Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده جنبش دانشجویی در کهگیلویه گفت: دانشجو به عنوان یک جوان مومن انقلابی پیگر وظایف مطالبات مردمی است و مسئولان بای بر خود ببالند که دانشجویان به فکر پیشرفت کشور خود هستند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ایمان الهی که به نمایندگی از جنبش دانشجویی شهرستان کهگیلویه سخنران پیش خطبه‌های نماز جمعه این هفته در شهر دهدشت بود، با یادآوری از شهیدان شریعت رضوی، قندچی و بزرگ نیا که به مناسبت شهادت این بزرگ مردان ۱۶ آذرماه را روز دانشجو نام گذاری کردند، گفت: ۱۶ آذر یادآور این واقعه مهم تاریخی است که هرساله در این روز آرمان‌ها و خواسته‌هایی که جریان‌های دانشجویی کشور در دهه‌های گذشته و امروز دنبال آن هستند مورد توجه و مطالبه قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


الهی با اشاره به رسالت‌های جنبش دانشجویی، گفت: دانشجویان مومن انقلابی که این روز عظیم را با خوی استکبارستیزی خود آفریده اند، دنبال رو رسالت‌ها و ماموریت‌هایی همچون، نقش آفرینی در فراگیری گفتمان انقلابی گری، افزایش بصیرت و سطح آگاهی سیاسی و دینی، اعلام مواضع به هنگام و داشتن تحلیلی درست از وضعیت کشور، رسالت عظیم تبیین گری و آگاه سازی جامعه و فساد ستیزی و مطالبه عدالت، بودند.

وی یادآور شد که، رسالت مهم جنبش دانشجویی در این زمان متفاوت است و دانشجو به عنوان یک جوان مومن انقلابی پیگر وظایف مهمی همچون مطالبات مردمی است و مسئولین برخود ببالند که دانشجویان به فکر تعالی و پیشرفت در این شهرستان و استان هستند.

این فعال دانشجویی با اشاره به سخنی از شهید بهشتی که فرمود: دانشجو موذن جامعه است و اگر خواب بماند، نماز امت قضا می‌شود، افزود:دانشجو سیاسی است و سیاست زده نیست و پیگیر مطالبات مردم هستند و همین چند روز پیش شاهد بودیم که مطالبه گری جامعه دانشگاهی استان در خصوص پتروشیمی سقاوه و همین طور جمعه بازار یاسوج به نتایج مثبتی رسید که بازتاب آن را در صداوسیمای کشور دیدیم و در سطح کشور شاهد مطالبه گری و آگاه سازی از سوی جامعه‌ی دانشگاهی بودیم که با ورود به بحث FATF، خواسته شان حفظ استقلال مادی و معنوی کشور بود تا آسیبی در آینده متوجه کشور نشود.

نماینده جنبش دانشجویی شهرستان کهگیلویه در ادامه سخنرانی خود در مصلی نماز جمعه شهر دهدشت با یادآوری منابع انسانی و منابع ژئوپلوتیک، گفت: چرا باوجود این همه جوان نخبه در سطح شهرستان و منابع بی نظیر هنوز استان و بخصوص شهرستان ما جز مناطق محروم است؟ مسئولان باید به فکر ظرفیت‌های عظیم این شهرستان باشند و اگر قرار است پتروشیمی دهدشت راه اندازی شود بسم الله شروع کنند نه اینکه از طرف دولت از تامین بودجه این کار سرباز زند و از طرف دیگر نماینده شهرستان قول شروع فاز‌های بعد را بدهد چنانچه از اول واگذاری این قسمت از اراضی بزرگ دشت غنی کلاچو به این پروژه که معلوم نیست چه شود اشتباه بود و اگر همین مساحت از زمین‌های کشاورزی بکر به جانان تحصیل کرده در رشته‌های کشاورزی واگذار شود و با دادن تهسیلات در این حوزه می‌توانستیم شکوفایی اقتصادی رقم بزنیم.

وی در ادامه گفت: از طرف دیگر سال هاست تابلو کارخانه سیمان سپو خاک می‌خورد و دیدیم که چند سال از قول افتتاح آن گذشته و فقط شاهد کاشت هندوانه در زمین محصور این به اصطلاح کارخانه بودیم، یعنی این همه هزینه شد که فقط هندوانه در آن زمین محصور شده کشت شود؟ مسئولان امر در برابر افکار عمومی جامعه پاسخگو باشند که چرا هر سال یک بار نشستی پرزرق و برق در تهران برگزار می‌کنند و یک شرکت به عنوان بخش خصوصی معرفی می‌کنند و دیگری خبری در حوزه اجرایی نیستیم.

الهی با بیان اینکه کارخانه‌ها در شهرستان کهگیلویه فقط حیات نباتی دارند به انتقاد از مسئولان پرداخت و گفت، همه مسئولان برای بیلان کاری خود از کارخانه آجر دهدشت نام می‌برند، کلاس می‌گذارند، ولی هیچ گاه نگفتند که کارگران این کارخانه هنوز معوقات خود را دریافت نکرده اند و یا اگر دریافتی داشتند با تاخییر چند ماهه بوده. چرا وقتی سرمایه گذار از خارج استان کل سرمایه خود را در اینجا خرج کرده و کار می‌کند، حمایت کامل نمی‌شود؟

این فعال دانشجویی در ادامه بحث مطالبه گری جامعه دانشجویی شهرستان کهگیلویه، بیان کرد: یکی دیگر از زمینه‌های فعال و شلوغ این شهرستان حوزه کشاورزی است که با حضور فعال جوانان این شهرستان و علی رغم تلاش شان باز شاهد جهش و پیشرفت نیستیم و حمایت درست و کاملی از جامعه کشاورزی نمی‌شود و فقط یکی دو محصول کشاورزی مثل غلات و هندوانه در وسعت زیاد کاشت می‌شود و بحث کشت جایگزین در جهت جلوگیری از کشت‌های پرمصرف آبی بجایی نرسیده که نشان می‌دهد سیاست گذاری درستی در این زمینه اتخاذ نشده است.

نماینده جنبش دانشجویی شهرستان کهگیلویه در خاتمه  با اشاره به اینکه جنبش دانشجویی و بخصوص جهادگران دانشجویی سعی در پیشرفت و توسعه و تعالی شهرستان و استان را دارند، از مسئولان امر درخواست داشت تا با همفکری بیشتر با جامعه دانشجویی و همگام شدن با جهادگران دانشجویی برای توسعه و رشد شهرستان قدم بردارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نماز جمعه 16 آذر روز دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۸۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هم‌اکنون سه میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه‌های کشور مشغول به تحصیل هستند و صندلی خالی زیادی داریم.

به گزارش ایسنا، «محمدعلی زلفی گل» شنبه شب هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مراسم بزرگداشت هفته معلم و تجلیل از اعضای هیئت علمی برگزیده آموزشی دانشگاه یاسوج افزود: دانشگاه یاسوج یکی از بهترین دانشگاه‌های کشور است.

وی اظهار کرد: باید قدردان گذشتگان باشیم که از روسای سال‌های گذشته دانشگاه یاسوج از مرحوم دکتر عسکریان موسس این دانشگاه تا دکتر رحیمی تشکر می‌کنم، دکتر رمضانی در دوران مدیریت خود بودجه این دانشگاه را ۸۶ درصد رشد داد.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: عملیات وعده صادق که انجام شد دستاورد وزارت علوم بود چراکه اساتید و دانشمندان وزارت علوم رفتند تا این عملیات محقق شد.

زلفی گل تصریح کرد: اتفاقات در کشور با وجود تحریم ها نتیجه تلاش های دانشگاهیان است و باید قدردان گذشتگان خود باشیم.

وی ادامه داد: استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت های زیاد و منابع منحصر به فردی دارد و هنر نی خواهد که از این مزیت های نسبی استفاده کنیم.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری عنوان کرد: برخی مدیران دنبال هستند که از منابع موجود خوب استفاده کنند، اما یکی از ویژگی های اساتید، دانشگاه و مجموعه وزارت علوم مزیت سازی است و مزیت های جدیدی را برای کشور خلق کرده و محصولات جدیدی و نوینی را تولید کنند که قبلاً وجود نداشت بنابراین هر اندازه برای اساتید، دانشجویان و دانشگاه‌ها هزینه کنیم بهترین نوع سرمایه گذاری برای نسل‌های آینده است.

زلفی گل تاکید کرد: رشته های که در دانشگاه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد تصویب می شود باید متناسب با مزیت های نسبی این استان باشند.

وی اظهار کرد: توسعه دانشگاه‌ها شاید زمانی لازم بود چون ۴.۵ میلیون دانشجو داشتیم اما هم‌اکنون سه میلیون و ۲۰۰هزار دانشجو در دانشگاه‌های کشور مشغول به تحصیل هستند که خیلی صندلی خالی در کشور داریم و باید دنبال توسعه کیفی، علمی و هدفمند دانشگاهها باشیم.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: چه ضرورتی دارد که دانشگاه دیگری را در استان کهگیلویه و بویراحمد تأسیس کنیم و این موضوع در راستای بهره‌وری آموزش عالی نیست. بنابراین باید دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه یاسوج را توسعه دهیم و یا اگر اعتبارات جواب بدهد می‌توانیم دانشکده دیگری را راه‌اندازی کنیم.

زلفی گل افزود: در اولین فرصت ساختمان کلاس‌ها و فنی و مهندسی که پیشرفت فیزیکی خوبی دارند و خوابگاه متاهلین و تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه یاسوج را پیگیری می کنم و تلاش خواهیم کرد که به دانشگاه یاسوج توجه ویژه شود.

وی با اشاره به هفته معلم تاکید کرد: ما امانت دار فرزندان و جگر گوشه‌های مردم هستیم، بنابراین باید امانت‌دار خوبی باشیم و قدر این فرصت را بدانیم به‌گونه‌ای که جامعه دانشگاهی برای سایر اقشار جامعه مرجع باشد.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به حمایت دانشگاهیان کشورهای آمریکا ‌اروپا از مردم فلسطین افزود: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا در حمایت از غزه و علیه رژیم صهیونسیتی موضع خوبی گرفتند.

سید علی احمد زاده، استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این مراسم گفت: در سفر اول رئیس جمهور ۸۰ میلیارد تومان و در سفر دوم رئیس جمهور نیز ۲۰۰میلیارد تومان به دانشگاه یاسوج اختصاص یافت.

وی افزود: دو ساختمان آموزشی دانشگاه یاسوج پیشرفت خوبی دارند که قرار شد با همکاری وزارت علوم و سازمان برنامه بودجه در بهره برداری از آنها تسریع شود و با پیگیری‌های وزیر علوم از طریق وزیر کشور، ۱۰ دستگاه اتوبوس جدید جهت کمک به شهرداری و اتوبوسرانی برای ایاب و ذهاب دانشجویان شهر یاسوج اختصاص داده شد.

احمد زاده از وزیر علوم، دانشگاه صنعتی را درخواست کرد و افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه مخالف از جمله نفت و گاز و پتروشیمی از سرآمدان کشور است که نیاز به یک دانشگاه صنعتی دارد و مطالبه بزرگ و انتظار ویژه این استان ایجاد و راه اندازی دانشگاه صنعتی یا ارتقای وضع موجود برخی دانشکده هاست.

همچنین بهادر کرمی، رئیس دانشگاه یاسوج نیز در این مراسم گفت: 14 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه یاسوج در مسئولیت های مختلف کشوری و استانی فعالیت دارند.

به گزارش ایسنا در پایان این مراسم از ۶۰ استاد، پژوهشگر برتر و عضو هیئت علمی برگزیده آموزشی دانشگاه یاسوج به مناسبت هفته معلم تجلیل شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: وزیر علوم: امتحانات دانشگاه ها به هیچ عنوان نباید لغو شود/ مسئولیت غیبت با خود دانشجو است وزیر علوم: دانشگاه معتاد نیست که به تخت بسته شود

دیگر خبرها

  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • جزئیات اجلاس ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • جزئیات اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه اعلام شد
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • وجدان بیدار در جامعه بیمار
  • درخشش کشتی گیر کهگیلویه و بویراحمد در رقابت‌های بین‌المللی جام تختی
  • خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور