Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-03@02:39:30 GMT

باید از خروج متخصصان و خلبانان جلوگیری کرد

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۴۲۳۳۲

به گزارش پارس نیوز، 

محمد اسلامی درمراسم تجلیل و تکریم خبرگان و متخصصان هوانوردی به مناسبت روز جهانی هواپیمایی کشور افزود: هوانوردی اوج توسعه یافتگی و بلوغ بشر است و ما ایرانیان که مهد علم و تمدن بودیم، باید با یادآوری و قدر شناسی از گذشته پر افتخار خود، یک آینده پر افتخار را برای کشور هدف‌گذاری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد : نمی‌توان بدون یک هدف‌گذاری پر افتخار برای هوانوردی، مدعی حفظ میراث گذشتگان، میل به توسعه یافتگی و پیشرفت و به یادگار گذاشتن اثری برای نسل‌های آینده بود.

عضوهیات دولت خاطرنشان ساخت: نیاز است از آینده صنعت هوانوردی تصویر سازی شود و برای رسیدن به آن با اراده‌ای مستحکم حرکت صورت گیرد شان ملت ما نیست که در سطح نامناسبی در هرم مشاغل هوانوردی باقی بمانند.

اسلامی گفت: حضور در این هرم، از قاعده تا راس، یعنی از اپراتوری تا سطح خلق فناوری‌ها و سامانه‌های پیشرفته شان ملت ما است و ما باید به این سمت حرکت شود.

وزیر راه وشهرسازی با اشاره به مزاحمت‌هایی که برای ملت ایران در راه توسعه فناوری به خصوص در صنعت هوانوردی ایجاد می‌شود، گفت: ایجاد فرصت برای ایجاد فناوری‌های پیشرفته و با ارزش افزوده بالا موجب می‌شود که ایران بخشی از پتانسیل‌های پیشرفت کشورهایی مانند آمریکا را به خود تخصیص دهد. بنابراین باید ظرفیت‌های مغزها و نیروهای ارزشمند خود را به کار گرفته و فرصت را به سادگی در اختیار رقبا قرار نداد.

وی افزود: ایران از دهه 70 در کشور برای توسعه صنعت هوانوردی برنامه‌ریزی کرده و این مهم در قانون‌های برنامه نیز دیده شده است اما چون در این امر اتحاد و یکپارچگی وجود نداشت یا به دلایل گوناگون نسبت به این هدف اهتمام نشان داده نشد، به رقم انکه اقدام هایی نیز انجام شد، در این زمینه عقب‌ماندگی وجود دارد.

*هدف آمریکا جلوگیری از پیشرفت ایران است
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه ایران امروز در مقطعی تاریخی قرار دارد، گفت: صرف نظر از هرگونه برداشت و تحلیلی که هر شخص می‌تواند داشته باشد، مشخص است که موانع گوناگونی که آمریکایی‌ها بر سر راه ایران ایجاد می‌کنند، به این دلیل است که ما در هیچ یک از مسیرهای پیشرفت، موفقیت نداشته باشیم.
وی افزود: پیشگیری از جریان موفقیت و رسیدن به نتایجی که این کشور را به سمت توسعه می‌برد، برای آمریکا یک هدف مهم و مقدس است که برای آن برنامه ‌ریزی کرده‌ است. حتی در کشورهایی که دارای حق وتو هستند هنگامی که مستقلا یک شخص حقیقی یا حقوقی بخواهد با ایران معامله‌ای انجام دهد، آمریکا در آن مداخله می‌کند.
اسلامی با اشاره به اینکه این اتفاق از بعد سیاسی و دیپلماسی به معنای مداخله مستقیم در امور یک کشور است، گفت: این اقدام فراتر از آن است که سفارتخانه‌ها در سیاست گذاری و برنامه‌ریزی کشور مداخله کنند. این اقدام مداخله مستقیم در امور اجرایی و مدیریتی یک کشور است. امروز ما با چنین پدیده‌ای مواجه هستیم.
وی ادامه داد: وقتی به ماهیت امر می ‌نگریم، متوجه می‌شویم این اقدام ها، همانطور که به صراحت نیز اعلام می‌شود، به این دلیل است که کشوری که از نظام سلطه تبعیت نمی‌کند، حق پیشرفت ندارد. نه تنها حق پیشرفت ندارد، حق حیات نیز ندارد. به همین دلیل تمام مسیرها را می‌بندند.
این عضو کابینه دوازدهم افزود: اینکه اعلام می‌کنند، آمریکا دروغ می‌گوید و دارو هم تحریم است، به این معنا است که انسانیت و تامین امنیت برای این کشور مهم نیست. وقتی آمریکا در سیستم‌های ناوبری مداخله می‌کند، یعنی به ایمنی فکر نمی‌کند و برای سایر جوامع ارزشی قائل نیست. این تکلیف ما را به لحاظ ملی و اعتقادی روشن می‌کند که ما باید بیش از گذشته به خود متکی باشیم و برای آنکه پیشرفت کنیم، از داشته‌های خود استفاده بیشتری کنیم و از این موانع و گذرگاه تنگی که منظور متوقف کردن بر سر راه ما قرار داده شده، عبور کنیم.

*کشور نیازمند توسعه مسیرهای هوایی است
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه روزی نیست که با رئیس سازمان هواپیمایی کشوری مکاتبه و تماس نداشته باشد، گفت: امروز نیاز به استفاده از صنعت هوانوردی روزافزون است. هیچ پاسخی به غیر از آنکه مثبت باشد و ظرفیتی را در اختیار مردم قرار دهد، پذیرفته نیست.
وی ادامه داد: بنابراین باید نگاه‌ها را متفاوت کنیم و شیوه‌هایی را که مطمئنیم جواب نمی‌دهد و جواب نداده است کنار بگذاریم. با شیوه‌های جدید وفق مقررات کار کنیم، به نحوی که هم خدمات مناسب در اختیار مردم قرار بگیرد و هم ما بتوانیم با استفاده از همه ظرفیت‌ها، مسیر توسعه را دنبال کنیم.
اسلامی با بیان این که هوانوردی یکی از مهم‌ترین قطب‌های علم و فناوری است، گفت: فارغ‌التحصیلان ما با هزینه‌های این کشور تربیت نمی‌شوند که برای دیگران کار کنند. آن‌ها به شغل نیاز دارند. نیروهای متخصصی که در مقاطع گوناگون، به ویژه کارشناسی و ارشد فراوانند که تحصیلات دارند، اما شغلی برای آن‌ها وجود ندارد.

*باید از خروج سرمایه انسانی هوانوردی جلوگیری کنیم
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اهمیت سرمایه انسانی در امر هوانوردی گفت: ما نباید اجازه دهیم که به راحتی گران‌ترین نیروی انسانی ما که خلبان‌های ما هستند، به دلایل گوناگون ترجیح دهند که در جای دیگر خدمت کنند. نباید اجازه دهیم نیروهای تحصیل‌کرده ما که ثروت مهم کشور هستند، در کشور دیگر به فکر شغل باشند.
وی ادامه داد: بنابراین باید برنامه‌ریزی کنیم. باید خط مشی تعیین کننده داشته باشیم و با چشم‌اندازی 10 ساله تلاش کنیم.

*ضرورت ایجاد تغییر و تحول در ایران ایر
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ایران‌ایر هواپیمایی حامل پرچم ایران است، گفت: برای اینکه این شرکت بتواند با افتخار به حیات خود ادامه دهد، همه باید کمک کنیم که از بحران‌های امروز خارج شود. جابجایی نفرات مهم نیست. بینش، نگرش و رفتار سازمانی و مدیریت است که به آحاد نیروی سازمانی ما ربوط می‌شود.
وی ادامه داد: باید کمک کنیم که این شرکت به عملکردی اعلا برسد. نمی‌شود شرکتی که حامل پرچم کشور است، عملکرد اعلا نداشته باشد. وظیفه همه است که کمک کنند که با اصلاح ساختار و اصلاح وظعیت حقوقی به لحاظ مقرراتی و ایجاد ظرفیت، ایران‌ایر به تناسب برسد و خدمات‌رسانی خود را در مسیرهای گوناگون داخلی و خارجی گسترش دهد.
اسلامی گفت: نباید اجازه دهیم که به بهانه تحریم، به حقوق و منافع ما ضربه بزنند. باید بتوانیم تراز هوانوردی جمهوری اسلامی را در همه بخش‌ها، یعنی هم بخش‌هایی که مربوط به حوزه طراحی و ساخت است، هم بخش تعمیرات و نگهداری و هم حوزه عملیات و بهره‌برداری وصنایع پشتیبان و خدمات فرودگاهی ارتقا دهیم.

*صنعت هوایی نیازمند اختیارات ویژه است
مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما»گفت: صنعت هوانوردی رادر شرایط تحریم اگر قرارباشد سرپا نگاه داریم، نیاز به اختیارات ویژه دارد .
«فرزانه شرفبافی» نیز در این مراسم افزود: برای ما بسیار حائز اهمیت است در صنعت حمل‌ونقل هوایی همدلی ویکپارچگی ایجاد شود. چه در سنوات گذشته، چه در سنوات آتی و چه در حال حاضر، انبوهی از متخصصین حضور دارند که زمان و انرژی و فکر خود را در اختیار گذاشتند تا صنعت هوانوردی تجاری کشور پابرجا و متعالی بماند.
وی ادامه داد: کار بسیار سختی بوده و ماحصل آن توانمندی حال حاضر صنعت است.با وجود تمام تحریم‌ها و مشکلاتی که در صنعت وجود داشته، خوشبختانه توانستیم برای خیلی از این مسائل راهکار پیدا کنیم.
مدیرعامل ایران‌ایر ادامه داد: اگر بخواهیم صنعت را نگاه داریم، نیاز به اختیارات ویژه داریم. این اختیارات لازم است تا تصمیم‌گیری های ناگهانی که بنابر شرایط تحریم به ما تحمیل می‌شود، جای سوال نداشته باشند.
شرفبافی افزود: سازمان هواپیمایی کشوری برای همه ارکان دلسوزی‌های شبانه‌روزی داشته است. ما در شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، همکاری 57 ساله با سازمان هواپیمایی کشوری داشته‌ایم. این مساله سبب شده همه مشکلات هما در همکاری با این سازمان مرتفع شود.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تمدن دولت صنعت ملت ایران فناوری ایران راه و شهرسازی دارو تامین امنیت سازمان هواپیمایی کشوری علم و فناوری کارشناسی سرمایه نیروی انسانی ثروت حقوق جمهوری اسلامی جمهوری اسلامی ایران انرژی مشکلات حقوق راه و شهرسازی صنعت نیروی انسانی وزیر راه و شهرسازی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۲۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود

نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک گفت: مجموعه‌ای از سیاست‌گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران، در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالای کشور مؤثر بوده است. فروش نفت به مینی‌ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهام‌داری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی، ازجمله سیاست‌هایی است که به اجرا گذاشته شد.

به گزارش شانا به‌نقل از پایگاه خبری تابناک، کارشناسان عوامل مختلفی را در دستیابی کشورمان به رشد اقتصادی مطلوب در سال ۱۴۰۲ مؤثر می‌دانند. از شواهد این‌طور برمی‌آید که صنایع نفت و گاز در این حوزه پیشرو بوده و بیشترین اثرگذاری را در رشد اقتصادی کشور داشته است.

کارشناسان معتقدند سیاست‌گذاری‌های فعال و صحیح و اتکا به توان دانش‌بنیانی و داخلی از مهم‌ترین متغیرها برای دستیابی به رشد اقتصادی ۵.۴درصدی کشور بوده است. آنان تأکید دارند که باید رشد را به دیگر حوزه‌های اقتصادی و صنعتی کشور نیز ببریم و شاهد رشدی منسجم در اقتصاد کشور باشیم.

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش قابل توجه نسبت به سال پیش از آن به ۵.۴ درصد رسید. این صندوق گزارش رشد ۳.۸ درصدی را برای اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده بود.

صندوق بین المللی پول همچنین پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داد و به ۳.۷ درصد رساند. در گزارش ماه اکتبر این سازمان، رشد ۲.۵ درصدی برای اقتصاد ایران طی سال ۲۰۲۴ پیش‌بینی شده بود.

رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی در شرایطی برای کشور محقق شده است که تحریم‌کنندگان منتظر فلج شدن اقتصاد ایران بودند. نظرات محمدعلی خطیبی، نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک را در ادامه درباره رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی که به‌تازگی صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد، می‌خوانید.

محمدعلی خطیبی با اشاره به این موضوع که وقتی دولت کنونی روی کار آمد، حجم فروش نفت کشور بسیار اندک بود، تصریح کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور که صندوق بین‌المللی پول آن را مطرح کرده و قسمت اعظم آن به واسطه صنایع نفت و گاز کشور به دست آمده است، اهمیت بسیاری دارد.

وی ادامه داد: تلاش‌هایی که دولت سیزدهم صورت داد، به‌کار گرفتن دیپلماسی صحیح و سیاست‌گذاری‌های درست سرانجام ما را به رشد اقتصادی مطلوب کنونی رساند.

نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک بیان کرد: فروش نفت و گاز ما در حال نزدیک شدن به حجم غیرتحریمی است. این موضوع اهمیت بالایی دارد، زیرا نشان‌دهنده بی‌اثر کردن تحریم‌هاست. این یک موفقیت است و نمی‌توان آن را کتمان کرد.

خطیبی گفت: بی‌شک افزایش فروش نفت و گاز کشور به حجم پیش از تحریم‌ها، کار بزرگی است که انجام داده‌ایم. این امر در افزایش درآمدهای دولت و بالا رفتن رشد اقتصادی کشور نقش موثری داشته است.

وی ادامه داد: مجموعه‌ای از سیاست‌گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالا کشور موثر بوده است. فروش نفت به مینی‌ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی بود که به اجرا گذاشته شد. همچنین تمرکز بر استفاده از توان داخلی و دانش‌بنیان کشور نیز در رشد تجارت نفتی ایران اثرگذار بود. رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در ۲۰۲۳ بر اثر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز رقم خورد.

نماینده پیشین ایران  در هیئت عامل اوپک اظهار کرد: تحکیم روابط سیاسی کشورمان با دیگر کشورها و مصرف‌کنندگان بزرگ نفتی نیز در دستیابی به این رشد اقتصادی موثر بود. به طور کلی، هر موفقیتی در اثر مجموعه‌ای از عوامل به دست می‌آید. رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ کشور نیز بر اثر سیاست‌گذاری‌های صحیح و اتکا به توان داخلی به دست آمد.  

خطیبی گفت: سیاست استفاده حداکثری از توان دانش‌بنیان‌ها با جدیت در صنایع نفت و گاز کشور دنبال شد. این امر از حد شعار خارج شد و در عمل مورد توجه قرار گرفت. بر اثر این سیاست، توانستیم به بهره‌برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی با اتکا به توان داخلی بپردازیم و گازسوزی را کاهش دهیم. این دستاوردها نیز به بالا رفتن رشد اقتصادی کشور کمک کرد.

وی تأکید کرد: رشد اقتصادی مطلوب در هر کشوری بر اثر سیاست‌گذاری‌های فعال و تلاش و پشتکار به دست می‌آید. از طرف دیگر، اتکا به توان داخلی و دانش‌بنیانی کشورها نیز اثرگذاری بالایی در دستیابی آن‌ها به موفقیت اقتصادی دارد.

دیگر خبرها

  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی
  • شاخص‌های ایمنی صادرات در پایانه‌های نفتی ارتقا یافت
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • ‌تازه‌ترین دست‌آوردهای هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • ارائه جدیدترین دستاورد‌های هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی