Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، اسماعیل نجار گفت: در سوله‌های مدیریت بحران شهر تهران امکانات بسیار زیادی برای امداد و نجات تعبیه شده است، اما از آنجایی که این سوله‌ها چند منظوره هستند ممکن است در زمان‌های دیگر که حادثه‌ای رخ نداده در اختیار هئیت برای عزاداری، ورزشگاه‌ها قرار بگیرد و یا محلی برای فیلم برداری باشد البته باید به این نکته توجه داشت که نوع فعالیت‌ها به هیچ عنوان مانع از حضور سازمان مدیریت بحران در زمان‌های بحرانی و سوانح احتمالی نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه سازمان مدیریت بحران کشور به محض حادثه اجازه ورود و خروج به سوله‌های مدیریت بحران را داریم اضافه کرد:به محض وقوع حادثه ستاد مدیریت بحران هم کلید داریم و هم اگر لازم باشد قفل‌هایی که این سوله‌ها دارد را می‌شکند و کاری هم نداریم که آنجا چه امکانات و ابزاری وجود دارد، ما ورود پیدا می‌کنیم و برنامه‌های خود را اجرا می‌کنیم.

نجار افزود: سوله‌های مدیریت بحران برای استقرار مردم در زمان حادثه نیست، شما ۱۰۰ سوله‌ای که در تهران وجود دارد را نگاه کنید، هرکدام ۱۲۵۰ متر مربع فضا دارد که البته این فضا برای سوله‌های استان‌های مختلف متفاوت است. چند نفر از جمعیت تهران را این سوله‌ها می‌تواند درخود جای بدهد. این سوله‌ها مرکز مدیریت محله‌ای است و عوامل سازمان مدیریت بحران در زمان حادثه باید آنجا مستقر شوند تا از امکاناتی که برای امداد و نجات فردی برای کمک به مردم استفاده کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت:حالا این سوله‌ها باید در زمان‌های دیگر استفاده شود واجازه ندهیم همان طور بماند تا در روز مبادا و روزی که حادثه‌ای رخ بدهد، اما باید به این نکته مهم اشاره کنم که هیچ فردی نمی‌تواند در زمان استفاده از این سوله‌ها ماهیت آن‌ها را تغییر دهد.

نجار ادامه داد:در این سوله‌ها امکانات و تجهیزات انفرادی مثل بیل کلنگ، قیچی، دیلم، پتک، موتور برق و یک سری وسایل امدادی وجود دارد که اگر خدایی ناکرده حادثه رخ بدهد بلافاصله از آن‌ها برای نجات جان شهروندان گرفتار استفاده شود.

وی اضافه کرد:همچنین به یک سری از افراد آموزش‌های لازم را داده ایم و آن‌ها به عنوان نیرو‌های دوام محله آمادگی لازم را دارند تا در زمان بروز حادثه و با استفاده از تجهیزاتی که در سوله‌های مدیریت بحران وجوددارد کمک کنند. حتی از تجهیزات وامکانات سوله یک محله می‌توان در زمانی که در محله دیگر نیز حادثه‌ای رخ داده است استفاده شود.

نجار با بیان اینکه سوله‌های مدیریت بحران در شهر تهران برای شهرداری است افزود:در زمانی که حادثه‌ای رخ نداده این سوله‌ها با عنوان کاربری دیگری مثل هیئت ها، ورزشگاه و ... اجاره داده می‌شود و همه این هزینه‌ها به شهرداری آن هم به عنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی که درآمد دارد می‌رسد و این سازمان نیز هزینه‌ها را بر اساس قوانین خرج می‌کند.

وی افزود:جایگاه سازمان مدیریت بحران یک سازمانی سیاست گذاری، هماهنگ کننده حمایت کننده و نظارت کننده در مراحل مختلف مدیریت بحران است. تمام دستگاه‌های اجرایی کشور که در زمان عادی مأموریت دارند در بحران نیز مأموریت و مسئولئیت دارند، به طور مثال تامین آب با وزارت نیروست و اگر حادثه‌ای مثل زلزله کرمانشاه رخ بدهد و آب گل شود وزارت نیرو آب را با تانکر، گالن و بطری و تصفیه خانه‌های سیار و هرچه که لازم باشد تأمین می‌کند و یا اگر برق قطع شود همانطور که در حادثه زلزله کرمانشاه رخ داد وزارت نیرو ۱۲۰ اکیپ برای ترمیم برای ترمیم خطوط برق آسیب ارسال کرد، اما در این میان هماهنگی لازم برای انجام این کار‌ها را سازمان مدیریت بحران انجام می‌دهد.

نجار گفت:در زمان بروز حادثه سازمان ستاد مدیریت بحران کشور نیاز‌ها را برآورد کرده و در اختیار دستگاه‌های متولی قرار می‌دهد. حتی اگر لازم بود از نیرو‌های مسلح نیز کمک می‌گیریم همانطور که در زلزبله کرمانشاه رتش در شهر و سپاه در روستا‌ها فعالیت داشتند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه در مرحله اول خسارت جانی و مرجله دوم کمک و امدادرسانی سرلوحه کار همه دستگاه‌های متولی است افزود: چند روز قبل نماینده دبیر کل سازمان ملل متحد که به ایران سفر کرده وقتی اقدامات انجام شده در زلزله کرمنانشاه را برای او تشریح کردند کفت در سطح امدادرسانی شما در جهان رکورد زده اید، هرچند کار‌های بسیار بزرگ انجام شده است، اما ما راضی نیستیم و می‌گویم حق مردم بیسشتر از این هاست و ما بیش از این‌ها باید برای حل مشکلات مردم کار انجام بدهیم.

وی در ادامه درخصوص طولانی شدن ساخت و ساز در مناطق زلزله نیز گفت:در بحث بازسازی با اعضای کمیسیون عمران جلسات زیادی داشتیم، درحال حاضر در منطقه سرپل ذهاب همه محل‌های تخریب شده اسکلت آهنی برپا شده است. اما در این میان باید به این نکته توجه داشته باشیم که در در سرپل خانه‌ها قبل از زلزله ۲/۱ دهم طبقه بود، اما الان ۹/۳ دهم طبقه شده است این یعنی، فرصتی پیدا شده تا مردم به خانه‌های خود طبقه اضافه کنند. بلاخره ساخت یکم طبقه یک زمان لازم دارد و ساخت چهار طبقه بدون شک زمان بیشتری صرف می‌کند.

میزان

انتهای پیام/

20 / 20 بحران مدیریت بحران آمادگی ۱۰۰ سوله مدیریت بحران درتهران اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بحران مدیریت بحران اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۳۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از سازمان مدیریت بحران کشور درخواست کرد که هلال‌احمر استان کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بابک محمودی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت در اولین جلسه ستاد مدیریت استان کرمانشاه که با حضور محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد به زیرساخت‌های خوب کرمانشاه در بحث امداد و نجات اشاره کرد.

وی از نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور درخواست کرد که که هلال احمر استان کرمانشاه به مرکز منطقه غرب کشور تبدیل شود.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر کشور اظهار کرد: اگر کرمانشاه هاب منطقه برای مدیریت بحران شود با توجه به زیرساخت‌هایی که دارد می‌تواند به صورت تخصصی استان‌های ایلام، همدان و کردستان را پوشش دهد.

محمودی اضافه کرد: چنانچه این درخواست مصوب شود سه تا چهار فروند بالگرد دائمی مستقر می‌شود تا پشتیبانی را در حداقل زمان انجام دهد.

وی با اشاره به بحث اربعین و استقبال زائران برای خروج از کشور از طریق مرز رسمی خسروی، تصریح کرد: باید آمادگی امدادرسانی به‌موقع داشته باشیم در این راستا سازماندهی خوبی در کشور صورت گرفته است‌.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر کشور با اشاره به افزایش حوادث کوهستانی کرمانشاه، گفت: باید فضای ایمنی در مکوهستان‌ها با علامت‌گذاری و وجود راهنما صورت بگیرد تا علاوه بر اینکه مردم برای طبیعت‌گردی به سمت کوهستان‌ها ترغیب شوند، ایمنی آن‌ها نیز حفظ شود.

کد خبر 748366

دیگر خبرها

  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان