Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ محرم بهاروند با بیان این مطلب، اظهار داشت: لزوم استقرار ستاد مدیریت بحران در منطقه آزاد قشم با تاکید مدیرعامل توسعه گرا و عمل گرای این سازمان در دستور کار قرار گرفت تا ساز و کاری مناسب برای پیشگیری و مقابله با بحران در جزیره ارائه شود.

وی با اشاره به بارندگی های اخیر و آب گرفتگی معابر در شهر قشم افزود: استقرار بخشی ثابت به عنوان " ستاد مدیریت بحران قشم" نیازمند داشتن فضایی اختصاصی با ساختاری مهندسی با زیرساخت های مستقل است تا در زمان بروز حوادث طبیعی بدون اختلال و توقفی به خدمات دهی بپردازد که احداث آن سال آینده آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گفته معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم در حال حاضر دفتر موقت این ستاد تا پایان مراحل ساخت ساختمان مذکور، در محل مرکز بین المللی رشد قشم تشکیل می شود.

بهاروند عمده ترین وظایف این ستاد را برشمرد و عنوان کرد: برنامه ریزی برای پیشگیری و کاهش اثرات، جلب مشارکت مردمی در فعالیت های پیشگیری و کاهش اثرات، آمادگی و مقابله با حادثه، سازمان دهی و ایجاد ساختارهای سازمانی ویژه مدیریت بحران بخشی از فعالیت های این ستاد است.

وی از به کارگیری نیروی انسانی از سطح عملیاتی تا سطوح فرماندهی، رهبری فعالیت های پیشگیری، کاهش اثرات آمادگی و مقابله و بازسازی، نظارت و کنترل بر فعالیت های مدیریت بحران نیز به عنوان بخش دیگری از این وظایف نام برد.

معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: از آنجا که جزیره قشم جزو یکی از پرخطرترین مناطق کشور به لحاظ وقوع زلزله است، توجه به مقاوم سازی و رعایت اصول مهندسی در ساخت می تواند در کاهش خسارات جانی و مالی تاثیر بسزایی داشته باشد.

شایان ذکر است، نخستین جلسه مدیریت ستاد بحران منطقه آزاد قشم به دستور حمیدرضا مومنی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل این سازمان با حضور و سخنرانی رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد، محرم بهاروند معاون فنی و زیربنایی و جمعی از مدیران سازمان و شهرستان قشم به عنوان اعضای این ستاد روز گذشته 13 آذر ماه، در سالن کنفرانس مرکز بین المللی رشد قشم برگزار شد

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زمین قشم محرم مدیریت بحران برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۴۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل یا نبود مدیریت بحران؟ خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان

 معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان برآورد اولیه خسارت سیل در این استان را ۱۸ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود که  این خسارت  همچنان با توجه به حجم بارندگی ها در حال افزایش است.   روح الله سرگزی، روز پنحشنبه در گفت‌وگوی اختصاص با  ایرنا اظهار کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.   وی تاکید کرد: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.   معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: براثر بارش‌های شدید رگباری اخیر علاو بر مسدوی راه‌های ارتباطی آب سدکهیر در جنوب این استان با ظرفیت ۳۴۳ میلیون متر مکعب سرریز کرده است.   وی توصیه کرد: شهروندان با توجه با تداوم بارندگی و برودت هوا در سیستان و بلوچستان شهروندان از سفرهای غیرضروری، فعالیت کوهنوردی، اسکان و تردد در حاشیه مسیل ها و رودخانه های فصلی خودداری کنند.   به گفته مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گزارش میزان بارش از ۱۰ ایستگاه هواشناسی و بارانسجی جنوب استان از بدو تاسیس تاکنون بی سابقه بوده است.   محسن حیدری اظهار کرد: از ایستگاه‌های چابهار ۱۴۶.۴، زرآباد ۲۷۰، کهیر ۱۲۱، کنارک۲۴۷، شارک ۲۴۷، پلان۱۴۴، تیس ۱۴۱، مومان۱۴۳، بانست۱۷۵، بریس۱۱۷ میلی متر بارندگی گزارش شد.   وی ادامه داد: از ۱۵۵ ایستگاه هواشناسی و باران سنجی گزارش باران مخابره شد، از زاهدان ۲۹.۵، راسک ۴۷، نیکشهر ۹۲.۱، ایرانشهر ۷۹.۵، بمپور ۹۱.۵، دلگان۶۷، خاش ۳۰.۱، سراوان ۴۵، مهرستان ۶۶، نصرت آباد ۷.۵، میرجاوه ۳.۵، زابل ۸.۷ زهک ۱۳.۳ میلی متر باران گزارش شد.   مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان بیان کرد: از پنجشنبه در سطح استان بویژه ارتفاعات شرقی و جنوبی استان رگبار بهاری و رعد و برق با احتمال تگرگ گاهی تندباد موقتی پیش بینی می شود.   حیدری به مردم سیستان و بلوچستان توصیه کرد: از اسکان و تردد در حاشیه مسیل ها و رودخانه ها خودداری و از محصولات کشاورزی محافظت کنند همچنین دامداران از چرای دام در مناطق مرتفع خودداری و در ترددهای جاده‌ای احتیاط شود.   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سیل یا نبود مدیریت بحران؟ خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • مدارس این دو شهر تعطیل شد
  • ۷ استان درگیر سیل و آبگرفتگی شدند | هشدار قرمز بارش شدید برای ۵ استان
  • آماده‌باش اورژانس در ۵ استان در معرض سیل و بارندگی
  • با دستور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم سبزبانان و پاکبانان صاحب خانه می شوند
  • خطر فرونشست زمین در شریان‌های حیاتی کشور بررسی شد
  • اهدای ۲ قطعه زمین به متراژ ۶ هزار مترمربع برای اجرای برنامه‌های دانشگاه آزاد بوشهر
  • ستاد بحران شرق استان کرمان تشکیل شد
  • هشدار ستاد مدیریت بحران کیش به ساکنان و مسافران
  • جزئیاتی از جان باختن ۳ نفر در سیلاب سیستان و بلوچستان | ۳ مصدوم در منطقه عسلویه | هشدارهای سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور به مردم