Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان، هدف دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از بین بردن اتحاد در بین اعضای اوپک (سازمان کشورهای صادرکننده نفت) و افزایش فشار بر ایران است.

این شبکه به نقل از خبرنگار خود نوشت: کاهش میزان تولید می‌تواند به منزله پیامی قدرتمند به بازار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع همچنین می‌تواند همکاری نزدیک بین اعضای اوپک و دیگر کشور‌ها را نشان دهد. به همین دلیل دونالد ترامپ در پیامی توئیتری به این موضوع واکنش نشان داد. برخی از کشور‌ها معتقدند تولید نفت باید یک میلیون و ششصد هزار بشکه در روز کاهش یابد، اما عربستان سعودی تنها با کاهش یک میلیون بشکه‌ای در روز موافق است و آن‌ها هنوز به توافق نرسیده اند. فردا در ساعت نه و نیم صبح به وقت وین آن‌ها با اعضای غیرعضو دیداری خواهند داشت تا به یک نظر مشترک برسند.

این شبکه افزود توجه به سخنان وزیر نفت عربستان سعودی و همتای نیجریه‌ای وی نشان می‌دهد آن‌ها نظرات متفاوتی درباره این موضوع دارند.

خبرنگار در ادامه در پاسخ به این سوال مجری شبکه که پرسید با توجه به دیدار‌هایی که با وزرای مختلف عضو اوپک داشته اید چه میزان کاهش می‌تواند آن‌ها را به هدف شان یعنی افزایش بهای نفت نزدیک کند، گفت: هدف آن‌ها رسیدن به بهای هفتاد دلار برای هر بشکه است. نفوذ آمریکا بر عربستان سعودی امروز بسیار مشهودتر بود. این موضوع به اتحاد و یا تفرقه بین اعضای اوپک بستگی دارد. البته دولت ترامپ به دنبال از بین بردن اتحاد در بین اعضای اوپک است.

وی می‌افزاید: قطر پس از ده‌ها سال عضویت اعلام کرده است که قصد دارد از این سازمان در سال ۲۰۱۹ خارج شود. قطر بر روی این موضوع تاکید می‌کند که این یک تصمیم سیاسی نیست، اما شما می‌دانید که رقیب منطقه‌ای آن‌ها عربستان سعودی است. عربستان سعودی روزانه یازده میلیون بشکه نفت در روز تولید می‌کند و این در حالیست که قطر تنها ششصد هزار بشکه نفت در روز تولید می‌کند و تمرکز آن بر روی تولید گاز طبیعی است.

خبرنگار سی‌ان‌ان در ادامه با توجه به دعوت پادشاه عربستان سعودی از شیخ تمیم، امیر قطر برای حضور در نشست شورای همکاری خلیج فارس در ریاض درباره احتمال شاهد بودن تحولاتی در روابط دو کشور، گفت: به نظرم این نمی‌تواند به منزله تغییر مهمی باشد. من حداقل در بازار نفت هرگز شاهد آن نبوده ام که رفتار‌های عربستان سعودی نشان دهنده این موضوع باشد که آن‌ها به دنبال یافتن راه حلی باشند.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، در پی عدم توافق نهایی اعضای سازمان کشور‌های صادرکننده نفت در خصوص چگونگی کاهش تولید، بهای نفت در بازار نیویورک روز پنجشنبه کاهش یافت. روز پنجشنبه تمام نگاه‌ها به سوی وین بود که نشست عمومی اعضای اوپک در آنجا برگزار می‌شد. اما اعضای این کارتل مهم نفتی در روز نخست مذاکرات به رغم رایزنی‌های طولانی نتوانستند در خصوص روش‌های کاهش تولید به نتیجه برسند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اوپک آمریکا عربستان قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۵۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!

شرکت بوئینگ تایید کرده که قصد دارد با فروش جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس ۲» به عربستان سعودی، درآمد‌های خود از این نسل جنگنده را افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیما‌های اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

دیگر خبرها

  • سرخپوشان به دنبال بردن نساجی در شهر خسته/ استقلالی ها درصدد تثبیت صدرنشینی
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • استقلال آماده بالا بردن جام قهرمانی شد