Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید محدث مدیرکل دفتر هماهنگی و نظارت بر امور جوانان با اشاره به برگزاری جلسه شورای عالی جوانان گفت: در این جلسه سه دستور جلسه مورد ارزیابی قرار گرفته و به مرحله تصویب رسید.

وی افزود: مهمترین دستور جلسه مربوط به تغییر دامنه سن جوانی بود که بر اساس اهداف وظایفی که مصوب شورای عالی جوانان لود به تعیین دامنه جدید سن جوانی پرداختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر هماهنگی و نظارت بر امور جوانان با اشاره به اینکه با تصویب این شورا بازه سن جوانی به 18-35 سال افزایش یافته، گفت: در جلسه مذکور اساسنامه مجمع ملی سمن‌ها که پیش از این در شورای عالی مطرح شده بود مورد تصویب قرار گرفته است.

محدث از تصویب شناسه حقوقی سمن‌ها خبر داد وگفت: اما مهمترین اتفاق این جلسه افزایش سن جوانی بود.

وی تصریح کرد: طی پایش‌های انجام گرفته مهمترین رخدادهای زندگی هر فرد در سالهای اخیر (ازدواج و اشغال) د رمحدوده سنی سی سال اتفاق می‌افتد.

مدیرکل دفتر هماهنگی و نظارت بر امور جوانان یکی از نکات مورد توجه در افزایش دامنه سن جوانی را مربوط به مشاوره‌های قبل، حین و پس از ازدواج عنوان کرد و گفت: با برگزاری دوره‌های آزمایشی مشاوره‌ در کشور به این نتیجه رسیدیم که  طلاق مراجعه کنندگان به مراکز مشاوره حوزه جوانان نسبت به دیگر افراد 25 درصد کمتر بوده است.

محدث ادامه داد:‌ بنابراین اگر بازه سنی جوانی افزایش یابد فرصت بیشتری برای برگزاری دوره‌های مشاوره در مراکز هستیم. از طرفی بر اساس پایش‌های انجام گرفته مشاوره‌های پیش از ازدواج باعث افزایش 10 درصدی ازدواج و رضایت از شناخت پیش از ازدواج میان زوجین شده است.

وی خاطرنشان کرد:‌ در شرایط حاضر اقتصادی و اجتماعی کشور تا جوان اراده استفاده از تسهیلات کارآفرینی و اشتغال در دستگاههای دولتی را داشته باشد از بازه سنی جوانی خارج شده و از دریافت این تسهیلات محروم می‌شدند و افزایش این دامنه سنی از ۱۵-۲۹ سال به ۱۸- ۳۵ سال به استفاده بیشتر از تسهیلات دولتی کمک می‌کند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ازدواج طلاق مراکز مشاوره اقتصادی و اجتماعی اشتغال ازدواج اشتغال اقتصادی و اجتماعی طلاق مراکز مشاوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۴۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره ژنتیکی بن‌بستی برای بیماری‌های ژنتیکی

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ شیوع بیماری‌های ژنتیکی، یک به دو هزار نفر در سال اعلام می‌شود، اما باید توجه داشت که بیماری‌هایی مانند سرطان، آسم و آلزایمر شیوع بیشتری دارد. از آنجایی که این بیماری‌ها وابسته به محیط هستند، لازم است با بررسی ژنتیک و محیط از بروز این بیماری‌ها پیشگیری شود و اگر فردی به این بیماری‌ها مبتلا شد، روش درمان خاص فرد به وی ارائه شود.

مریم اسلامی متخصص و مشاور ژنتیک در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ با اشاره به لزوم مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج برای زوجین، گفت: افراد به منظور پیشگیری از بروز مشکلات ژنتیکی در بین خود و فرزندانشان باید مشکلات و بیماری‌های سه نسل گذشته خود را با متخصص ژنتیک در میان بگذارند. 

وی افزود: بررسی شجره‌نامه ۳ نسل قبل زوجین از قبیل مشکلات و بیماری‌هایی ازجمله بینایی، ناشنوایی، عقب‌افتادگی ذهنی، مشکلات استخوانی، ماهیچه‌ای، بیماری‌های خونی، انواع سرطان و انواع معلولیت‌های خانواده‌های پدری و مادری و بچه‌های آنها لازم است. 

متخصص و مشاور ژنتیک گفت: اگر افراد دارای این مشکلات باشند باید آزمایشات لازم را به همراه داشته‌باشند تا در کنار بررسی شجره‌نامه و جمع‌آوری اطلاعات، میزان خطر و مشاوره‎هایی که لازم است به افراد داده شود.

اسلامی افزود: در این مشاوره‌ها مشکلات روحی و روانی کم شدن یا زیاد شدن ژن‌های زنانه یا مردانه در فرزندان نیز مورد مطالعه قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: این مشاوره‌ها برای همه افراد لازم است، اما برای ازدواج‌های فامیلی تاکید بیشتری وجود دارد، چرا که در ازدواج‌های فامیلی تشابه ژنتیکی و اینکه زوجین می‌توانند ناقل سالم بیماری باشند، وجود دارد. همچنین این الزام برای افرادی که سابقه بیماری‌های ژنتیکی یا سرطان‌ها را در خانواده خود را دارند نیز مطرح است.

اسلامی با بیان اینکه همه مشکلات و بیماری‌های ژنتیکی لزوما از زمان تولد مشخص نیست، گفت: گاهی گمان افراد در دیر مشخص‌شدن بیماری‌های ژنتیکی یا بیماری حادثه‌ای مثل زمین خوردن کودک و مصرف داروی اشتباه بوده، در صورتی که علت آن بیماری ژنتیکی است.

مزایای ژن درمانی

وی افزود: از مزایای این مشاوره‌ها می‌توان در ابتدا به اصلاح ژنتیکی خود افراد و جلوگیری از مشکلات حرکتی و بیماری‌هایی مثل پارکینسون، تالاسمی، سندروم داون و.. اشاره و در ادامه باید از انتقال این بیماری‌ها به کودکان و نسل بعد جلوگیری کرد.

متخصص و مشاور ژنتیک گفت: در ایران از هر ۳۰ زوج یک نفر ناقل بیماری اس ام‌ای است و این اصلا ارتباطی با ازدواج‌های فامیلی ندارد، همچنین شیوع بیماری تالاسمی در دهه‌های اخیر باعث می‌شود همه افراد این مشاوره‌های ژنتیکی را انجام دهند تا در آینده، خود و کودکان آنها به این بیماری‌ها دچار نشوند.

اسلامی بابیان اینکه مانع‌شدن گروه خونی از ازدواج یک اشتباه رایج بین مردم است، تشریح کرد: در آزمایش خون قبل از ازدواج وجود ژن‌ها و دی ان ای‌های مشترک بیماری‌زا بررسی می‌شود ولی اینکه بعضی گروه خونی‌ها نمی‌توانند باهم ازدواج کنند وجود ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • افزایش تسهیلات ازدواج در هرمزگان
  • اهمیت خانواده و ازدواج برای نسل جوان تببین شود
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • افزایش تسهیلات ازدواج درهرمزگان
  • همکاری کمرنگ برخی بانکها برای پرداخت تسهیلات ازدواج در بویراحمد
  • مشاوره ژنتیکی بن‌بستی برای بیماری‌های ژنتیکی