Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-07@05:58:58 GMT

غفلت؛ عامل عقب‌افتادگی سیر تکاملی و رشد فرد

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۵۰۱۱۶

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مصطفی مهدوی معاون تعلیم و تربیت سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان در کارگاه مهدویت که به همت بسیج طلاب مدرسه علمیه بنت الرسول (س) شهرستان الشتر برگزار شد در بین طلاب این مدرسه علمیه اظهار داشت: مهم‌ترین عاملی که باعث می‌شود شخصی سیر تکاملی و رشد خودش را عقب بی افتد غفلت است و بهترین عامل برای تقرب و رشد توجه است یعنی کارهای روزمرۀ شخص باعث غفلتش نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) خاطرنشان کرد: روایتی از پیامبر اکرم (ص) منقول است که فرمودند: «قلب‌ها سه نوع‌اند، اول؛ قلبی که مشغول و وابسته به دنیا است، دوم؛ قلبی که مشغول به تنعمات اخروی است، سوم؛ قلبی که وابسته به مولا است. اما آن قلبی که وابسته به دنیا است همیشه دچار سختی و گرفتاری است و آن قلبی که وابسته به تنعمات اخروی است به درجات و مراتب بالایی می‌رسد و قلبی که دل‌بسته به مولا است هم دنیا، هم آخرت و هم خدا را دارد.

 

مهدوی با توجه به شناخت امام زمان (عج) عنوان کرد: از شرایطی که واجب است یک محب امام بداند شناخت امام زمان (عج) است و منظور از شناخت امام اول؛ شناخت ظاهری امام زمان (عج)، دوم؛ شناخت باطنی و نسبت به جایگاه امام زمان (عج) در عالم هستی و سوم؛ شناخت تکالیف ما نسبت به امام زمان (عج) است.

 

وی بابیان سخن مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در مورد انتظار افزود: صبر و منتظر نشستن به معنای حرکت نکردن نیست بلکه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) می‌فرمایند: انتظار فرج یعنی کمربسته بودن، آماده بودن خود را از همه جهت برای آن هدفی که امام زمان (علیه الصّلاة و السّلام) برای آن هدف قیام خواهد کرد، آماده کردن آن انقلاب بزرگ تاریخی برای آن هدف انجام خواهد گرفت و او عبارت از ایجاد عدل و داد، زندگی انسانی، زندگی الهی، عبودیت خدا؛ این معنای انتظار فرج است.

 

معاون تعلیم و تربیت سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان با اشاره به بخش دیگری از سخن مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در مورد انتظار بیان کرد: انتظار دست قاهر قدرتمند الهىِ ملکوتی است که باید بیاید و با کمک همین انسان‌ها سیطره‌ی ظلم را از بین ببرد و حق را غالب کند و عدل را در زندگی مردم حاکم کند و انسان‌ها را بنده‌ی واقعی خدا بکند. باید برای این کار آماده بود، تشکیل نظام جمهوری اسلامی یکی از مقدمات این حرکت عظیم تاریخی است. هر اقدامی در جهت استقرار عدالت، یک‌قدم به سمت آن هدف والاست. انتظار معنایش این است.

 

وی با اشاره به تکلیف طلاب برای ظهور گفت: تکلیف طلاب برای ظهور اول؛ تلاش برای ایجاد شرایط در بعد فردی و دوم؛ بسترسازی مناسب برای تحقق شرایط در جامعه است.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۰۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفال به حافظ یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ به آب روشن می‌عارفی طهارت کرد..

فرارو- فال گرفتن از آثار ادبی، از باور‌های کهن این مرز و بوم است. در گذر زمان ساکنان این خاک به ادیبانی که گمان می‌بردند بهره‌ای از کلام حق دارند رجوع می‌شد. با این حال، اما در گذر زمان تنها تفال به حافظ در فرهنگ عامیانه ما باقی مانده است.

به آب روشن می‌عارفی طهارت کرد
علی الصباح که میخانه را زیارت کرد

همین که ساغر زرین خور نهان گردید
هلال عید به دور قدح اشارت کرد

خوشا نماز و نیاز کسی که از سر درد
به آب دیده و خون جگر طهارت کرد

امام خواجه که بودش سر نماز دراز
به خون دختر رز خرقه را قصارت کرد

دلم ز حلقه زلفش به جان خرید آشوب
چه سود دید ندانم که این تجارت کرد

اگر امام جماعت طلب کند امروز
خبر دهید که حافظ به می‌طهارت کرد

شرح لغت: حلقه زلف: چنبرگیشو، تشبیه صریح.

تفسیر عرفانی:‌

۱- حضرت حافظ در بیت چهارم می‌فرماید:

دل به بهای جان از پیچ و تاب گیسویش، خریدار بلا و آشوب شد. نمی‌دانم چه بهره‌ای برد که این معامله را کرد.

حال خود باید نیت خود را تفسیر نمایید.

۲- از ناله و تردید دست بردارید. همین هفته به یکی از مشاهد متبرکه بروید و دعا و نذر خود را ادا کنیدکه گشایش بسیار حاصل می‌شود. سوره مبارکه طه از آیه ۹۵ تا ۷۰ را با حضور قلب و معنی بخوانید که بسیار کارساز خواهد بود.

تعبیر غزل:

در زندگی گذشته خود ندانم کاری‌های بسیاری کرده‌ای که اکنون که به گذشته نگاه می‌کنی حتی خودت هم علت کارهایت را نمی‌فهمی. درست است که تاکنون هیچ سودی از عمر نبرده ای، ولی اکنون که خداوند فرصت دیگری در اختیارت قرار داده با توکل به او و از سر صدق نیت از نو شروع کن که گذشته ات نیز جبران خواهد شد.

دیگر خبرها

  • نکته مهمی که در توقیع امام زمان (عج) به شیخ مفید اشاره شد
  • نکونام: با وجود غفلت، 3 امتیاز ارزشمند گرفتیم
  • طنین نوای لبیک حجاج در حسینیه امام خمینی(ره)
  • تارتار سپاهان و تراکتور را تهدید کرد
  • خط و نشان تارتار برای بازیکنان بی انگیزه ملوان!
  • امام صادق (ع) در پی کسب و حفظ قدرت با هر شرایطی نبود
  • تفال به حافظ یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ به آب روشن می‌عارفی طهارت کرد..
  • ۳ عامل مهم در شکل‌گیری شخصیت محمد‌رضا سنگری
  • فتنه با لباس مشکی تا انحراف در دین/تقیه سازو کار امام صادق بود
  • امام جعفر صادق (ع) مجاهد جهاد تبیین بود