Web Analytics Made Easy - Statcounter

گلن پیترز، کارشناس محیط زیست می گوید با توجه به نرخ بالای تولید گازهای گلخانه‌ای در سال‌های اخیر نمی‌توان انتظار داشت تا پایان قرن گرم شدن زمین تنها ۱ تا یک و نیم درجه سانتی گراد، عدد تخمینی سازمان ملل، بماند و این به معنای یک فاجعه بی سابقه زیست محیطی خواهد بود. آفتاب‌‌نیوز : گزارشی از ۸۰ پژوهشگر محیط زیست جهان، وضعیتی هشدار دهنده درباره گرم شدن زمین و افزایش تولید گازهای گلخانه‌ای را افشا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش آفتاب‎ینوز؛ در این گزارش می‌خوانیم که تولید گازهای گلخانه‌ای، مهم‌ترین عامل تغییرات اقلیمی، در سال گذشته میلادی برخلاف پیش‌بینی‌ها افزایشی ویژه داشته است. در سال ۲۰۱۸ با افزایش میانگین ۲.۷ درصدی تولید گازهای گلخانه ای مواجه بوده ایم و این عدد با توجه به اینکه جهان در سال ۲۰۱۷ با افزایش ۱.۶ درصدی گازهای گلخانه ای روبرو بوده است کره خاکی ما را در وضعیت هشدار قرار می دهد.

بالاترین نرخ افزایش گازهای گلخانه ای در دهه اخیر البته در سال ۲۰۱۱ گزارش شده است.
گلن پیترز، کارشناس محیط زیست می گوید با توجه به نرخ بالای تولید گازهای گلخانه‌ای در سال‌های اخیر نمی‌توان انتظار داشت تا پایان قرن گرم شدن زمین تنها ۱ تا یک و نیم درجه سانتی گراد، عدد تخمینی سازمان ملل، بماند و این به معنای یک فاجعه بی سابقه زیست محیطی خواهد بود.
یکی از دلایل عمده افزایش ویژه گازهای گلخانه ای بالارفتن تولید گازهای گلخانه ای در چین است. چینی ها فراتر از تمام کشورهای جهان نرخ تولید گازهای گلخانه ای را در سال ۲۰۱۸ میلادی به ۴.۷ درصد رسانده اند. دومین کشور آلوده کننده جهان مانند سال های گذشته ایالات متحده افزایش نرخ ۲.۵ درصدی داشته است. هند که در سال های اخیر به جمع مهم ترین کشورهای آلاینده هوای کره خاکی پیوسته است. با افزایش تولید ۶.۵ درصدی روبرو بوده است.
برخلاف این کشورها، قاره سبز موفق شده است تولید گازهای گلخانه ایش را نسبت به سال گذشته میلادی کاهش بدهد. اروپایی ها موفق شدند ۰.۷ درصد از تولید گازهای گلخانه ای جهان بکاهند.
منبع: یورونیوز

منبع: آفتاب

کلیدواژه: گازهای گلخانه ای محیط زیست گرم شدن زمین تغییرات اقلیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۵۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باغ‌های قصردشت نیازمند بازنگری اقتصادی و زیست محیطی است

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی معتقد است که باغ‌های قصردشت نیازمند بازنگری طرح‌های اقتصادی و زیست محیطی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، علیرضا پاک‌فطرت شامگاه پنجشنبه در یک کنفرانس خبری با بیان اینکه حفظ باغ‌های قصردشت ابتدا به آب نیاز دارد، اظهار داشت: آبیاری باغ‌های قصردشت غرقابی است.

وی با طرح سوالی مبنی بر اینکه آیا می‌توان منابع آب ویژه باغ‌های قصردشت را تامین کرد، افزود: ساختمان‌های بلندمرتبه در جوار باغ‌ها موجب وسوسه باغداران شده است. عمر طرح باغ‌های قصردشت 10 سال بوده و باید پس از آن بازنگری می‌شده، اما در 24 سال گذشته این مهم انجام نشده است.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه می‌توان باغ‌ها را علمی‌تر اداره کرد، گفت: با توجه به تحولات اجتماعی و تغییرات جمعیتی در کلانشهر شیراز و حتی تغییرات اقلیمی، باید باغ‌های قصردشت بازنگری اقتصادی و زیست محیطی شوند.

پاک‌فطرت از رسانه‌ها خواست که در دور دوم انتخابات مجلس، مردم را تشویق به حضور کنند تا نماینده با قدرت بالاتری به مجلس راه یابد.

وی معتقد است که اخذ بودجه بیشتر با چانه‌زنی بیشتر همراست و بیش از 50 درصد لابی یک نماینده هم به میزان رأی وی بستگی دارد.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس همچنین با اشاره به وضعیت فعلی اقتصادی، گفت: بیشترین ضرر با افزایش تورم، ابتدا متوجه خود دولت است، چرا که ه رچه اجناس گرانتر شود، تورم هم بالاتر می‌رود.

پاک‌فطرت با بیان اینکه دولت باید روی یک سری نیاز‌های جامعه یارانه اختصاص دهد، عنوان کرد: امروز آموزش، درمان و مسکن حداقل 50 درصد زندگی را پوشش می‌دهد. وقتی دخل و خرج با هم همخوانی نداشته باشد بهره‌وری کاهش می‌یابد و رشد اقتصادی مدنظر حاصل نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: از آنجا که امروز بخشی از مسائل جامعه، جامعه‌شناسی است، لذا باید اقتصاددانان بیایند و نظر بدهند.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • رئیسی : من یک طلبه هستم؛ برخی از عناوینی که به من می‌دهند برازنده اساتید و دانشمندان است
  • ثبت بیش از ۵۰۰ مورد آلودگی زیست محیطی در لرستان
  • باغ‌های قصردشت نیازمند بازنگری اقتصادی و زیست محیطی است
  • افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای
  • اجرای ۲۰ برنامه در هفته زمین پاک استان
  • جین بلای جان زمین
  • ۲۰ درصد پسماندهای خانگی پلاستیک‌ است
  • خراسان رضوی در پایش‌های زیست محیطی کشور دوم شد
  • افزایش شاخص‌های زیست محیطی در ارتفاعات شیراز
  • افزایش جرایم آسیب به حیات وحش در انتظار تصویب شورای عالی محیط زیست