Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پارس تودي - همايش تقويت صلح در حالي در امارات برگزار مي شود که کشور ميزبان خود در جنايت هاي بسياري عليه بشريت دخالت دارد.
پايگاه عربي 21 روز جمعه به نقل از «ميدل إيست آي» انگليس گزارش داد، امارات متحده عربي در پرونده هاي قتل بسياري دست دارد. وضعيت اين کشور فرقي با وضعيت عربستان سعودي ندارد؛ هر چند که امارات در حفظ روابط عمومي خود در مقايسه با عربستان عملکرد موفق تري داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ميدل ايست آي در ادامه اين گزارش نوشت، بسياري از ناظران در خاورميانه به خوبي مي دانند که «محمد بن سلمان» "دوستي ماجراجو" براي «محمد بن زايد» حاکم ابوظبي قلمداد مي شود. البته حاکم ابوظبي همانند وليعهد عربستان حاکمي خطرناک است اما شيوه هاي وي براي پيشبرد اهدافش پيشرفته تر از شيوه هايي است که محمد بن سلمان براي تحقق اهداف خود بر مي گزيند.
بنابراين گزارش، چندان فرقي ندارد که حکام امارات در جنگ هاي خارجي بسياري از جمله جنگ ضد يمن مشارکت داشته و باعث آوارگي صدها هزار نفر و کشتار هزاران نفر ديگر در يمن شده باشند يا اينکه در داخل به سرکوب مخالفان و نقض آزادي سياسي شهروندان بپردازند مهم اين است که رژيم حاکم در امارات را نمي توان بهتر و عادلانه تر از حکومت حاکم در عربستان سعودي دانست. اما نکته مهم اينکه زيرکي حکام امارات در عرصه روابط عمومي باعث شده تا ناظران بين المللي تاکنون از اينگونه اقدامات حکام ابوظبي چشم پوشي کنند و انتقادي به عملکرد امارات نداشته باشند.
همايش تقويت صلح در جوامع مسلمان از برجسته ترين اقداماتي است که در راستاي حفظ روابط عمومي از سوي امارات صورت مي گيرد. اين همايش در هفته جاري با نظارت «عبدالله بن زايد» وزير امور خارجه امارات در حال برگزاري است. رياست اين همايش را که از سال 2014 بنيان گذاشته شد، «شيخ عبدالله بن بيه» پژوهشگر و سياستمدار موريتاني تبار مقيم عربستان برعهده دارد.
شايان ذکر است که مشارکت امارات در چنين فعاليت هاي ديني، ابزاري مفيد براي حفظ قدرت حکام امارات و نفوذ سياسي اين کشور در منطقه است. به گزارش ميدل ايست آي، مي توان با نگاهي به مواضع گزينشي مسوولان همايش «تقويت صلح» در مسائل جهاني، به روش و سلوک سياسي برگزار کنندگان اين همايش پي برد.
21 اکتبر «حمزه يوسف» از علماي مسلمان و مقيم شهر کاليفرنياي آمريکا، در صفحه اينستاگرام خود پيامي را که حامل امضاي «بن بيه» به عنوان رئيس شوراي اداره همايش تقويت صلح در جوامع مسلمان، بود، به منظور اعلام همبستگي با اقليت يهود، پس از حمله به کنيسه يهوديان شهر شهر پيتزبورگ در ايالت پنسيلوانيا، به اشتراک گذاشت. اين در حالي بود که پس از سر و صداهايي که حادثه قتل «جمال خاشقجي» منتقد عربستاني در کنسولگري عربستان سعودي در استانبول ترکيه ايجاد کرد و سبب شد تا نگاه افکار عمومي جهان يکبار ديگر متوجه حملات هوايي جنگنده هاي ائتلاف سعودي - اماراتي در يمن شود، مسوولان همايش «تقويت صلح در جوامعه مسلمان» در قبال اين موضوع سکوت اختيار کردند.
امارات از طريق رسانه هاي حامي دولت از همان ابتدا اعلام کرد که از سعودي ها در برابر فشارهاي بين المللي در پي قضيه قتل خاشقجي حمايت مي کند. عبدالله بن زايد ناظر و از اداره کنندگان همايش تقويت صلح نيز پس از گذشته 8 روز از حادثه قتل خاشقجي در صفحه شخصي اش، حمايت خود را از عربستان سعودي اعلام کرد.
در همايش هفته جاري نيز هيچ انتقادي به جنگ ضد يمني ها نشده؛ جنگي که از چهار سال قبل آغاز شده، هزاران کشته و زخمي به جاي گذاشته و ميليونها نفر را آواره کرده است. در اين همايش هيچ اشاره اي به بدترين بحران انساني جهان که در کشور همجوار امارات، در حال وقوع است، هيچ اشاره اي نشده و فقط جنايت هايي با اهداف سياسي از جمله تروريسم، محکوم شده است.
نکته مهم اينکه هر دو اقدام يعني «جنگ» و «همايش» با حمايت مالي حکام امارات صورت مي گيرد.
ميدل ايست آي در پايان گزارش خود نوشت، اين گونه اقدام هاي و ادعاي مجريان آن در حمايت از ارزشهاي اسلامي و آزادي عقيده، مانورهاي سياسي بيش نيست. چنين مانورهايي بسيارمضحک است. شرکت کنندگان در چنين همايش هاي صوري، خواه از قشر علما باشند خواه جزو مسوولان کشورهاي دوست و غربي، بايد طي آن به عملکرد برگزار کنندگان همايش نيز بپردازند، برگزار کنندگاني که نامشان در ليست بي رحم ترين مجرمان درعرصه نقض ارزش هاي ديني و آزادي هاي بيان و عقيده، مطرح است.114/118
مترجم: محبوبه جعفري
کليدواژه امارات

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۲۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟

با توجه به کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی در مسیر تشکیل دولت مستقل فلسطین، بسیار بعید است که بتوان از توافق عادی سازی قریب الوقوع میان ریاض و تل آویو سخن گفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های غربی همزمان با نشست داووس صحرا در ریاض و حضور آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در این نشست گزارش دادند که عربستان  آماده عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی می باشد. این فضاسازی رسانه‌ای که با آغاز دور جدید گفتگوها برای توقف جنگ غزه در قاهره همزمان بود، این انگاره را مطرح نمود که در صورتی که بنیامین نتانیاهو از ایده حمله به رفح دست بکشد و توافق تبادل اسرا را منعقد نماید، می‌تواند در ازای آن روابط رسمی با عربستان را برقرار نماید.

 از ابتدای تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی در نوامبر 2022، عادی سازی روابط با ریاض با الگو برداری از مدل روابط با امارات و بحرین به عنوان مهمترین دستور کار سیاست خارجی این رژیم روی میز قرار داشت. آمریکا برای متقاعد کردن نتانیاهو به منظور دست کشیدن از عملیات گسترده در رفح، تلاش کرد تا "دوراهی رفح یا ریاض" را در فضای رسانه‌ای منطقه‌ای و بین المللی شکل دهد.

دولت بایدن که از افزایش اعتراضات دانشجویی که از بدنه اجتماعی حزب دموکرات هستند، نگران است، تلاش دارد تا در سال منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سریع تر به جنگ غزه پایان دهد. از این رو می خواهد از جیب عربستان سعودی دستاوردی سیاسی برای نتانیاهو جفت و جور نماید تا وی به توافق تبادل اسرای پیشنهادی در قاهره و توقف جنگ تن بدهد.

اما واقعیت این است که با بررسی موضع گیری مقامات سعودی در نشست داووس صحرا، نشانه‌ای از تغییر جدی در موضع آنها در خصوص پرونده روابط ریاض با رژیم صهیونیستی قابل مشاهده نبود. مقامات عربستانی همچنان با تاکید بر سیاست سنتی شان مبتنی بر پافشاری بر روی گزینه تشکیل دولت مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 به پایتختی قدس شرقی که در سال 2001 در نشست بیروت تحت عنوان «ابتکار عربی» ارائه شده بود، نشان دادند که خبری از توافق قریب الوقوع در روابط با تل آویو نیست.

به نظر می‌رسد هیاهوی رسانه‌ای آمریکایی‌ها درباره توافق قریب الوقوع بیشتر برای جلب نظر نتانیاهو بود که البته موفق هم نبوده و دولت تندروی اسرائیل علاقه‌ای به توقف جنگ و کشتار در غزه ندارد.

در چنین شرایطی با توجه به آنکه افق روشنی برای تشکیل دولت فلسطین در چهارچوب راهکار دو دولتی مدنظر سعودی قابل دسترس نیست، بعید است که بتوان از توافق عادی سازی قریب الوقوع ریاض و تل آویو سخن گفت. مگر اینکه آمریکا موفق شود عربستان را متقاعد نماید که پیشنهاد ارائه شده برای انعقاد قرارداد راهبردی و امنیتی آنقدر با ارزش است که در ازای آن سیاست سنتی ریاض در قبال فلسطین را متحول نماید. در چنین شرایطی بر کسی پوشیده نیست که اعتبار سیاسی عربستان نزد افکار عمومی جهان عرب و کشورهای اسلامی خدشه دار خواهد شد به ویژه آنکه در نظر داشته باشیم که سعودی‌ها در مقایسه با امارات و بحرین جایگاه بالاتری در میان افکار عمومی عربی برای خودشان تعریف کرده‌اند.

هشدار عربستان به اسرائیل درباره حمله به رفحدرخواست عربستان بر ایجاد گذرگاه امن برای کمک به غزه

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • مناظره آتشین آمریکایی‌ها و سعودی‌ها درباره ایران در شبکه اسرائیلی!
  • 2 مسابقه مهم برای رویداد پادشاهی رینگ در عربستان تایید شدند/ اخبار WWE
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است