Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-25@20:19:21 GMT

افزایش برند‌های خارجی بدون شناسنامه

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۵۵۰۴۷

افزایش برند‌های خارجی بدون شناسنامه

رویداد۲۴ تولیدکنندگان پوشاک برای رساندن صدای خود به مسوولان دولتی به انتشار بیانیه‌ای برای برخورد با شرایط کنونی که از آن به عنوان قاچاق پوشاک یاد می‌کنند، اقدام کنند، در بیانیه تولیدکنندگان پوشاک خطاب به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز آمده است، برخورد با قاچاق پوشاک به حاشیه رفته است.

در بخشی از بیانیه منتشر شده از سوی تولیدکنندگان پوشاک آمده است: «به‌رغم گذشت حدود ۵ ماه از آخرین مهلت عرضه پوشاک خارجی فاقد شناسه کالا بر اساس دستورالعمل ماده ۷، فروشگاه‌های عرضه‌کننده برند‌های قاچاق محرز با دکور و تابلوی برند‌های خارجی در تهران و شهرستان‌های بزرگ کشور کمافی‌السابق پوشاک قاچاق محرز را با قیمت‌های گزاف عرضه می‌کنند که هیچ تردیدی در قاچاق بودن این برند‌های خارجی و لزوم برخورد با آن‌ها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پر واضح است که عدم اخذ شناسه کالا توسط تولیدکنندگان داخلی اساسا نمی‌تواند دلیلی برای عدم برخورد با برند‌های محرز قاچاق در سطح عرضه باشد».

انتقاد تولیدکنندگان پوشاک در این روز‌ها که شاهد برگزاری گردهمایی فعالان این صنعت در تهران هستیم در حالی است که به گفته فعالان این بخش، اقتصاد کشور در چند دهه گذشته با مشکلاتی مزمن مواجه بوده است و راهکار‌های در نظر گرفته شده برای عبور از این مشکلات بعضا تکراری است.

اعتقادی که از سوی عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس نیز تایید شده است؛ در این خصوص امیر خجسته در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری اعلام کرد که قاچاق رسمی پوشاک از مبادی قانونی کشور از طریق سامانه جامع گمرک، با اظهار خلاف واقع و جعل اسناد صورت می‌گیرد.

روندی که به اعتقاد این عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس بیکاری ۳۶۰هزار کارگر نساجی و پوشاک کشور را به همراه داشته است.

خجسته معتقد است، ورود تبانی با برخی مسوولان و افراد تاثیرگذار از جمله عوامل ورود پوشاک قاچاق به کشور است. در این خصوص بهرام شهریاری، نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک نیز معتقد است، حجم مصرف پوشاک در کشور سالانه ۸ میلیارد دلار است که ۵/ ۲میلیارد دلار آن به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شود و تنها ۶۰ میلیون دلار پوشاک به‌صورت قانونی به کشور وارد می‌شود.

به گفته نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک، به علت قاچاق گسترده، نیمی از ظرفیت تولید پوشاک فعال است. گسترده بودن حجم قاچاق پوشاک در کشور موجب شده تا به گفته مدیر کل نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز از ۴۴ هزار و ۱۰۸ فقره پرونده تشکیل شده در شعب تعزیرات حکومتی ۴ هزار و ۴۳۲ فقره مرتبط با پوشاک قاچاق باشد، که با این شرایط می‌توان گفت: حدود یک دهم از پرونده‌های تعزیراتی حکومتی به این صنعت استراتژیک اختصاص دارد.

به گفته سیدعبدالمجید اجتهادی، ۷۴ درصد پرونده‌های تشکیل شده زیر ۱۰ میلیون تومان ارزش دارند و این نشان می‌دهد باید با دانه درشت‌ها برخورد کرد. به گفته مدیر کل نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مقابله فیزیکی با پدیده قاچاق به تنهایی جوابگو نیست.

داریوش بهنود قاسمی، مدیر کل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز درخصوص میزان قاچاق پوشاک می‌گوید: در یک‌سال و نیم گذشته ۴۶ هزار مورد بازرسی مرتبط با قاچاق پوشاک صورت گرفته است.

از سوی دیگر، افزایش قاچاق پوشاک به کشور در حالی است که به گفته مجید نامی عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران، پوشاک در زمره ۱۴۰۰ قلم کالایی قرار گرفته که واردات آن ممنوع است و با این شرایط باید شاهد کاهش قاچاق پوشاک به کشور باشیم، اما آمار و ارقام از روند معکوس برنامه‌ریزی‌ها برای کنترل قاچاق پوشاک به کشور حکایت دارد.

از سوی دیگر به گفته فعالان این صنعت استراتژیک، سخت شدن شرایط تولید در ماه‌های اخیر که به دلیل نوسانات نرخ ارز به وجود آمد از یکسو و چالش‌های به وجود آمده در تامین مواد اولیه از سوی دیگر از جمله مواردی است که فعالان این صنعت استراتژیک معتقدند در صورت عدم رفع این چالش ها، شاهد غیرفعال شدن بنگاه‌های تولید داخلی خواهیم بود که این امر شدت گرفتن مسیر قاچاق پوشاک در کشور را به همراه خواهد داشت.

موانع پیش روی بنگاه‌های تولیدی در حالی است که به گفته عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران واحد‌های تولیدی صنعت پوشاک برای تخصیص ارز از مدت‌ها قبل ریال خود را به صرافی‌ها داده‌اند، اما ریال تولیدکنندگان حوزه پوشاک در صرافی‌ها به خواب رفته است و تاکنون ارزی به واحد‌های تولیدی تخصیص نیافته است. روندی که در کنار چالش‌های موجود در بنگاه‌های تولیدی خواب سرمایه فعالان این صنعت را نیز به همراه داشته است.

به گفته نامی، چالش‌های مذکور موجب شده تا تولید بنگاه‌های تولیدی به یک‌سوم کاهش یابد که به دلیل ممنوعیت واردات پوشاک و افزایش هزینه قاچاق با توجه به رشد نرخ ارز، بازار به شدت در حال حاضر تشنه کالاست و این امر نشان‌دهنده آن است که باید راهکاری برای رفع موانع موجود در نظر گرفت.

نامی افزود: قیمت مواد اولیه و ملزومات مورد نیاز تولیدکنندگان از چند ماه پیش تا سه برابر افزایش یافته است و با توجه به وضعیت ارزی پیش آمده و نیز احتمالاتی که درخصوص عدم ثبات نرخ ارز وجود دارد، کمتر کسی حاضر به فروش مدت‌دار محصولات خود است.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 پوشاک تولیدات قاچاق عرضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۵۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پخش زنده فیلم‌ دختران ایرانی برای مردان خارجی‌ | ماجرای تکان‌دهنده خانه‌های فساد | قاچاق دختران به خارج ا پروژه‌های کینگ، چتربیت و رافائل چه بودند؟

به گزارش همشهری آنلاین، سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی فراجا در تشریح برخی از دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه‌ای گفت:‌ پلیس به عنوان آخرین و مهم‌ترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیت زیر پوست شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

اطلاعیه مهم پلیس درباره طرح نور + جزئیات سرویس اسکورت و قاچاق دختران به خارج از کشور برای خدمات جنسی

وی با تاکید بر این که اقدامات و ماموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقاء امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بین بخشی که به شکل نیمه آشکار و نیمه پنهان بود و به پروژه «سرویسِ اسکورت» معروف بود، شاخه خارجی یک باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور کرده بودند، مورد شناسایی قرار گرفت و منهدم شد. در فاز اول رسیدگی به این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.

قاچاق دختران به ترکیه و گرجستان در پروژه کینگ

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به پروژه دیگری که به پروژه «کینگ» مشهور است، اشاره کرد و گفت: در این پروژه شبکه‌ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشورهای ترکیه و گرجستان فعال بود. ارتباطات اعضای این باند با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیراخلاقیِ خارج از کشور مشخص بود و در نهایت نیز اعضای اصلی آن در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.

پخش زنده فیلم‌های مستهجن از دختران کم‌سن در پروژه چتربیت

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده دیگری موسوم به «چَتِر بِیت» نیز گفت: اعضای این باند اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی کرده بودند. متاسفانه برخی از دخترانِ کم‌سن و سال و جوان که عمدتا بین ۱۵ تا ۲۶ سال سن داشتند در دام سرکرده شبکه چَتِربِیت که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و ... تبلیغ کرده بود، گرفتار شده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و ... کرده بودند.

بازداشت ۵۰ مدل مستهجن در پرونده رافائل

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی «رافائل» نیز گفت:‌ اعضای این شبکه با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند. پلیس توانست با انواع اقدامات فنی دو سر شبکه اصلی، پنج پل ارتباط داخل و خارج، هشت عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکوهای تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشورهای آمریکای جنوبی و ساکنِ کشورهای همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باندهای فساد، فحشا و سایت های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و بطور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

قاچاق دختران به خارج از کشور به بهانه مسابقه دنس

سخنگوی پلیس در ادامه به پرونده دیگری به نام «لِوِل آپ دنس» اشاره کرد و گفت: در این پرونده گردانندگان به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشورهای همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و ... کرده بودند. پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده ای است که مستقیما خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

انهدام خانه‌های فساد سایه در شمال تهران

وی تصریح کرد: پلیس امنیت عمومی به پرونده سایه یا همان خانه‌ فسادِ واقع در یکی از مناطق مرفه تهران که زیر شاخه‌های متعددی داشت نیز ورود کرد که پس از رصد و پایشِ اطلاعاتی دقیقِ صورت گرفته در فاز یکِ این پرونده 8 زن و دو مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته اما تمرکز و عمده فعالیت ها در تهران بود نیز پنج زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.

کد خبر 846868 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم فراجا قاچاق انسان زنان

دیگر خبرها

  • بریتانیا در یک قدمی شبکه برق بدون کربن
  • تولید فیلم‌های غیراخلاقی از دختران ۱۵ تا ۲۶ ساله ایرانی برای مردان خارجی | انهدام باند بزرگ قاچاق زنان و دختران ایرانی به ترکیه و گرجستان + جزئیات
  • خبر‌های کوتاه شهرستان بردسکن
  • پخش زنده فیلم‌ دختران ایرانی برای مردان خارجی‌ | ماجرای تکان‌دهنده خانه‌های فساد | قاچاق دختران به خارج ا پروژه‌های کینگ، چتربیت و رافائل چه بودند؟
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • چه دلایلی ایران رادیاتور را در رادیاتور محبوب کرد؟
  • بدون حمایت دولت نمی‌توانیم بازار برنج را مدیریت کنیم
  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟