Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-25@23:13:57 GMT

خوشبو کردن دهان با دمنوش رزماری

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۴۵۰۴۴

عطر و بوی رزماری خلق و خوی شما را بهتر و استرس را کاهش می‌دهد، در آروماتراپی (رایحه درمانی) نیز از اسانس رزماری برای رفع استرس استفاده می‌شود.به گزارش بلاغ،رزماری گیاهی چوبی، معطر و همیشه سبز با برگ‌هایی سوزنی شکل و گل‌های سفید، صورتی، بنفش یا آبی است؛ در این مطلب برخی از خواص این گیاه را بیان می‌کنیم   تقویت حافظه با رزماری رزماری به بهبود حافظه و افزایش تمرکز کمک شایانی می‌کند، همچنین مصرف این گیاه در افرادی که دچار اختلالات شناختی هستند، مفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رفع استرس با رزماری عطر و بوی رزماری خلق و خوی شما را بهتر و استرس را کاهش می‌دهد؛ در آروماتراپی (رایحه درمانی) نیز از اسانس رزماری برای رفع استرس استفاده می‌شود.   تقویت سیستم ایمنی بدن با رزماری ترکیبات موجود در رزماری خاصیت آنتی اکسیدانی، ضدالتهاب و سرطانی دارند، بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند.   نابودی عفونت‌های باکتریایی معده با رزماری رزماری، نقش موثری در مقابله با عفونت‌های باکتریایی معده دارد؛ این گیاه از رشد هلیکو باکتر پیلوری که یک پاتوژن (بیماری‌زا) شایع، بسیار خطرناک و عامل زخم معده هم است، جلوگیری می‌کند؛ رزماری همچنین عفونت‌های ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس (استاف) را نیز از بین می‌برد.   درمان مشکلات گوارشی با رزماری رزماری برای درمان درد‌های شکمی، یبوست، نفخ و اسهال استفاده می‌شود.   خوشبو کردن دهان با رزماری رزماری نقش موثری در خوشبو کردن دهان دارد؛ برای این منظور باید برگ‌های رزماری را در یک لیوان آب داغ قرار دهید و با آب آن، دهان خود را بشویید، این کار باکتری‌های مضر دهان را از بین می‌برد و دهان را خوشبو می‌کند.   تحریک جریان خون با رزماری رزماری جریان خون را تحریک می‌کند، در نتیجه اکسیژن رسانی به بافت‌ها و اندام‌های مختلف بهتر صورت می‌گیرد.   کاهش التهاب مفاصل با رزماری در رزماری ترکیب ضدالتهابی قوی به نام اسید کارنوسیک وجود دارد که التهاب مفاصل، ماهیچه‌ها و رگ‌های خونی را کاهش می‌دهد.   جوانسازی پوست با رزماری برگ‌های رزماری باعث جوانسازی پوست می‌شوند، این گیاه همچنین نقش موثری در درمان لک و جوش دارد.   طرز تهیه دمنوش رزماری برای تهیه دمنوش رزماری باید یک قاشق غذاخوری رزماری خرد شده را در قوری بریزید سپس یک لیوان آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه دَم بکشد؛ می‌توانید از عسل یا نبات برای شیرین کردن آن استفاده کنید.   موارد منع مصرف رزماری مصرف رزماری برای افرادی که دچار انسداد مجاری صفراوی یا بیماری کبد هستند، ممنوع است؛ کودکان زیر ۱۲ سال نیز باید از استفاده از برگ‌های خشک رزماری خودداری کنند؛ مصرف این گیاه علائم صرع و تشنج را تشدید می‌کند؛ زنان باردار و شیرده نیز باید از استفاده از رزماری پرهیز کنند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۵۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیا می‌دانستید که دهان ما خانه تعداد زیادی باکتری است؟ در واقع تعداد باکتری‌های موجود در دهان انسان از تعداد افراد کل دنیا بیشتر است! شاید باورنکردنی به نظر برسد، اما حقیقت دارد. دهان ما مملو از میکروارگانیسم‌های ریز است که نقش مهمی در سلامت کلی ما دارند. این باکتری‌ها اشکال و اندازه‌های مختلفی دارند و در حالی که برخی از آنها بی ضرر هستند، برخی دیگر می‌توانند مشکلاتی مانند پوسیدگی دندان و بیماری لثه ایجاد کنند. بیایید عمیق‌تر در دنیای شگفت‌انگیز باکتری‌های دهان غواصی کنیم تا بفهمیم چرا این باکتری‌ها بسیار فراوان هستند و چه کاری می‌توانیم برای کنترل آنها انجام دهیم.

باکتری‌ها موجودات تک سلولی هستند که آنقدر ریز هستند که بدون میکروسکوپ دیده نمی‌شوند. آنها در همه جا وجود دارند، از جمله در دهان ما. شاید تعجب کنید که چرا در چنین فضای کوچکی این همه باکتری وجود دارد. خوب، دهان ما محیط مناسبی را برای رشد این میکروارگانیسم ها فراهم می‌کند. دهان گرم و مرطوب است و غذای زیادی برای تغذیه باکتری ها وجود دارد. دهان ما همچنین محل قرارگیری سطوح مختلف مانند دندان، لثه و زبان است که زیستگاه‌های مختلفی را برای استعمار باکتری‌ها فراهم می‌کند!

همه باکتری های موجود در دهان ما مضر نیستند. در واقع، بسیاری از آنها مفید هستند و به حفظ تعادل سالم در اکوسیستم دهان ما کمک می‌کنند. این باکتری‌های خوب به تجزیه ذرات غذا، مبارزه با میکروب های مضر و حتی محافظت از دندان های ما در برابر پوسیدگی کمک می کنند. با این حال، هنگامی که تعادل به هم می‌خورد، باکتری‌های مضر می‌توانند بر اوضاع مسلط شوند و باعث مشکلات سلامت دهان شوند. بهداشت نامناسب دهان، مانند مسواک نزدن و نخ دندان کشیدن منظم، می تواند منجر به ایجاد یک لایه چسبنده حاوی باکتری شود. اگر این لایه برداشته نشود، به جرم دندان تبدیل خواهد شد که به بیماری لثه کمک می‌کند.

اما چه کاری می‌توانیم انجام دهیم تا باکتری‌های موجود در دهان خود را تحت کنترل نگه داریم؟ پاسخ ساده است: رعایت بهداشت دهان و دندان. مسواک زدن حداقل دو بار در روز با خمیر دندان حاوی فلوراید، نخ دندان کشیدن روزانه و مراجعه منظم به دندانپزشک برای معاینات و تمیز کردن دندان ها از اقدامات ضروری برای حفظ سلامت دهان است. با انجام این کار، می توانید به کنترل باکتری های مضر کمک کنید و از مشکلاتی مانند حفره دندان و بیماری لثه جلوگیری کنید. رعایت بهداشت دهان و دندان برای حفظ تعادل سالم باکتری ها و اطمینان از داشتن دهانی سالم کلیدی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چطور جلوی بیرون ریختن آب دهان در خواب را بگیریم؟
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • دمنوشی که موجب جلوگیری از اضافه وزن می‌شود
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت
  • بهترین دمنوش ها برای دفع سنگ کلیه
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • فلوراید تراپی بیش از ۷۶ هزار نفر از دانش آموزان روستایی خوزستان
  • دانش آموزان روستایی خوزستان فلوراید تراپی شدند
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • پشمینه رستنی شفابخش دشت‌های اصفهان