Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌رئیس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: وضعیت تامین سهمیه سوخت و توزیع آن در استان با توجه به این که کشور دارای ذخایر زیاد نفتی و گازی است، مطلوب نیست و با کمبود شدید فراوردهای نفتی روبه رو هستیم.

‌به گزارش ایسنا- ‌بلوچزهی در ادامه با بیان این مطلب افزود: بی برنامگی مسئولان در تامین و توزیع سوخت، نبود نظارت های کافی، تضعیف جایگاه شهروندان از سوی مسئولان، تبعیض میان استان ها به لحاظ تعیین سهمیه سوخت و ضعف مدیریت در توزیع از جمله مشکلات مشهود است و سبب ایجاد صف های طولانی برای تهیه سوخت اعم از سیلندر گاز، نفت سفید، بنزین و گازوئیل و کمبود شدید فراوردهای نفتی در این خطه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: با وجود اقلیم آب و هوایی استان، نبود ناوگان عمومی جاده ای مناسب برای جابه جایی مردم و نبود جایگاه سی ان جی، سهمیه سوخت از 300 به 200 لیتر کاهش پیدا کرده است.

وی اضافه کرد: مدیریت ناکارآمد و نبود نظارت درست از سوی مسئولان و نداشتن برنامه ریزی برای توزیع سوخت شهروندان از مهم ترین عوامل مشکلات به وجود آمده در هفته ها و ماه های اخیر در استان است.

وی اظهار کرد: با وجود این که نیکشهر از جایگاه ویژه ای نزد مسئولان کشوری و استانی برخوردار است و کم سن و سال ترین نوجوان شهید کشور نیز از این منطقه است اما سهمیه سوخت شهروندان آن عادلانه توزیع نمی‌شود.

بلوچزهی معتقد است: مسئولان محلی و استانی مقصران اصلی شرایط کنونی و کمبود فراورده های نفتی در منطقه هستند، زیرا به درستی برای این معضل که سال ها ادامه داشته است، برنامه ریزی درست و چاره اندیشی مناسبی نکرده اند.

رئیس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از مسئولان شرکت ملی پخش فراوردهای نفتی منطقه شمال و مرکز همچنین جنوب استان درخواست می شود مصوبات گذشته را به مرحله اجرا در آورند.

رئیس شورای اسلامی استان همچنین در ادامه گفت: با توجه به این که استانمان سالهاست با خشکسالی های پی در پی مواجه است و کشاورزان نتواسته اند تولید مناسبی داشته باشند، ضرورت دارد وام‌های آنها استمهال و جرایم دیرکرد تسهیلاتشان بخشوده شود‌.

بلوچزهی با تاکید بر همکاری بیشتر بانک کشاورزی برای جلوگیری از ضرر و زیان بیشتر کشاورزان و دامداران اظهار کرد: قرار شد تا آخر هفته آینده ، ابهامات تسهیلات سر رسید شده بررسی و رفع شود‌.

وی گفت: با توجه به این که کشاورزان استان واقعا خسارت دیده اند ، دولت نه تنها باید مهلت پرداخت تسهیلات را حداقل تا پایان  سال 98 تمدید کند، بلکه ضروری است کمک های بلاعوض هم به کشاورزان و دامداران بدهد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وضعیت سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۴۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا اعلام کرد که به زودی سامانه‌ درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود.

به گزارش ایسنا، مهدی سیدهاشمی در پاسخ به پرسشی در مورد اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت، گفت:‌ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی چه مالکان خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا خاطرنشان کرد: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می‌شود.

وی با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده و بررسی های لازم انجام شده است و به جمع بندی خوبی رسیدیم و در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که درپی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع می‌شود.

هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا صرفا اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود  برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ شده و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی  و صحت سنجی کرده و پس از آن تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • سختی کار نفتی‌ها
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روز‌های آینده
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت
  • وضعیت عمومی حجاب در شهر کرمان نسبتاً مطلوب است
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)