Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: در مجموع تاکنون به ۳۴۶ خانوار شامل ۱۷۳۰ نفر امدادرسانی شده و این عملیات‌ها با حضور ۱۲۹ نیروی عملیاتی در قالب ۲۹ تیم انجام شد. ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۲ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علی خدادادی امروز در جمع خبرنگاران درباره جزئیات امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر خوزستان به مناطق سیلابی اظهار داشت: در شهرک شهید طالقانی (محور آبژدان ـ مسجدسلیمان) اندیکا؛ نیروها و تجهیزات 2 تیم امداد و نجات به تعداد 8 نفر همراه با خودروی آمبولانس مستقر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پشتیبانی‌های انجام شده در این مناطق نیز شامل رهاسازی 15 نفر در 5 خودروی گرفتار در سیلاب که در اثر سیل و بارندگی شدید پل شهرک شهید طالقانی(حدفاصل آبژدان و گدار) زیر آب رفته بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با بیان اینکه آبگرفتگی پل شهرک شهید طالقانی سبب شد خودرو در دره مجاور سقوط  و یکی از سرنشینان آن دچار حادثه  شود، گفت: این فرد توسط نیروهای امدادی هلال احمر رهاسازی، احیا و به مرکز درمانی منتقل شد اما این مرد 37 ساله پس از انتقال به مرکز درمانی بر اثر شدت جراحات و ضربات وارده جان باخت.

وجود 487 نقطه بحرانی شبکه فاضلاب در اهواز؛ 30 مورد در دست اصلاح و تعمیر استمعضل آب‌گرفتگی اهواز و جهادگران آتش به اختیاری که جور مسئولان را به دوش کشیدنداحتمال آبگرفتگی معابر در نیمه شمالی خوزستان وجود دارد

وی  بیان کرد: در سطح شهرستان دزفول، شهرک حمزه و عشایر منطقه سیاه منصور، شهیون و عشایر حومه شهر 9 تیم امداد و نجات(35 نفر) و 6 خودروی آمبولانس و پشتیبانی مستقر هستند همچنین به 117 خانوار امداد رسانی شد.

خدادادی  با اشاره به خدمات ارائه شده در شهرستان مسجد سلیمان گفت: در مسجدسلیمان بازار چشمه علی، هشت پنگله، چهاربیشه، مال جونکی، نفتون، مال کریم 4 تیم امداد و نجات(21 نفر) و 4 خودروی آمبولانس و پشتیبانی مستقر است همچنین به50 خانوار امداد رسانی‌های لازم انجام شد.

وی افزود: روستاهای دره زرد، انجیره و آسماری باغملک نیز 2 تیم امداد و نجات(9 نفر) و 2خودروی آمبولانس و پشتیبانی مستقر است و به 27 خانوار(135 نفر) امداد رسانی شد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر خوزستان عنوان کرد: در منطقه شهید چمران(18 کیلومتری)، بخش عقیلی و عشایر حاشیه شهرستان گتوند 3 تیم امداد و نجات(11 نفره) و 3 خودروی آمبولانس و پشتیبانی مستقر و به 47 خانوار(235 نفر) امداد رسانی شد.

وی با اشاره به شهرستان شوش گفت: در شهرک بختیاری، شهرک ترکاشوند، شهرک سلمان و شهرک عمله نیز 4 تیم امداد و نجات(20 نفره) و 2 خودروی آمبولانس و پشتیبانی مستقر  بوده و تاکنون به 12 خانوار(60 نفر) امداد رسانی شد.

خدادادی با بیان اینکه در سطح شهر اهواز، حصیر آباد، کمپلو و منبع آب نیز 4 تیم امداد و نجات(17 نفره) و 2 خودروی آمبولانس و پشتیبانی مستقر و به 25 خانوار(125 نفر) آسیب دیده امداد رسانی شده است،گفت:  در روستاهای دره بوری، مرادباور، حطی و عشایر حومه شهر شهرستان لالی نیز 4 تیم امداد و نجات(16 نفره) و3 خودروی آمبولانس و پشتیبانی مستقر و تاکنون به68 خانوار(340 نفر) آسیب دیده امداد رسانی شده است.

وی تصریح کرد: در مجموع تاکنون به 346 خانوار شامل 1730 نفر  با حضور 129 نیروی عملیاتی در قالب 29 تیم خدمات امدادی ارائه شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان افرود: اقلام امدادی توزیع شده تا این لحظه شامل 146 دستگاه چادر، 920 تخته پتو، 469 تخته موکت، 550 کیلو پلاستیک پوششی، 70 شعله والور، 30 شعله فانوس، 735 قوطی کنسرو، 563 کیلو اقلام زیستی از قبیل حبوبات، برنج، قند و شکر، چای، روغن و نمک، 15 ست ظروف، 100 گالن آب، 100 قوطی پودر لباسشویی و 100 قالب صابون است.

انتهای پیام/ز

R41468/P41362/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۲۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان با بیان اینکه به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امداد و نجات جاده‌ای نیاز است، گفت: در حال حاضر ۱۶ پایگاه در گلستان فعال است و به شش پایگاه امداد و نجات جاده‌ای نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، قاسم غریب‌آبادی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته نیروهای امداد و نجات هلال‌احمر که مهم‌ترین حوزه در ارائه خدمات به مردم است، ۱۹۷۴ حادثه را پوشش دادند.

وی افزود: در این رابطه با یک هزارو ۷۱۷ دستگاه آمبولانس، ۲۸۴ دستگاه خودروی نجات، ۳۰۵ دستگاه ست کمک‌دار و ۶۰ دستگاه ست کوهستان نیروهای امداد و نجات هلال احمر استان به حادثه‌دیدگان خدمت‌رسانی کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: از حوادث رخ داده در گلستان، تعداد یک هزار و۴۰۴ حادثه جاده‌ای و ۱۰۸ حادثه مربوط به کوهستان گزارش شده‌است.

وی تاکید کرد: هلال‌احمر فارغ از ملیت و قومیت با شعار بی‌طرفی به صورت شبانه‌روزی به تمام افرادی که نیازمند کمک هستند، دست یاری می‌دهد.

غریب‌آبادی با بیان اینکه در سال گذشته ساختمان ستادی هلال‌احمر واقع در کمربندی گرگان آماده بهره‌برداری شد، افزود: برای سهولت کار ارباب‌رجوع و جلوگیری از هرگونه بار ترافیکی سنگین، تمام عوامل هلال‌احمر برای پاسخگویی بهتر در این ساختمان مستقر شدند.

وی ضمن یادآوری این مطلب که در حوزه پایگاه‌های امدادونجات بین‌جاده‌ای اتفاقات خوبی در استان گلستان رخ داده است، اضافه کرد: در هفته دولت سال‌جاری شاهد بهره‌برداری از دو پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای نوکنده، با اعتبار دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای آق‌قلا با اعتبار چهار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان خواهیم بود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ در حوزه امدادونجات حدود یک هزار و ۹۷۴ حادثه امدادرسانی شده که از این تعداد یک هزار و ۴۰۴ حادثه جاده‌ای، ۱۰۸ حادثه کوهستانی بوده و تعداد دو هزار و ۵۶۶ ناوگان در این حوادث استفاده شده است.

وی در رابطه با پروژه‌های انجام شده سال ۱۴۰۲ بیان کرد: مهمترین دستاورد هلال، جانمایی در ساختمان جدید به لحاظ پدافند غیرعامل نیروهای امدادی بود، زیرا نیروها باید در مکانی که قدرت مانور وجود دارد، اسکان داشته باشند.

غریب‌آبادی با اشاره به کمبود نیروی فیزیوتراپ در جمعیت هلال‌احمر گلستان اضافه کرد: در شهرستان علی‌آبادکتول با همکاری نیکوکاران و با اعتبار دو میلیارد تومان، مرکز فیزیوتراپی احداث و تجهیز شده‌است.

وی با بیان اینکه به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است، تصریح کرد: در حال حاضر تعداد ۱۶ پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای در گلستان فعال است و در نیازسنجی‌های انجام شده، تعداد شش پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان از ساخت پایگاه در محورهای بندرترکمن به گمیشان، دلند، گنبدکاووس به کلاله، خوش‌ییلاق در نزدیکی روستای کاشیدار و نوکنده خبر داد و گفت: دو پایگاه در هفته دولت سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

کد خبر 751306

دیگر خبرها

  • امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۹ هزار نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به ۹ هزار نفر
  • ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/امدادرسانی به ۹ هزار نفر
  • ورود ۹۰۰ خودروی امدادی جدید به چرخه امداد و نجات
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای
  • ۲۳ استان درگیر سیل و آبگرفتگی هستند/ امدادرسانی به بیش از ۸ هزار نفر
  • ۲۳ استان درگیر سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به بیش از ۸ هزار نفر
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • ۱۷ استان کشور متاثر از سیل و آبگرفتی/ امدادرسانی به ۵۳۰۰ نفر