Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مددی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تمام اوزان و مقیاس ها و وسایل سنجش، مشمول استاندارد اجباری مورد استفاده در داد و ستد عمومی با توجه به نوع وسیله سنجش باید در فواصل زمانی معین به صورت دوره ای بر اساس روش های مندرج در استانداردهای ملی مربوطه مورد آزمایش و یا کالیبره کردن قرار گیرند.

وی گفت: این اقدام توسط دفاتر قانونی اوزان و مقیاس تایید صلاحیت شده از طرف سازمان ملی استاندارد ایران انجام و صحت عملکرد آنها تایید و صورتجلسه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مددی در زمینه آزمون باسکول های ثابت همکف، گفت: در راستای صیانت از حقوق شهروندان به منظور اطمینان از صحت کار این وسایل سنجش و جلوگیری از کم فروشی ناشی از عدم دقیق بودن عملکرد آنها، این وسایل کنترل و آزمون می شوند.

مدیرکل استاندارد استان همدان افزود: از سوی کارشناسان این اداره کل و با همکاری دفاتر قانونی اوزان و مقیاس تایید صلاحیت شده استاندارد، صحت کار این نوع باسکول‌های وسایل نقلیه چرخ‌دار جاده‌ای، در مقاطع یک ساله مورد بازرسی قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به تایید صحت عملکرد ۳۰۷ باسکول در همدان از ابتدای سالجاری تاکنون، بیان داشت: پس از انجام آزمون‌های لازم، صحت کار این باسکول‌ها تایید و برای آنها صورتجلسه تنظیم و در محل باسکول‌ها به منظور رویت رانندگان نصب شد.

کد خبر 4478981

منبع: مهر

کلیدواژه: وسایل توزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۷۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی

دستورانی مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی گفت: این مجموعه پارسال بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نمونه محصول پیش بسته بندی را مورد آزمون کمیت قرار داده است که بر این اساس ۱۲۸ درصد تحقق برنامه داشته است.

او افزود: این آزمون‌ها شامل بررسی و پایش کمیت (جرمی و حجمی) محصولات و فرآورده‌های بسته‌بندی شده موجود در مراکز تولید و عرضه بوده است.

دستورانی اظهار کرد: طرح کنترل و پایش وزنی فرآورده‌های بسته بندی شده بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره ۱۶۳۸۱ با عنوان کمیت فرآورده در بسته‌بندی‌ها و استاندارد ملی شماره ۲۱۷۵۹ با عنوان الزامات برچسب‌گذاری پیش بسته‌بندی‌ها انجام شده است که در صورت وجود مغایرت وزنی یا حجمی محصولات بسته بندی شده با کمیت درج شده بر روی بسته بندی محصول، اقدامات قانونی لازم انجام و پرونده واحد تولیدی به مراجع ذیربط ارجاع داده می‌شود.

مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی از هم استانی‌ها خواست برای اطلاع از اصالت و اعتبار محصولات دارای نشان استاندارد، کد ۱۰ رقمی ذیل علامت استاندارد روی محصول را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کنند تا از اصالت کالا اطمینان حاصل کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • گرانی بنزین عامل خرید خودرو‌های برقی می‌شود؟
  • ۷۵ میلیون تردد بین استانی در فروردین ثبت شد؛ رشد ۱۳ درصدی ترددها
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در گمرگ پرویزخان
  • گلایه شهروندان تهرانی از وضعیت نامناسب برخی از بی آر تی‌ها + فیلم
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۵۵ هزار وسایل نقلیه در محورهای خراسان شمالی‌