون آموزش و پرورش، صدا و سیما و هم‌چنین سایت‌ها و کانال‌های پربازدید نیز استفاده کرد.

جانشین رئیس پلیس فتای استان کردستان در پایان با ذکر اینکه آموزش را باید به تمامی اقشار هدف فضای مجازی از جمله بزرگسالان تعمیم داد، یادآور شد: محتوای آموزشی مناسب باید از دریچه‌های صحیح به جامعه منتقل شود و در این بین با متخلفین و کاربرانی که مصادیق مجرمانه را منتشر می‌کنند برخورد قانونی گردد.

انتهای پیام/ش

R7848/P1377/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۱۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختربچه تازه عروس برای تبلیغ آرایشگاه زنانه ! + ویدئو

دریافت 4 MB

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به انتشار ویدیویی از یک دختربچه در فضای مجازی و معرفی او به عنوان یک تازه عروس گفت: انتشار این ویدیو موجی از واکنش منفی افکار عمومی و به خصوص کاربران فضای مجازی و فعالان حوزه حقوق کودک را درپی داشت. در همین راستا نیز پلیس فتا رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار داد و ابتدا تیم رصد و پایش این پلیس مبدا اصلی انتشار این ویدیو را مورد شناسایی قرار دادند.

معظمی گودرزی با بیان اینکه در جریان تحقیقات انجام شده، مشخص شد که موضوع ازدواج این کودک، سناریو تبلیغاتی مدیر این آرایشگاه برای جذب مشتری و دنبال کننده در اینستاگرام بوده و به هیچ عنوان صحت ندارد، گفت: این زن پس از مواجهه با ماموران اعلام کرد که از عواقب کار خود بی اطلاع بوده و ضمن ابراز پشیمانی از عمل خود، گفت که دختربچه نوجوان فرزند یکی از مشتریان آرایشگاهش بود و چون قصد داشته اقدام به ایجاد تبلیغ در فضای مجازی کند، این کودک را به عنوان یک عروس معرفی و آرایش کرده است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه برای این خانم به دلیل سوءاستفاده از کودکان و... پرونده‌ای تشکیل شد، گفت: صفحه اینستاگرامی مذکور نیز با دستورقضایی از دسترس خارج و متهم نیز به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید:

دستگیری مدیر یک آرایشگاه زنانه به خاطر تبلیغ کودک‌همسری کد خبر 848745 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم آرایشگاه حوادث ایران

دیگر خبرها

  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • فرد هتاک فضای مجازی دستگیر شد
  • فرد هتاک فضای مجازی در چالوس دستگیر شد
  • دستگیری فرد هتاک فضای مجازی در چالوس
  • مزاحم اینترنتی در دام پلیس همدان
  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • دختربچه تازه عروس برای تبلیغ آرایشگاه زنانه ! + ویدئو
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در چناران
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد