Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان و به نقل از سایت فدراسیون قایقرانی سرپرست این فدراسیون در خصوص حضور در کنگره فدراسیون جهانی کانوئینگ که به میزبانی بوداپست مجارستان برگزار شد، گفت: مباحث بسیار مهمی در کنگره ICF مطرح شد و بیشترین تأکید در همه رشته‌ها بحث کنترل دوپینگ بود که با جدیت بیشتری از سوی کمیته بین‌المللی المپیک دنبال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد گواری درباره برنامه کنگره اظهار داشت: طی ٢ روز جلسات مداوم مسائل مهمی مطرح شد. کمیته‌های مختلف فدراسیون جهانی گزارش مبسوطی از فعالیت‌های خود ارائه کردند و اعضا را در جریان برنامه‌های آتی خود گذاشتند. مسائل مربوط به هر کدام از رشته‌ها را به صورت دقیق دنبال کردم و در اختیار کمیته‌های خودمان خواهم گذاشت تا با استفاده از آن‌ها برنامه پیش‌رو تدوین و اجرا شود.

سرپرست فدراسیون قایقرانی ارائه گزارش نماینده IOC و عضو ستاد برگزاری المپیک ٢٠٢٠ توکیو را دیگر برنامه کنگره ICF عنوان و بیان کرد: یک گزارش بسیار مفصل در خصوص المپیک، محل برگزاری و شرایط این رقابت‌ها ارائه شد. المپیک در ٢ بخش شهر توکیو که یکی مربوط به المپیک ١٩۶۴ و بخش دیگر جدید و در حال ساخت است انجام می‌شود. مسابقات قایقرانی ژاپن نیز در پیست در حال احداث «آبراه جنگل دریایی» برگزار خواهد شد.

وی در خصوص مسابقات کانوپولو تصریح کرد: با اعلام کمیته کانوپولو، تیم‌هایی می‌توانند در مسابقات جهانی حضور داشته باشند، که حتما در رقابت قاره‌ای شرکت کرده باشند. در این باره با توجه به اینکه ما میزبان مسابقات قهرمانی آسیا سال آینده و مدافع عنوان قهرمانی هستیم، باید تدبیری اندیشیده شود که هم مسابقات به نحو شایسته برگزار شود و هم تیم‌های قدرتمندی در رقابت شرکت دهیم تا علاوه بر تکرار قهرمانی در بخش مردان بزرگسال، در دیگر بخش‌ها نیز رتبه کشورمان را ارتقاء بخشیم.

گواری گزارش هیات رئیسه و فدراسیون جهانی را از بخش‌های مهم کنگره دانست و در این خصوص تاکید کرد: با توجه به اینکه ما دنیامالی را به عنوان عضو موثری در هیات رئیسه فدراسیون جهانی داریم، قبل از کنگره در جریان مباحث مطرح شده در این جلسات قرار گرفتم. دنیامالی و تیمورتاش که ٢ روز قبل از من برای شرکت در جلسات هیات رئیسه و کمیته‌های اجرایی فدراسیون جهانی در بوداپست حضور داشتند. مایه خرسندی ماست که دنیامالی به عنوان یکی از اعضای تأثیرگذار فدراسیون جهانی در تصمیم‌گیری‌‌های این بخش حضور دارد و این برای قاره آسیا و قایقرانی کشور بسیار مهم و موثر است.

وی افزود: بر اساس گزارش این جلسات، برنامه توسعه‌ای و آموزشی ICF در رشته‌ها و کمیته‌های مختلف اجرا می‌شود و همکاری‌های جدیدی با المپیک سولیداریتی در دستور کار قرار دارد.

سرپرست فدراسیون قایقرانی تصویب قوانین جدید برگزاری مسابقات و داوری را دیگر مبحث مطرح شده در کنگره عنوان کرد و گفت: قوانین و دستورالعمل‌های جدیدی در کمیته‌های تخصصی و هیات رئیسه ارائه و در کنگره تصویب شد که تا پایان سال میلادی به فدراسیون‌های ملی ابلاغ خواهد شد و باید با دقت کارشناسان فدراسیون آن‌ها مطالعه و در دستور کار قرار دهند تا بر اساس اطلاعات روز برنامه‌ها تنظیم و اجرا شود.

گواری حضور در مجامع بین‌المللی ورزشی را به عنوان یک فرصت شمرد و اظهار داشت: باید از این ظرفیت که مسئولین فدراسیون جهانی و فدراسیون‌های ملی دیگر حضور دارند استفاده کرد. مذاکرات مهمی در همین رابطه صورت گرفت و خوشبختانه حضور دنیامالی در هیات رئیسه فدراسیون جهانی نیز کمک بسیاری به ما می‌کند و معتقدم باید این فرصت مغتنم شمرده شده و به بهترین نحو در جهت پیشبرد اهداف و رشد و توسعه قایقرانی ایران از این ظرفیت با گسترش روابط استفاده شود.

بیشتر بخوانید:

27 مدال رنگارنگ حاصل تلاش قایقرانان جوان کشورمان در آسیا

رئیس بازنشسته فدراسیون قایقرانی از سمت خود کناره‌گیری

اسدبیگی از کسب مدال المپیک جوانان بازماند

انتها ی پیام/

صحبت های گواری در مورد حضور در کنگره فدراسیون جهانی کانوئینگ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی فدراسیون قایقرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۳۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل جدید با مربی گمنام به دنبال شگفتی/ والیبال به المپیک می‌رسد؟

به گزارش خبرنگار مهر، ششمین دوره رقابت‌های لیگ ملت‌های والیبال از اول خرداد با حضور ۱۶ تیم ایران، ایتالیا، آرژانتین، صربستان، کوبا، ژاپن، برزیل، ترکیه، بلغارستان، هلند، آلمان، فرانسه، آمریکا، کانادا، لهستان و اسلوونی در گروه مردان آغاز می‌شود و سوم تیرماه به پایان می‌رسد تا در نهایت هفت تیم برتر و میزبان به مرحله نهایی صعود کنند و دیدارهای مرحله نهایی از هفتم تا دهم تیرماه در شهر لودژ لهستان برگزار خواهد شد.

تیم والیبال ایران برای رسیدن به سومین سهمیه حضور در المپیک راه سختی پیش رو دارد. ملی‌پوشان والیبال ایران سال گذشته در جریان رقابت‌های لیگ ملت‌ها نتیجه بسیار ضعیفی کسب کردند؛ بلندقامتان ایران در این مسابقات نمایش بسیار ضعیفی کسب کردند و به رده چهاردهم جدول سقوط کردند. تیم ملی در مسابقات قهرمانی آسیا هم در خاک ایران نتوانست عنوان قهرمانی را به دست بیاورد و برابر سامورایی‌ها در فینال شکست خورد و به مدال نقره رسید. بلندقامتان ایران در انتخابی المپیک هم ضعیف‌تر از قبل ظاهر شدند و حتی مقابل جمهوری چک هم شکست خوردند.

حالا همه چیز به لیگ ملت‌های والیبال در خردادماه امسال گره خورده، این مسابقات آخرین شانس بلندقامتان ایران برای کسب سهمیه المپیک است، تیم ملی والیبال ایران در حال حاضر رتبه ۱۵ رنکینگ فدراسیون جهانی را در اختیار دارد و ۷ تیم بالاتر از این تیم قرار دارند. به همین خاطر ایران نیازمند کسب نتیجه خوب در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ است تا حداقل با پشت سر گذاشتن ۴ تیم جواز حضور در المپیک را کسب کند، چرا که یکی از ۵ سهمیه باقی مانده برای برترین تیم قاره آفریقاست که تا کنون هیچ نماینده‌ای در المپیک ۲۰۲۴ ندارد.

جدال سخت بلندقامتان در گام نخست

مردان ایران در هفته نخست لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ در ریودوژانیرو برزیل حضور پیدا می‌کنند تا مقابل تیم‌های صربستان، ایتالیا، کوبا و آرژانتین که چهار حریف مستقیم این تیم هستند، صف آرایی کنند و نتیجه این مسابقات برای تیم ایران بسیار حساس است. ۱۱ تیم دیگر در هر بخش مردان و زنان در دو مرحله‌ای مشخص خواهند شد که شش تیم در هر بخش سهمیه المپیک ۲۰۲۴ را در مسابقات انتخابی المپیک کسب خواهند کرد و مابقی تیم‌ها پس از تعیین جدول مقدماتی لیگ ملت‌های ۲۰۲۴ مشخص خواهند شد.

تیم ملی در غیاب ستاره‌ها شگفتی‌ساز می‌شود؟

بدون شک مهم‌ترین موضوعی که بعد از حضور سرمربی جدید تیم ملی به ایران و اعلام لیست اولیه تیم ملی برای حضور در لیگ ملت‌ها مطرح شده نبود ستاره‌ها در ترکیب تیم ملی است. محمد موسوی و امیر غفور دو بازیکن شاخص و مطرح والیبال ایران هستند که دست رد به سینه پائز زدند و تمایلی برای حضور در تیم ملی نداشتند.

با عدم همراهی این دو بازیکن، تقریباً نسل طلایی والیبال ایران از تیم ملی کنار رفتند و حالا باید منتظر باشیم تا نسل جوان والیبال ایران شگفتی ساز شوند؛ هر چند که کار برای کسب سهمیه المپیک بسیار سخت و دشوار خواهد بود.

البته به غیر از این دو بازیکن، ۷ بازیکن دیگر از جمله ایلشن داوودی‌پور، رضا رضایی، محمد فلاح، امیرحسین توخته، یوسف کاظمی، آرمین افشین‌فر و مهدی مرندی در ترکیب تیم قرار ندارند. در حالی که در لیست اولیه دعوت شده بودند.

از بین این نفرات مهدی مرندی و محمد فلاح به دلیل مصدومیت از حضور در تیم ملی انصراف دادند. دیگر لژیونرهای تیم ملی هم قرار است روزهای ۱۲ یا ۱۳ اردیبهشت به ترکیب تیم ملی اضافه شوند و کار را با این مربی گمنام آغاز کنند.

کد خبر 6087782 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • واکنش رئیس کمیته بین المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • واکنش رئیس کمیته بین‌المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • قایقران‌ها را با تمرین پشت سد به جنگ المپیک نفرستید
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • نسل جدید با مربی گمنام به دنبال شگفتی/ والیبال به المپیک می‌رسد؟
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی