Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید آرش حسینی میلانی در نشست ارائه سیاست‌ها و برنامه‌های اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در حوزه ارزیابی و توجیه پروژه‌های محیط زیست شهری، به برنامه سوم توسعه شهر تهران اشاره کرد و گفت: در برنامه پنج ساله سوم شهر تهران، قطعا در حوزه محیط زیست باید اطلاعات دقیق‌تر و با شفافیت بیشتر در دسترس مدیران قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر ضرورت یکپارچه‌سازی نظام اطلاعات محیط زیست در مدیریت شهری تاکید کرد و اظهار داشت: باید با یک نظام هماهنگ و یکپارچه، همه اقدامات و فعالیت‌های محیط زیستی شهرداری تهران مدیریت و نظارت شود.

این عضو شورای شهر با تاکید بر اینکه امسال به پروژه‌هایی که توجیه محیط زیستی نداشته باشند، نباید بودجه تعلق گیرد، تصریح کرد: باید نظام جامع مدیریت محیط زیست جدی گرفته شود تا پروژه‌ها به لحاظ محیط زیستی در حین اجرا و بعد از آن با مشکل مواجه نشوند.

حسینی میلانی ادامه داد: موضوعاتی از قبیل کمبود آب در تهران و لزوم توجه به صرفه‌جویی آن و فرهنگ‌سازی در این زمینه در راستای تغییر الگوی مصرف، کاهش هزینه‌های غیرضروری، ارتقای چرخه مدیریت پسماند با تکیه بر تفکیک از مبداء از جمله مباحثی است که باید با استفاده از توان، تخصص، تجربه مدیران و کارشناسان مربوطه به آنها پرداخته شود.

وی بر تجهیز و آماده‌سازی ادارات محیط زیست در شهرداری برای سال ۹۸ تاکید و خاطرنشان کرد: تهیه گزارش‌های موردی برای مسئولان مناطق با تمرکز بر مشکلات حاد محیط زیستی در هر منطقه و تهیه شاخص‌های منطقه‌ای براساس چارچوب SOE و SDG کمک خواهد کرد تا مسایل و راهکارهای زیست محیطی در تصمیم‌گیری‌ها مورد توجه قرار گیرد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۰۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه امروز در مجموعه شهرداری اتفاقات بزرگی رقم خورده، که باید برای مردم بازگو شود که آثار و برکات آن در زندگی همشهریان مشهود خواهد بود، اظهار داشت: به طور مثال قطعاً هیچ کس نمی‌تواند موضوع آسفالت را منکر شود، درگذشته متوسط آسفالت ۷۰۰ هزار تن بوده اما امروز به یک میلیون و هفتصد هزار تن رسیده است و یا همچنین افتتاح پی در پی پروژه‌ها در شنبه‌های امید و افتخار و گشایش‌هایی که در پروژه‌ها اتفاق افتاده است.

فروزنده در ادامه افزود: همچنین نوسازی ناوگان حمل و نقل، اتوبوس برقی، تاکسی برقی، تقاطع همسطح، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام یادگار، شوشتری و بعثت که اخیراً اضافه شده تمامی این موارد از جمله اقداماتی است که در حوزه شهر سازی انجام شده و حوزه مالی در همه موارد و مسائل نقش اساسی و کلیدی بر عهده داشته است.

وی به تحقق بودجه سال ۱۴۰۲ در دی ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ برای اولین بار ۳۰ همت متمم ارائه شده است و امسال حتماً به رقمی بالاتر از این میزان خواهیم رسید.

معاون شهردار تهران گفت: برای امسال بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است که رقم ۸۰ هزار میلیارد تومان فقط به پروژه‌های عمرانی اختصاص دارد، افق ما در زمینه بسیار روشن است هر چند این امر وظیفه ما را سنگین‌تر خواهد کرد اما به لطف الهی، همدلی، همراهی و صمیمیت همکاران خدوم شهرداری به تحقق این مهم دست خواهیم یافت، زیرا هدف نهایی ما ارائه خدمت بیش از پیش به مردم می‌باشد.

کد خبر 6090568

دیگر خبرها

  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • وصول عوارض و معوقات آلایندگی محیط زیستی در استان سمنان پیگیری شود
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران