Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ رییس مجلس گفت: اگر آمریکا تخلف کند و سایر کشورهای عضو اقدامی نکنند، برجام فایده ای برای ایران نخواهد داشت از این رو نقش چین، روسیه و کشورهای اروپایی در حفظ پیمان هسته ای بسیار مهم ارزیابی می شود.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر پنجشنبه، با چن زو نایب رئیس مجلس ملی جمهوری خلق چین که برای حضور در دومین کنفرانس رؤسای مجالس ۶ کشور آسیایی برای مقابله با تروریسم به ایران سفر کرده است، دیدار و گفت و گو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاریجانی در این دیدار با اشاره به نقش مهم چین در شرایط پیچیده کنونی منطقه و بین الملل گفت: خوشبختانه روابط ایران و چین در سطح بالایی قرار دارد و رایزنی های سیاسی دو کشور در سطوح مختلف نشان دهنده عمق روابط است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید بر ضرورت حفظ برجام از سوی سایر کشورهای عضو گروه ۱+۵ بعد از خروج آمریکا از برجام، اظهار کرد: اگر آمریکا تخلف کند و سایر کشورهای عضو اقدامی نکنند، برجام فایده ای برای ایران نخواهد داشت از این رو نقش شما، روسیه و کشورهای اروپایی در حفظ پیمان هسته ای بسیار مهم ارزیابی می شود.

لاریجانی در ادامه تصریح کرد: همکاری های ۶ کشور ایران، چین، پاکستان، ترکیه، روسیه و افغانستان در مقابله با تروریسم بسیار مهم است به ویژه اینکه آمریکا طی سال گذشته اقدام به انتقال تعداد زیادی از داعشی ها به افغانستان کرده که می تواند مجددا همان دردسری را که در عراق و سوریه به وجود آورد در مناطق دیگری از آسیا به وجود بیاورد.

چین برای حفظ برجام تلاش می‌کند

چن زو نایب رئیس مجلس ملی جمهوری خلق چین ضمن ابلاغ سلام رئیس کنگره ملی خلق چین و تشکر از پذیرایی گرم جمهوری اسلامی و با اشاره به نقش ریاست مجلس در سیاستگذاری در حوزه های مختلف، گفت: حفظ ثبات و تقویت همکاری های تجاری در حوزه عملیاتی مهم بوده و امیدواریم با تلاش کشورها، کنفرانس مجالس ۶ کشور با موفقیت برگزار شود.

نایب رئیس مجلس ملی چین در ادامه، سفرهای دوجانبه میان ایران و چین را در ارتقای سطح روابط مثمر ثمر دانست و افزود: علی‌رغم وضعیت خاص منطقه ای و بین المللی، هدف چین برقراری روابط درازمدت با ایران است و امیدواریم با همکاری با طرف ایرانی همکاری ها در حوزه منطقه ای و بین المللی را افزایش دهیم.

وی در ادامه ضمن ابراز حمایت چین از توافق هسته ای، بیان کرد: چین برای حفظ برجام تلاش کرده چرا که ایران طی سال ها بزرگ ترین شریک تجاری چین بوده و تفاهم نامه های همکاری زیادی میان دو کشور وجود دارد.

چن زو در ادامه از تمایل چین برای سرمایه گذاری در حوزه های مختلف در ایران خبر داد و افزود: چین در پروژه های عمرانی مختلفی در ایران حضور دارد و قطعا مشکل همکاری های بانکی را که دغدغه ایران است پیگیری خواهیم کرد.

نایب رئیس مجلس ملی چین در ادامه با اشاره به موضوع کنفرانس ۶ کشور آسیایی برای مقابله با تروریسم، عنوان کرد: در سال های اخیر ایران و چین همکاری های خوبی برای مبارزه با تروریسم داشته اند.

وی ادامه داد: لازم است پارلمان های دو کشور در حوزه تبادل تجربیات و قانونگذاری ها به خصوص اصلاح قوانین فی مابین و امضای تفاهم نامه های بیشتر با یکدیگر همکاری بیشتری داشته و در این زمینه اقدام عملی صورت دهند.

نایب رئیس مجلس ملی جمهوری خلق چین در پایان درباره موضوع روابط دو کره خاطرنشان کرد: همکاری‌ها میان کره جنوبی و شمالی افزایش یافته و چین همواره خواستار برقراری ثبات در شبه جزیره کره است و در این راستا اقدام می کند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف چین علی لاریجانی مجلس شورای اسلامی برجام منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۹۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناسان آمریکایی: اوکراین و اسراییل تبدیل به آزمایشگاه های جنگی روسیه و ایران شده اند

کارشناسان آمریکایی می گویند روسیه و ایران، اوکراین و اسراییل را به "آزمایشگاه های میدان نبرد" تبدیل کرده اند.

به گزارش عصرایران، وبگاه آمریکایی "هیل" (وبگاه کنگره آمریکا) در این باره نوشت: کارشناسان آمریکایی روز چهارشنبه در یک کمیته فرعی امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفتند که روسیه و ایران از اوکراین و اسراییل به عنوان "آزمایشگاه های میدان نبرد" برای بررسی نقاط آسیب پذیری نظامی غرب استفاده می کنند.

"دانا استرول" مدیر تحقیقات "موسسه واشنگتن"، در جلسه استماع  روز چهارشنبه به قانونگذاران آمریکایی گفت: روسیه و ایران با هم از اوکراین و خاورمیانه به عنوان آزمایشگاه‌های میدان نبرد برای بهبود تسلیحات و توسعه تکنیک‌هایی برای غلبه بر سیستم‌های دفاعی ایالات متحده و متحدانش استفاده می‌کنند."

استرول افزود: "ایران از روسیه درس هایی در مورد بسته های حمله ترکیبی و همچنین نقاط قوت و ضعف سامانه های دفاع هوایی و موشکی منشاء غربی می گیرد."

این جلسه تنها چند روز پس از آن برگزار می شود که ایران بامداد یکشنبه گذشته حمله هوایی بی سابقه ای را به اسراییل انجام داد. ارتش اسراییل گفت که ایران حدود 170 پهپاد، 120 موشک بالستیک و 30 موشک کروز شلیک کرده است. 

به گفته استرول و  دیگر ناظران، حمله ایران به اسراییل "به طرز قابل توجهی شبیه حملات روسیه به اوکراین بود."

"تام کین"، نماینده حزب دموکرات در این باره گفت: "روسیه از مبادلات نظامی و سیاسی با تهران در طول جنگ داخلی سوریه به نفع خود استفاده کرده است."

ولادیمیر پوتین، رییس فدراسیون روسیه روز دوشنبه حمله تلافی جویانه ایران به اسراییل را "بهترین راه برای مجازات متجاوز و مظهر درایت و عقلانیت رهبران ایران" خواند.

به گفته کارشناسان در جلسه روز چهارشنبه، اتکای روسیه به تسلیحات ایران برای ادامه تهاجم خود به اوکراین، توازن قوا را در روابط این 2 کشور تغییر داده و نفوذ روسیه بر ایران را کاهش داده و در عوض آن به نظر می رسد ایران توانایی های بیشتری در تنظیم رابطه خود با روسیه به دست آورده است.

"گابریل نورونها" از موسسه یهودی برای امنیت ملی آمریکا گفت: "یکی از جدیدترین تحولاتی که ما باید آن را مختل کنیم، افزایش محصولات تسلیحاتی و مهمات روسیه و ایران است که امروز به روسیه برای تسلط بر اوکراین کمک می‌کند، اما فردا می‌تواند به ایران برای غلبه بر اسرائیل کمک کند."

"گیب آمو" دیگر نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در جلسه کمیته روز چهارشنبه گفت: "اخیرا رهبری فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) ابراز نگرانی کرده است که روسیه ممکن است به زودی هواپیماهای سوخو 35 روسی را در ازای پهپادها و تسلیحات ایرانی در اختیار ایران قرار دهد."

آمو افزود: "فقط تصور کنید حمله [علیه اسراییل] با جنگنده‌های پیشرفته چه شکلی می‌شد."

قانونگذاران در جلسه این کمیته فرعی با استناد به "حمایت قوی" بایدن که در بیانیه ای در روز چهارشنبه اعلام شد، از مجلس نمایندگان خواستند بسته هزینه های دفاعی که مدت هاست متوقف شده برای کمک به اوکراین، اسراییل و هند و اقیانوسیه را تصویب کند.

بایدن گفت: "من فورا این قانون را امضا خواهم کرد تا به جهان پیام بدهم: ما در کنار دوستانمان هستیم و اجازه نمی‌دهیم ایران یا روسیه موفق شوند."

آن واگنر، نماینده مجلس نمایندگان آمریکا گفت: "جهان در آتش است و ما نمی‌توانیم سرمان را در شِن‌ دفن کنیم."

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: دفاع روسیه از حمله ایران به اسراییل: واکنشی بود به انفعال شرم آور شورای امنیت درباره حمله به کنسولگری (+فیلم) چرا جنگ ایران و اسراییل به نفع روسیه نیست؟ حسادت زلنسکی به نتانیاهو: از اوکراین هم مثل اسراییل دفاع کنید

دیگر خبرها

  • هشدار روسیه درباره برنامه غرب برای ترور زلنسکی/سقوط بمب‌افکن استراتژیک ارتش روسیه
  • گروه ۷ کشور‌های همکاری کننده با روسیه را تهدید به تحریم کرد
  • گروه ۷ کشورهای همکاری کننده با روسیه را تهدید به تحریم کرد
  • تلاش کنگره آمریکا برای فروش تیک‌تاک ادامه دارد
  • حیدری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسرائیل درصدد اجماع سازی بین‌المللی علیه ماست/ ریزپرنده‌ها همیشه بوده‌اند
  • اردوغان: کشورهای غربیِ مخالف حمله ایران باید به اسرائیل بگویند: بس کن!
  • کشورهای غربیِ مخالف حمله ایران باید به اسرائیل بگویند: بس کن!
  • کارشناسان آمریکایی: اوکراین و اسراییل تبدیل به آزمایشگاه های جنگی روسیه و ایران شده اند
  • اگر به ایران حمله کنید... ؛ هشدار جدید آمریکایی‌ها به اسرائیل
  • عملیات «وعده صادق» هیمنه رژیم صهیونیستی و آمریکا را فروریخت