Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@21:33:36 GMT

تشییع پیکر امام جماعت ترور شده فیلیپین

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۵۵۷۷۵

تشییع پیکر امام جماعت ترور شده فیلیپین

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری الجزیرة نت؛ ده‌ها نفر از مسلمانان فیلیپین دیروز (16 آذرماه) پیکر امام جماعت مسجد آکادمی نظامی فیلیپین را که  پنجشنبه مقابل مرکز آموزش اسلامی شهر «باگیو» واقع در شمال این کشور ترور شد، تشییع کردند.

عبدالله بیدجیم 55 ساله، صبح روز پنجشنبه (15) آذرماه با اصابت چهار گلوله در سر و قلب که توسط یک فرد نقابدار از مسافتی نزدیک شلیک شد، به قتل رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آکادمی نظامی فیلیپین و فارغ‌التحصیلان آن با صدور بیانیه‌ای، ضمن محکوم کردن این ترور تصریح کردند: امام مسجد این دانشگاه 17 سال به ارائه برنامه‌های دینی و ارزشی در این مسجد مشغول بوده و در تقویت برنامه‌های توسعه‌ مسجد نقش داشت.

در ادامه این بیانیه ضمن ابراز تاسف نسبت به ازدست دادن این شخصیت برجسته آمده؛ بیدجیم امام جماعت داوطلب این آکادمی نظامی و فعال در ترویج روحیه تسامح و هم‌زیستی میان ادیان و نژادهای مختلف بود.

در این بیانیه همچنین بر انجام تحقیقات در ارتباط با طراحان و عاملان ترور امام جماعت مسجد آکادمی نظامی فیلیپین تاکید شده است.

در همین رابطه شمس الدین منیب، یکی از دوستان این امام جماعت تصریح کرد: بیدجیم هیچ دشمنی شخصی و یا منافع اقتصادی در شهر نداشت اما در روزهای اخیر پس از اجرای برنامه‎هایی در ارتباط با پیام صلح و هم‌زیستی دینی و همبستگی اجتماعی تهدیدهای متعددی را از سوی گروه‌های تندرو دریافت کرده بود.

وی افزود: بیدجیم از جمله فعال‌ترین شخصیت‌های تبلیغی در منطقه لوزون در شمال کشور بود که در بیشتر مناطق با سخنرانی‎هایش شهرت داشت.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا بین الملل تشییع امام جماعت ترور فیلیپین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۵۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امشب: مراسم سالگرد آیت‌الله بروجردی در مسجد اعظم قم/ 3 ویژگی مرجع فقید

   عصر ایران- به مناسبت شصت‌و‌پنجمین سالگرد درگذشت مرجع فقید جهان تشیع - آیت‌الله العظمی حسین طباطبایی بروجردی- غروب امروز ( سه‌شنبه 4 اردیبهشت 1403) مراسمی در مسجد اعظم قم برگزار می شود؛ مسجدی که یادگار اوست و تولیت آن با نوادۀ مرجع فقید که اکنون خود از چهره های شاخص حوزۀ علمیه به حساب می‌آید. 

   آیت‌الله فقید البته در سال 1340 خورشیدی درگذشته ولی مطابق سنت حوزوی سالگردها را بر اساس سال قمری محاسبه می‌کنند و از این رو شصت‌و پنجمین سالگرد گفته می‌شود.

   انتخاب حاج شیخ حسین انصاریان به عنوان سخن‌ران هم از این حیث قابل توجه است که بر سنت استقلال مرجعیت و حوزه‌ها از نهادهای قدرت تأکید شود.

   گرامی داشت یاد او بعد از 5

63 یا 65 سال به سبب آن است که از آیت‌الله العظمی بروجردی به عنوان آخرین مرجع تام یاد می‌شود و مراد این است که همه بر سر او توافق و اتفاق نظر داشتند و در حیات او مرجع دیگری چندان مطرح و محل مراجعه نبود. حال آن که بعد از ایشان مراجع متعددی محل مراجعۀ شیعیان بودند و حتی در زمان امام خمینی که در رأس نهاد قدرت رسمی و نظام سیاسی قرار گرفتند نیز مراجع متعدد مطرح بودند و مرجعیت در انحصار امام خمینی نبود که خود در زمرۀ شاگردان برجستۀ مرحوم بروجردی بود.

به بهانۀ انتشار این خبر نقل یاداشت سید مهدی حسینی دورود - دین‌پژوه- هم مناسبت دارد که در کارنامۀ زندگی و فقهی آیت‌الله العظمی بروجردی سه ویژگی و اثرگذاری را برجسته و شاخص دیده و نوشته است: 

1. به احیای حوزه‌ علمیه قم پرداخت و آن را به عنوان نهادی دینی- مردمی، معرفی و پایه های را که حاج شیخ عبدالکریم موسس حوزه بنا نهاده بود تثبیت کرد‌. همچنین حوزه را هم از گزند افراطیون و کج‌اندیشانِ درون و هم از خطرات سیاست و حوادث بیرون مصون داشت.

 2.  دیگری کادر سازی و فراهم ساختن  زمینه حضور عالمان برجسته در بلاد مختلف داخل و خارج کشور و همچنین تشویق دیگر بزرگان برای نوشتن رساله‌های عملیه بود. به‌طوری که در آن تاریخ پر‌آشوب هیچ ردپایی از بی‌تدبیری، تحکّم و آفت سیاست زدگی در روش آقای بروجردی نمی توان یافت.

3. اوضاع کشور و جامعه را آرام نگاه داشته و به دلیل رابطه تعریف شده‌ای که با حکومت از خود بروز داده بود در بین مردم و در چشم حاکمان به خصوص شخص شاه محبوب و مقتدر بود.
  

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آیت الله علوی بروجردی : به عنوان روحانیت ، حوزه و مرجعیت باید از اصل کرامت انسان دفاع کنیم (فیلم)

دیگر خبرها

  • تشییع و خاکسپاری پیکر مادر شهید حسن محمدی در جعفریه
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • موضع اهل سنت و جماعت در قبال حمله ایران به رژیم صهیونیستی
  • انصاریان‌: نمازهای جماعت در کشور ما ورشکسته است
  • انصاریان‌: نمازهای جماعت الان در کشور ما ورشکسته است
  • تعطیلی مسجد المهدی در پردیس به دنبال قطع گاز + فیلم
  • تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر ۶ شهید گمنام در پایتخت
  • شیخ حسین انصاریان: نمازهای جماعت در کشور ما ورشکسته شده است /چهارتا مشجد کنار حرم ها را ملاک نگیرید
  • امشب: مراسم سالگرد آیت‌الله بروجردی در مسجد اعظم قم/ 3 ویژگی مرجع فقید