Web Analytics Made Easy - Statcounter

سوره بقره، آيه 45: («وَ اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاةِ وَ إِنَّها لَكَبِيرَةٌ إِلاَّ عَلَى الْخاشِعِينَ»)به گزارش بلاغ،

نماز، بر اثر داشتن اجزايي چون ركوع و سجود، تجسّمي از خضوع و خاكساري است و هر كسي حاضر به انجام آن نيست. ازاين‏رو در آيه فوق، امري بزرگ و سنگين معرّفي شده است. در جاي ديگر نيز آمده است: («كبر علي المشركين ما تدعوهم إليه»)[1]
تنها كساني مي ‏توانند به آساني آن را تحمّل كرده، آن را برپا دارند، از آن استعانت بجويند و به نتيجه برسند كه به امر عظيم‏ تر، يعني خشوع قلبي رسيده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنگ دروني و مبارزه با هواي نفس نيازمند خضوع و خاكساري دربرابر خداي بزرگ است.
خداي سبحان در جنگ با دشمن بيروني به ما فرمود: هرچه در توان داريد براي رويارويي با دشمن، سلاح فراهم سازيد و نيروي رزمي بسيج كنيد؛ («وأعدّوا لهم ما استطعتم من قوّة») [2] در جنگ دروني نيز مي ‏فرمايند: بايد خاشع و دل‏شكسته شويد تا بتوانيد بار سنگين نماز را بر دوش كشيد و همانند زميني كه با خشوع خود مي ‏تواند باران طبيعي را از آسمانِ مُلك جذب كند و در نتيجه، سرسبز و خرّم شود، شما نيز با خشوع دروني و با سلاح دعا و بكاء و با سرمايه اميد و رجا كه همه اين موارد در نماز جمع است، مي‏ توانيد از نماز كمك گيريد تا باران رحمت و مغفرت را از آسمان ملكوت، به زمينه تشنه خود سرازير كنيد.
خلاصه آن‏كه اولاً، در هر جنگي قدرت و عزم آهنين بر پيروزي بر دشمن لازم است. ثانياً، پيروزي در هر جنگي مشروط به خلوص و خضوع در برابر خداوند است. ثالثاً، سلاح جنگ بيرون آهن ستبر و سلاح جنگ درون آه رقيق است.

پي نوشت:

[1] شوري، 13.

[2] انفال، 60.

تفسير تسنيم، ج4، ص170-171.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۱۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدا و سیما تحمل نقدپذیری خود را بالا ببرد

به گزارش تابناک، قدس نوشت: علی صدری‌نیا، کارگردان «بی‌واسطه» گفت: در فصل دوم سراغ موضوعاتی رفتیم که مردم امکان حضور در آن فضاها را ندارند؛ مثلاً در قسمت اول به کارخانه اسلحه‌سازی پارچین رفتیم که یک مجموعه نظامی با حساسیت‌های بالای امنیتی است یا قسمتی دیگر سراغ رئیس سازمان انرژی اتمی رفتیم. وارد فضاهایی مثل رآکتورها و خط تولید رادیوداروها شدیم.

سراغ برخی معضلات و مشکلات اجتماعی رفتیم که روایت‌های کمتر دیده‌شده‌ای در قاب تلویزیون داشتند؛ مثلاً به بعضی از مناطق محروم سیستان و بلوچستان و یا حاشیه شهر تهران رفتیم.

رسانه ملی باید برندهای ماندگار در برنامه‌سازی سیاسی داشته باشد و این برندها، مقطعی نباشند. اگر قرار است روی افکار عمومی اثرگذار باشد باید تحملش را بالا ببرد تا بتواند برندهایی از برنامه‌های تلویزیونی سیاسی جدی را خلق کند.

مثلاً مسئله حجاب در مقطعی حساسیت بیشتری دارد و در یک بازه زمانی کوتاه، برنامه‌های گفت‌وگو محور با رویکردی باز در این باره روی آنتن می‌رود اما بعد تعطیل می‌شود.

دیگر خبرها

  • تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار| ابزاری که اندیشه را واژه می‌کند!
  • رسانه عبری: حزب الله قادر است الجلیل را محو کند
  • کشف ۴۳۰ کیلوگرم تریاک و حشیش از سوی یگان‌ ویژه
  • صدا و سیما تحمل نقدپذیری خود را بالا ببرد
  • کرملین: روسیه و چین فشارهای غرب را تحمل می‌کنند
  • الهندی:پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادر به حفاظت از خود نیست
  • پورحمیدی تحت فشار الماس شد!
  • چرا نسل کشی و جنایات جنگی صهیونیست‌ها، جرم تلقی نمی‌شود؟ + فیلم
  • روایت فرمانده فراجا از اهمیت هجمه سنگین دشمن علیه فرهنگ جامعه
  • تجمع روحانیون در حمایت از طرح «نور» با لباس جنگی + عکس