Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: هرگونه فروش اینترنتی دارو ممنوع است و عرضه و توزیع دارو تنها در شبکه رسمی و از طریق داروخانه‌ها مجاز است.

بازار داغ داروهای تقلبی در خریدهای اینترنتی

وی ادامه داد: وزارت بهداشت به مردم صریحاً هشدار می‌دهد که هرگونه دارویی که به صورت اینترنتی به فروش می‌رسد غیر قانونی، قاچاق و تقلبی است و داروهای اینترنتی از طریق سایت‌های خلق‌الساعه انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: معمولا داروهای گران قیمت از طریق اینترنتی در مدت محدودی به فروش می‌رسد سپس فروشنده این داروها از دسترس خارج می‌شوند.

حریرچی اضافه کرد: معمولا داروهای خریداری شده اینترنتی با پیک‌های موتوری معمولی به درب منازل فرستاده می‌شوند و آدرس دقیقی از صاحبان شرکت‌های دارویی و افرادی که اقدام به فروش دارو کرده‌اند، در دست نیست.

وی بیان کرد: فروش دارو به صورت اینترنتی از طریق داروخانه‌ها فعلا مجاز نیست اما برخی داروهای بیماران، ‌شیرهای خشک و رژیمی بیماران خاص را به وسیله پیک به درب منازل تحویل می‌دهیم و این کار بوسیله وزارت بهداشت،‌ سازمان غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور انجام می‌شود.

نقش پلیس فتا در محدود کردن فروش اینترنتی دارو

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: شرکت‌هایی که اقدام به فروش اینترنتی دارو می‌کنند با عملکرد پلیس فتا شناسایی و سایتشان بسته می‌شود، با افراد ذیربط برخورد جدی و قانونی انجام می‌گیرد.

وی در خصوص مطالبات کارکنان بازنشسته وزارت بهداشت افزود: پاداش پایان خدمت کارکنان و اعضای هیئت علمی با تاخیر قابل توجهی رو به رو بوده است به طوری که پاداش سال 95 برخی کارکنان بازنشسته و پاداش بازنشستگان سال 94 در تعدادی از شهرستان‌ها پرداخت نشده است.

حریرچی گفت: مجلس و دولت تدبیری برای رفع مشکلات آموزش و پرورش دیده است و امروزه مشکلات آنها تا حد زیادی حل شده است و من امیدوارم دولت و مجلس راه‌حلی برای پاداش بازنشستگان وزارت بهداشت پیدا کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: پرداخت پاداش بازنشستگان دولت زمان مشخصی ندارد و در این راستا سازمان برنامه و بودجه و مجلس حمایت‌های لازم را از وزارتخانه‌ها دارند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۴۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، افزود: تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، گفت: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد. 

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند. 

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • قلیان لاکچری که چند سال پیش ممنوع بود حالا مجاز شده!
  • قلیانی لاکچری که چند سال پیش ممنوع بود حالا مجاز شده!
  • عرضه اینترنتی دارو به صورت آزمایشی