Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@08:40:53 GMT

گزینه‌های روی میز سنا علیه ولیعهد سعودی

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۴۹۳۹۲

گزینه‌های روی میز سنا علیه ولیعهد سعودی

رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا از برنامه های این مجلس برای برخورد با حمایت های کاخ سفید از عربستان در خصوص قتل «جمال خاشقجی» خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قرار است ظرف روزهای آینده سنای آمریکا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را علیه عربستان در خصوص قتل جمال خاشقجی مورد بررسی قرار دهد.

بخشی از این قطعنامه مربوط به حمایت‌های کاخ سفید از عربستان و شخص «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی در این پرونده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  در همین رابطه سی ان ان با اشاره به تصمیمات سنا در این رابطه به نقل از «باب کورکر» رئیس کمیته خارجی سنای آمریکا می نویسد: سنای آمریکا در حال بررسی سه گزینه در واکنش به پرونده خاشقجی است که از جمله آنها تصویب طرحی برای محکومیت محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان، پیش نویس قانون تعلیق فروش سلاح به این کشور و طرح کاهش کمک‌های آمریکا به جنگ یمن به رهبری عربستان هستند.   پیش‌بینی می‌شود مجلس سنای آمریکا هفته آتی طرحی درباره یمن را تصویب کند.   روز چهارشنبه شش تن از اعضای مجلس سنای آمریکا از دو حزب جمهوریخواه و دموکرات پیش نویس طرحی را ارائه کردند که در آن بن سلمان مسئول قتل خاشقجی معرفی شد.   احتمال اخراج خالد بن سلمان از آمریکا رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا گفت که مشورت هایی برای اخراج «خالد بن سلمان» سفیر عربستان از واشنگتن در حال انجام است.   کورکر در توضیح این مطلب گفت: با اظهاراتی که سفیر عربستان در پی قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار سعودی داشته هیچ اعتباری برایش باقی نمانده است.   رسانه ها پیشتر از وجود یک فایل صوتی در سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) درباره تماس تلفنی میان محمد بن سلمان ولیعهد عربستان با برادرش خالد سفیر این کشور در آمریکا خبر داده بودند که در آن دستور قتل خاشقجی ضبط شده است. ولیعهد در این پیام صوتی می‌خواهد تا هر چه زودتر خاشقجی ساکت شود.   نمایندگان مجلس سنای آمریکا طرحی را ارائه داده اند که ولیعهد سعودی را مسئول قتل خاشقجی و وخامت اوضاع یمن معرفی می کند.   گراهام سناتور جمهوریخواه نیز در جریان نشست کنگره با «جینا هاسپل» رئیس سیا، رئیس جمهوری آمریکا را متهم کرد که نمی خواهد مدارک مربوط به دست داشتن ولیعهد سعودی در این قتل را بپذیرد.   وی با استناد به «قانون مگنیتسکی» خواستار مجازات علیه کسانی شد که در قتل خاشقجی دست داشته اند.   قانون مگنیتسکی قانونی آمریکایی است که کنگره آمریکا آن را تصویب و باراک اوباما رئیس جمهوری وقت این کشور در دسامبر سال ۲۰۱۲ با امضای خود آن را اجرایی کرده است. نام این قانون در ارتباط با نام فردی به نام سرگئی مگنیتسکی است.   مگنیتسکی حقوقدان و وکیل دعاوی بود که برای دفتر وکالت آمریکایی «فایراستون دانکن» در روسیه کار می‌کرد و به صندوق سرمایه‌گذاری انگلیسی «هرمیتیج کپیتال منیجمنت» مشاوره می‌داد.   مگنتیسکی که متهم به امتناع از پرداخت مالیات در روسیه بود در روز ۱۶ نوامبر ۲۰۰۹ در بازداشتگاه موقت بوتیرکا در مسکو در گذشت.   به گفته مقام‌های روسیه، مگنیتسکی در فرارهای مالیاتی بنیاد انگلیسی مستقر در روسیه نقش اصلی را ایفا می‌کرده است. پس از اقدام کنگره آمریکا در تصویب قانون مگنیتسکی، روسیه سپس پرونده اختلاس مالیاتی ۵۰۰ میلیون روبلی (۱۷ میلیون دلار) وی را به دادگاه ارائه کرد.   آمریکا در واکنش به مرگ مگنیتسکی بر اساس قانونی که خودش آن را تصویب کرده علیه افرادی که آنها را در مرگ مگنیتسکی مقصر می‌خواند تحریم‌هایی را برقرار می‌کند و در این رابطه به اصطلاح فهرست مگنیتسکی علیه ناقضان حقوق بشر را در روسیه تهیه کرده و اصلاحیه جکسون - ونیک را در رابطه با روابط تجاری- اقتصادی با روسیه لغو کرد.   منبع: مهر

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۹۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملک سلمان را به بیمارستان بردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از عربی ۲۱، منابع سعودی از انتقال سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربسان به بیمارستان ملک فیصل جده خبر دادند.

دیوان پادشاهی عربستان در بیانیه ای کوتاه اعلام کرد که ملک سلمان برای انجام آزمایش های معمولی به این بیمارستان منتقل شده است.

طبق بیانیه دیوان پادشاهی عربستان، ملک سلمان برای انجام معاینات معمولی که چند ساعت طول می‌کشد پذیرش شده است.

ملک سلمان سال ۲۰۱۵ پادشاه عربستان شد. پادشاه ۸۸ ساله عربستان در ماه مه ۲۰۲۲ نیز به منظور انجام معاینات پزشکی به بیمارستان منتقل شده بود. پادشاه عربستان سعودی سال‌هاست که به شدت بیمار است. پس از او قدرتمندترین مرد کشور همچنان محمد بن‌سلمان پسر پادشاه عربستان محسوب می‌شود.

خانواده سلطنتی عربستان به‌ندرت در مورد وضعیت سلامتی پادشاه این کشور اظهار نظر می‌کنند. ملک سلمان در سال ۲۰۲۰ نیز برای برداشتن کیسه صفرا تحت عمل جراحی قرار گرفت.

کد خبر 6087877

دیگر خبرها

  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • انتقاد سناتور سندرز در سنای آمریکا علیه کمک مالی به تل آویو
  • سنای آمریکا بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان را تصویب کرد
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم به زودی به نقطه‌ای می رسیم که دیگر گزینه‌ای نداریم
  • تصویب چند طرح ضد ایرانی در سنای آمریکا / تحریم خریداران نفت و منع صدور فناوری موشکی و پهپادی ایران در چارچوب این بسته
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات