Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@05:13:31 GMT

موسسه مالی و اعتباری نور طلایه‌دار عرصه صنعت

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۴۲۳۹۸

موسسه مالی و اعتباری نور طلایه‌دار عرصه صنعت

موسسه مالی و اعتباری نور که در سال ۱۳۹۴ با ادغام سه شرکت تعاونی پیشگامان کویر یزد، کارسازان آینده و ریحانه گستر مشیز تشکیل و پس از کسب مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران سازماندهی گردیده است یکی از مجموعه‌های مالی بوده که با چشم انداز تامین خدمات مالی و تلاش برای توسعه ظرفیت‌های مولد اقتصادی اقدام به ایجاد بستر‌های لازم برای نیل به خودکفایی ملی و ایجاد اشتغال برای جوانان در استان‌های مختلف کشور نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این موسسه از ابتدای تاسیس و شروع فعالیت خود در زمینه بانکداری مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی، این فرمان را سرلوحه سیاست‌های کلان خود قرار داده و به عنوان ماموریت اصلی، اقدام به مشارکت در طرح‌های اقتصادی و سرمایه گذاری در چرخه صنعت کشور نموده و با حمایت از واحد‌های تولیدی داخلی و جلوگیری از خروج مواد اولیه و خام فروشی، به سوی مقابله با تهاجم اقتصادی گام نهاده است.
در این راستا تمامی منابع حاصل از فعالیت‌های اقتصادی موسسه مالی و اعتباری نور در زمینه بانکداری با هدف گذاری در بخش‌های کشاورزی، دامداری، صنایع غذایی، فولاد، پتروشیمی، معادن و گردشگری سرمایه گذاری گردید که می‌توان به برخی از آن اشاره نمود.
موسسه مالی و اعتباری نور در سال‌های گذشته با سرمایه گذاری در استان سمنان، پروژه مجتمع عظیم فولاد کویر دامغان را در سال ۱۳۹۶ افتتاح نمود.
تولیدات این مجتمع در زمینه احیاء، ذوب، ریخته گری، تولید شمش‌های فولادی، آهن اسفنجی و میلگرد‌های ساختمانی هر کدام به میزان ۳۰۰ هزار تن در سال می‌باشد که این ظرفیت تا حجم ۵۰۰ هزار تن در هر شاخه نیز قابل افزایش خواهد بود. این مجتمع ضمن جلوگیری از خام فروشی سنگ‌های آهنی و با ایجاد زیر ساخت لازم و بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا موفق شده است تا برای اولین بار در کشور سنگ آهن را مستقیماً به آهن اسفنجی کم کربن قابل عرضه، تبدیل نماید.
مجتمع عظیم فولاد کویر دامغان در زمینی به مساحت ۱۰۰ هکتار در پنج کیلومتری محور دامغان به سمنان احداث شده و زمینه اشتغال بیش از ۱۲۰۰ نفر از نیرو‌های بومی استان را فراهم آورده است. فاز اول این مجتمع سال گذشته با حضور معاون اول رئیس جمهور افتتاح شد و فاز دوم آن نیز در دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید.
این مجموعه در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی (ایران متافو) سال ۱۳۹۷ در نمایشگاه بین المللی تهران نیز شرکت نموده و محصولات خود را برای بازدید مخاطبان عرضه داشته است.
از دیگر نمونه‌های سرمایه گذاری موسسه مالی و اعتباری نور، احیاء کارخانه‌های صنایع غذایی استان گلستان مانند کارخانه روغن شهرستان گرگان می‌باشد. راه اندازی کارخانه زرین طیور در این استان با سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد تومان در اسفند سال ۱۳۹۶ که تا اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ به بزرگترین واحد تولید گوشت مرغ و تخم مرغ کشور تبدیل خواهد شد همچنین ساخت مجتمع دامداری پرواربندی ۳۰ هزار راسی در استان مرکزی که ۱۵ هزار راس آن مولد بوده و سالانه بیش از ۲۳۰ تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار مصرف کشور می‌نماید.
موسسه مالی و اعتباری نور در بخش کشاورزی نیز با سرمایه گذاری در مجموعه کشت و صنعت گل ریحان استان قزوین اقدام به تولید علوفه و دانه‌های روغنی در حجم وسیع نموده که از نمونه‌های موفق این بخش می‌باشد.
این پروژه‌ها که تنها بخشی از فعالیت‌های موسسه اعتباری نور در زمینه غیر بانکی می‌باشد با هدف تامین رشد پویا و بهبود شاخص‌های اقتصاد مقاومتی و نیز دستیابی به اهداف سند چشم انداز ۲۰ ساله با رویکردی جهادی می‌باشند که زمینه اشتغال پایدار بیش از ۳۰۰۰ نفر از جوانان کشور را فراهم آورده است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۲۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی

عباس ابهری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در ارتقای صنایع مختلف از جمله صنعت لوازم خانگی و بهبود بهره‌وری در تولید آن کمک‌کننده باشند.

شرکت‌های دانش‌بنیانی که در زمینه دانش و تحقیق فعال باشند شمار بالایی ندارند

عضو انجمن صنایع لوازم خانگی ایران افزود: بخشی از دانش‌بنیان‌ها می‌توانند در بخش‌های تحقیق و توسعه یاریگر تولید باشند، اما در کشور ما، هم در واحد‌های صنعتی در این زمینه ضعف وجود دارد و هم شرکت‌های دانش‌بنیانی که در زمینه دانش و تحقیق فعال باشند شمار بالایی ندارند، ضعیف عمل کرده و فاصله بسیار زیادی با سطح تحقیق و توسعه بین‌المللی دارند.

افق متفاوت شرکت‌های دانش‌بنیانی در داخل و سطح بین‌المللی

کارشناس صنعت لوازم خانگی گفت: افقی که شرکت‌های بین‌المللی در زمینه لوازم خانگی ترسیم کرده‌اند با افق شرکت‌های تولیدکننده داخلی و یا حتی شرکت‌های دانش‌بنیانی که ادعای تحقیق و توسعه دارند، کاملا متفاوت است.

وی افزود: در صنعت لوازم خانگی کشور رشد تکنولوژیکی بالایی دیده نمی‌شود و رشدها، تعدادی و آماری است. محصولی که امسال تولید می‌شود مشابه محصولات سال‌های گذشته برند‌های خارجی است که در کشور مهندسی معکوس شده است.

نقشه راهی برای دانش‌بنیان‌ها در صنایع مختلف از جمله صنعت لوازم خانگی تعریف نشده است

ابهری بیان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش تحقیق و توسعه و آینده‌پژوهی صنعت لوازم خانگی بسیار کند و ضعیف عمل می‌کنند که بخشی از آن به دلیل ضعف دانش است، اما مهمترین دلیل آن است که نقشه راهی برای دانش‌بنیان‌ها در صنایع مختلف از جمله صنعت لوازم خانگی تعریف نشده است.

وی عنوان کرد: اکنون تنها دانش فنی طراحی در کشور وجود دارد، اما اقدامی که در نمونه مشابه خارجی انجام نشده باشد وجود ندارد و اگر هم برخی کار‌ها توسط دانش‌بنیان‌ها انجام شده باشد، اتفاقات بزرگی نبوده است؛ بنابراین به صراحت می‌توان گفت که در زمینه دانش‌بنیان بودن در صنعت لوازم خانگی ضعیف عمل شده است.

عضو انجمن صنایع لوازم خانگی ایران خاطرنشان کرد: البته در حوزه دانش‌بنیان‌کردن صنعت به دلیل بالابردن بهره‌وری و کیفیت محصولات اقدامات خوبی شده است.
وی گفت:‌تعیین نقشه راه و اعلام نیاز بازار در کنار ارتباط نزدیک صنعت و دانشگاه می‌تواند نقش مهمی در جذب دانش‌بنیان‌ها در صنایع مختلف از جمله صنعت لوازم خانگی داشته باشد.

ابهری بیان کرد: وقتی جاده‌ای کشیده نشود و پروژه درستی تعریف نشود طبیعی است کسی در آن قدم نخواهد زد. جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی نیازمند تعریف نقشه راه میان‌مدت و بلندمدتی است که مورد قبول و اجماع همه باشد تا همه در این مسیر حرکت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • طرح مسطورا زمینه تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین است
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • تاسیس ۱۶ موسسه فرهنگی و هنری در استان
  • موسسه «مصاف» رائفی پور از کجا تامین مالی می‌شود؟
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • برخی امور اقتصادی همچون صنعت خودرو را به مردم بسپارید
  • وام خرید خودرو؛ شرایط جدید و مبلغ وام خودرو بانک‌ها اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خودکفایی ۲ هزار خانوارتحت حمایت کمیته امداد
  • ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی