Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- گروهی از پژوهشگران حوزه پلیمر موفق به تولید چندین محصول در زمینه مواد شیمیایی حد واسط شده اند که نیاز پژوهشگران و آزمایشگاه های تحقیقاتی را به مواد مشابه خارجی رفع می کند.

مجری این طرح و سرپرست گروه محققان امروز (جمعه) در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: مواد شیمیایی حد واسط به طور خاص در ایران تولید نمی شود و بیشتر دانشجویان، بیمارستان های آموزشی و دانشگاه های علوم پزشکی برای انجام پروژه های تحقیقاتی از این مواد استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر حامد دائمی ادامه داد: سنتز این مواد بسیار زمانبر است و از طرفی واردات آنها هزینه زیادی را به دنبال دارد؛ به همین دلیل ما مواد را آماده کرده و در اختیار این پژوهشگران قرار می دهیم. سنتز در واقع ترکیب و ساخت مواد شیمیایی با ویژگی های جدید و کاربرد تازه است.

***ساخت مواد شیمیایی واسط برای اولین بار
به گفته وی، بسیاری از این محصولات برای اولین بار در کشور در واحد فناور ژرف اندیشان فناور زیست بسپار و با تلاش تیم تحقیق و توسعه توانمند و متخصص که از دانش آموخته های بهترین دانشگاه های کشور هستند، ساخته شده و گواهی ثبت اختراع دارد.
این عضو هیات علمی پژوهشگاه رویان افزود: بسیاری از محصولات شرکت ما از جمله مواد شیمیایی حد واسط در جشنواره های مختلف مانند جشنواره جوان خوارزمی سال 94، جشنواره ایده های برتر سال 94 و جشنواره جوان ایرانی فکر ایرانی سال 94، ارائه شده و رتبه کسب کرده اند.
وی در مورد دیگر محصولات این واحد توضیح داد: واحد ما در زمینه مهندسی بافت، مهندسی پلیمر، مهندسی پزشکی و شیمی مواد فعالیت می کند و حدود 40 محصول در زمینه مواد شیمیایی واسط و تجهیزات پزشکی تولید کرده است؛ یک گروه از این مواد شامل ترکیباتی طبیعی است که از جلبک ها به دست می آید و روند تحقیق و توسعه این محصولات 9 سال زمان برده است.
به گفته وی، به عنوان بخشی از فعالیت ها در این شرکت محصولات تجهیزات پزشکی شامل زخم پوش های پلیمری و پانسمان پیشرفته تولید می شود که دانش فنی ساخت آنها بومی سازی شده و در مرحله نیمه صنعتی قرار دارد.
دائمی بیان کرد: این محصولات آزمون های حیوانی را پشت سر گذاشته اند و باید تاییدیه های لازم را از مراجع ذی صلاح کسب کنند و سپس وارد فاز بالینی شوند. دریافت تاییدها برای این محصولات بسیار گران است و ما به عنوان یک واحد فناور جوان در حال جذب سرمایه برای پرداخت این هزینه ها هستیم؛ ضمن اینکه بعد از اخذ تایید ها باید تست بالینی در مراکز درمانی انجام شود.
وی تاکید کرد: بسیاری از این محصولات هنوز در کشور بومی سازی نشده و فقط محصولات وارداتی در بازار موجود است ولی در مورد تجهیزات پزشکی برای قبول محصول جدید به بازار مقاومتی از سمت بعضی پزشکان و مسئولان مربوطه وجود دارد.

***افزایش قیمت ارز و کاهش سود واحدها
دائمی در مورد مشکلات واحدهای فناور گفت: یکی از مشکلات این واحدها اخیرا افزایش قیمت ارز است؛ زیرا قیمت مواد اولیه حدود سه برابر شده و همه چیز تغییر کرده است. نمی توانیم محصول را با قیمت جدید به مشتری بدهیم، زیرا معمولا مشتری های ما محقق و دانشجو هستند و برای آنها ممکن نیست با این قیمت بخرند؛ بنابراین باید از سود خود کم کنیم.
این واحد فناوری در مرکز رشد پارک فناوری پردیس مستقر است.

علمی**9157* 2017*1961*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش مقاومت 92 علم و فناوري ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۰۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • تولیدهندوانه بافلزات سنگین/سلامت محصولات کشاورزی چقدرتضمین می‌شود
  • افزودنی های بتن
  • تولید ورق نازک سرآغازی برای رشد و شکوفایی خط قلع‌اندود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد